روزهای سرنوشت ساز آینده؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7063 بار

Re: روزهای سرنوشت ساز آینده؟!

پست توسط bamn »

دوباره سلام .

قابل توجه دوستانی که به امید احیای برجام به آقای پزشکیان رای می دهند :

آلمان : حزب حاکم در زمان امضای برجام " دموکرات مسیحی " - حزب حاکم فعلی " سوسیال دموکرات "

انگلیس : حزب حاکم در زمان امضای برجام " محافظه کار " - حزب حاکم فعلی " کارگر " (همین دیروز در انتخابات پارلمانی پیروز شدند)

فرانسه : در زمان امضای برجام احزاب میانه رو و چپ میانه قدرت را در دست داشتند - الان با وجود ادامه ریاست جمهوری متزلزل مکرون میانه رو ، جناح راست افراطی در انتخابات پارلمانی جدید پیروز شده که شدیداً با سیاست های مکرون مخالف هستند و او را برای برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری تحت فشار خواهند گذاشت .

آمریکا : در زمان امضای برجام اوباما از حزب دموکرات رئیس جمهور بود . الان هم بایدن از حزب دموکرات رئیس جمهور است اما هیچ شانسی برای شکست ترامپ جنایتکار جمهوری خواه در انتخابات چند ماه دیگر ندارد و حتی گفته می شود احتمال دارد طی روزهای آینده کاملا هریس به عنوان نامزد دموکرات ها جایگزین بایدن شود ، اما او هم شانس چندانی برای شکست ترامپ نخواهد داشت . ترامپی که پاره کردن برجام را از افتخارات دوره اول ریاست جمهوری اش می داند .

حالا به نظر شما اگر آقای پزشکیان رای بیاورد ، می تواند با این جماعت از جایی که نیمه تمام ماند برجام را احیا کند ، یا باید همه چیز را از اول شروع کند و تن به امتیازدهی های بیشتری دهد؟!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

؛

سال 92 در همین سایت به هواداران روحانی تبریک گفتم و برای دولتش آرزوی موفقیت کردم ...

سال 96 در همین سایت به هواداران روحانی تبریک گفتم و آرزو کردم شش ماه بعد پشیمان نباشند ...

اما ، امسال و امروز ، تبریک نمی گویم ... فقط صبر کنید تا کابینه را معرفی کند ، آنوقت خواهید فهمید دلیل نگرانی ما چه بود! ...

و دیگر در بحت " روزهای سرنوشت ساز آینده " مطلبی نخواهم گذاشت چون 16 میلیون + 30 میلیون نفر تصمیم گرفتند که سرنوشت روزهای آینده برایشان مهم نباشد ...

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

.

صلوات

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6704 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

bamn نوشته شده: شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳, ۴:۲۳ ق.ظ ؛

سال 92 در همین سایت به هواداران روحانی تبریک گفتم و برای دولتش آرزوی موفقیت کردم ...

سال 96 در همین سایت به هواداران روحانی تبریک گفتم و آرزو کردم شش ماه بعد پشیمان نباشند ...

اما ، امسال و امروز ، تبریک نمی گویم ... فقط صبر کنید تا کابینه را معرفی کند ، آنوقت خواهید فهمید دلیل نگرانی ما چه بود! ...

و دیگر در بحت " روزهای سرنوشت ساز آینده " مطلبی نخواهم گذاشت چون 16 میلیون + 30 میلیون نفر تصمیم گرفتند که سرنوشت روزهای آینده برایشان مهم نباشد ...

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

.

👎👎👎
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4713 بار
سپاس‌های دریافتی: 8744 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

bamn نوشته شده: شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳, ۴:۲۳ ق.ظ ؛

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

.

سلام دوست عزیز

◼️ ◼️ خیالتون راحت ، هر کسی با هر درصدی که رئیس جمهور بشه در ایران ، نتیجه فقط چیزی میشه که تصمیم گیرانِ پشتِ پرده میخوان پس بیخودی از کسی دلخور نشین .
همه‌ی کاندیداهای ریاست جمهوری هم خوب می‌دونند که فقط ویترین و مهره ی تحت کنترلِ تصمیم گیرانِ پشتِ پرده هستند در امورِ اصلی و سرنوشت ساز و راهبردی.

ظریف و که جرات کرد و کمی اشاره کرد به موضوع و گفت :
تصمیم گیرنده، میدان هست . (یعنی نظامیان . درست شبیه کره شمالی ) که البته همون نظامیان هم از استعمارگران دستورات اصلی رو می‌گیرند وگرنه نابودیشون حتمی هست درست مثل رهبرِ گماشته ی کره ی شمالی و باباش
===================================
◼️ بذارید آب پاکی بریزم روی دست شما و همه ی مردم ایران :

◼️ ◼️ وقتی که خودِ رهبری که گفته میشه مقام اول کشور هست و اطرافیان رهبری و افرادی از حکومت ایران ، از سالها پیش ، بارها و بارها شنیدیم ازشون که :

★ ★ به آقایون گفتم چنین کنند ولی انجام ندادند و مشکلات پیش اومد یا مشکلات حل نشد .

◼️ دیگه این حرف رو تفسیر نمی‌کنم که چه معنایی داره .

◼️ کشوری که ازصدها سال پیش مستعمره هست و فقط دست به دست شده بین استعمارگران و هیچ استعمارگری هم به مردمش اعتماد نداره و همه‌ی استعمارگرانٓ شرقی و غربی در مورد این کشور نظرشون اینه که:

مبادا پول و سرمایه و تکنولوژی و علم و دانش ببری ایران و کارخانجات بزنی و صنعت و تولید راه بندازی چون مردم ایران دو دسته ی متضاد و تقریباً نصف و نصف هستند که با هم اتحاد ندارند.

و همین باعث میشه که ایران هرگز امنیت و ثبات نداشته باشه و همیشه احتمال کودتا و انقلاب و ترور و تحریم و سقوط ارزش پول و اینها وجود داشته باشه

و به علتهای دیگه ، همه ی استعمارگران میگن:

◼️ ◼️ ◼️ تا ایران افتاد زیر دستت ، فقط تا میتونی بچاپ و غارتش کن از نفت و گاز و معادن و شیلات و غیره

صنعت و تولیدشون رو هم بزن و حسابی ضعیف کن و بعدش تولیدات خودت رو ببر بهشون بفروش

و نیروهای مسلحشون رو هم بگیر تحت کنترل و فرمان خودت

نخبه هاشون رو هم ببر برای خودت با روشِ « برده داریِ مدرن و امروزی و دموکراسی »

◼️ این وضعیت و سرنوشت هم تغییر نمی‌کنه مگر اینکه کل ملت تغییر کنند (قانون الهي)

◼️ حرفِ آخِر با کسانی که به خدا و قیامت ایمان دارند و به مرحله‌ای از علم و دانش و ایمان رسیده‌اند که می‌دونند که زندگی در این دنیا فقط یک امتحان و آزمون الهی هست و داشتنها و نداشتنها و فرصتهای مختلف زندگی روزمره که فرصتهای خیر و شر و حلال و حرام و عدل و ظلم و حق و باطل هست ، فقط برای مشخص شدن برندگان امتحانِ دنیا از بازندگان امتحانِ دنیا هست :

لابد میپرسی :

★ خب حالا چه کار کنیم با این وضعیت ؟؟ تکلیف چیه ؟

پاسخ :

◼️ خودت از همه مهمتری.

از مال و اموالت و فرزندانت و پدر و مادر و همسر و سایر خویشاوندان و دوستان و غیره و غیره .

◼️ به یاد داشته باش و هرگز فراموش نکن تا آخر عمرت که بالاخره یک روز تک و تنها در دادگاه رب العالمین ، در پیشگاه پروردگارت احضار میشی برای حسابرسی اعمالت و تعیینِ تکلیفِ نهایی که آیا لایقِ برخورداری از نعمتهای لایتنهای پرودگارت هستی یا لایق عذاب ابدی او هستی ؟

◼️ قرآن رو زیاد بخون چون دستورالعمل و قوانین و مقرراتِ قبولی در امتحان سرنوشت ساز دنبال در قرآن کریم نوشته شده .

◼️ از منافقان و ریاکاران و کافران و مشرکان و گمراهان و فاسدان و مفسدان و فاسقان و مجرمان پیروی و تقلید نکن .

★ هنگامی که برات فرصتهای حرام پیش میاد ، پروردگارت رو یاد کن و بهش پناه ببر و آلوده نشو به گناهان کبیره و از گناهان صغیره هم با تمام توان فرار کن .

نگو می‌دزدند پس من هم می زدم به تقلید از اونها .

نگو ریاکاری و عوام فریبی می‌کنند پس من هم ازشون تقلید می‌کنم و چنین می‌کنم .

نگو فساد و اِفساد می‌کنند پس من هم ازشون تقلید می‌کنم .

◼️ مبادا فکر کنی که چون کسی ازشون حساب و کتاب پس نمی‌گیره پس دیگه خبری از حسابرسی و مجازات نیست . فقط به حال خود رها شده‌اند تا وقتی که دیگه راه فراری از مجازات ندارند (قرآن کریم)

◼️ این پیام هشداردهنده ی پروردگارت رو همیشه به یاد داشته باش که می‌فرماید :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيمُ الْحَكِيم
صَدَقَ اللَّهُ الْعَليُ الْعَظيم

◼️ اگر از بیشترِ مردمی که در زمین هستند پیروی کنی ، از راهِ خدا گمراهت می‌کنند.

و نیز می‌فرماید:

◼️ فقط از خدا پیروی کنید و از پیامبر ص و همه ی کسانی که در مسائل و امور زندگی ، درست و غلط رو به خوبی تشخیص می‌دهند. (اولوالأمر)

◼️ فقط به این فکر باش که با بالاترین امتیاز ممکن ، امتحان دنیا رو به پایان برسونی و با دلی آرام و مطمئن برگردی نزد پروردگارت برای حسابرسی در روزی که :

آدم از برادرِ خودش فرار می‌کنه و مادرش و پدرش و از جفتش و فرزندانش (قرآن کریم)

◼️ ۴ دشمن داری که باید تا آخر عمر مراقب باشی تا از راه خدا منحرفت نکنند :

اول :
نفسِ اماره ی خودت که یک لحظه هم دست از سرت برنمی‌داره و دائماً در تلاش هست که همه‌ی اعضاء و جوارح بدنت رو تحت کنترل خودش بگیره برای عصیان و سرپیچی از امر و نهی پروردگارت و برای ارتکابِ انواع طامدو گناهان .

دوم :

وسوسه‌های ابلیس رجیم که تا فرصت گناه پیش میاد ، شروع می‌کنه به ارسالِ رگبار وسوسه‌ها به نفس اماره چون فقط از طریق نفس اماره می‌تونه تو رو از راه خدا منحرفت کنه .
چون عقل انسان ابداً حرف شنوی نداره از وسوسه‌های ابلیس رجیم

سوم :

وسوسه‌ها و فشارهای مردم کافر و مشرک و منافق و گمراه و فاسد و مفسد که بعضی‌هاشون ممکنه از نزدیک ترین افراد به تو و از به اصطلاح عزیزانت باشند
مثل همسر و فرزند ، پدر و مادر , خواهر و برادر و سایر خویشاوندان و دوستان و آشنایان

چهارم :

دنیای فریبنده با لذتهای مختلفش و زرق و برقش و جاذبه های زیادس که روی نفس اماره ی تو تاثیر قوی داره چون نفس اماره به شدت لذت دوست و لذت پرست و بی شرم و حیا و بی رحم هست و بی‌ملاحظه نسبت به آخرت و عاقبتِ تو .

◼️ ابن چهار دشمن ، خیلی خیلی خطرناکتر از زلزله و انفجار و سیل و برق و آتش سوزی و مار و عقرب و غیره هستند .

◼️ ◼️ هر که از این چهار دشمن غافل شده و بشه دیگه کارش تمومه .

اما زندگی دنیا و امور دنیا و مشکلاتش بالاخره دیر یا زود تمام میشه و دانستنن این موضوع ، آرامش میده به مؤمنانِ به خدای یکتا و قیامت و امتحان بودنِ زندگی دنیا

در نظر بگیر الان سال ۱۵۵۰ هجری شمسی هست . دیگه نیستی . هیچکس دیگه ای هم از مردمِ امروز دیگه نیستند .
همگی ، امتحانشون در دنیا تمام شده و برگشته اند نزد پروردگارشون برای حسابرسی.

قرآن کریم:
روز قیامت از مردم می‌پرسند :

چقدر در دنیا بودین ؟

پاسخ میدند :

یک روز یا چند روزی

در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است

صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

bamn نوشته شده: سه‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳, ۹:۲۳ ق.ظ
... پنجم ، کدامتان صبح بیست و ششم فروردین ماه احساس غرور نمی کردید؟ دیدید جوابشان هم چه بود که این همه ما را می ترساندند . حالا همان آقایی که می گفت آمریکا با فشار دادن یک دکمه می تواند ایران را نابود کند ، قرار است دوباره در راس دستگاه دیپلماسی کشور قرار بگیرد اگر آقای پزشکیان رای بیاورد ، همین آقای پزشکیانی که دیشب با آن لحن توهین آمیز از سردار سلیمانی شهید یاد کرد . حالا خودتان حساب کنید در این اوضاع منطقه که هر لحظه ممکن است رژیم صهیونیستی جنگ جدیدی را علیه لبنان آغاز کند و بر شعله های در حال سوزاندن خودش بیشتر بدمد ، آنها ترجیح می دهند آقای جلیلی روی کرسی ریاست جمهوری ایران نشسته باشد یا آقای پزشکیان؟ ...

این را یادتان هست؟!!!!!

صلوات

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”