اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا

پست توسط Cinema2050 »

لینک ویدیوهایی تماشایی از اختراعات علمی فوق العاده و منحصربفرد علی پوراحمد نابغه و نخبه ایرانی در جهان که با ساخته شدنشان آینده صنایع مختلف علمی و فناوری را در سرتاسر دنیا متحول خواهد کرد. از اتومبیل سواری کوچک تبدیل شونده به کامیون بزرگ..... تا...... سیستم تعلیق قایق و کشتی....... چتر نجات هواپیمای ارباس مسافربری....... برج ها و آسمانخراشهای معلق ابر رسانا شناور در آسمان....... طولانی ترین پل معلق 9 کیلومتری جهان........ دستگاه ایجاد و تولید مزه های مصنوعی در مغز......... دستگاه فرود هواپیما بدون چرخ........ بلند شدن و فرود کاملا عمودی هواپیمای بزرگ مسافربری ایرباس بدون نیاز به باند فرودگاه....... پزشک متخصص و جراح رباتیک هوش مصنوعی از راه دور....... خودرو الکتریکی بدون نیاز به منبع برق شهر و ایستگاه شارژ که می تواند خودش از درون، باتری های خودش را با سیستمی بی نظیر شارژ کند....... هواپیمای برقی بدون نیاز به شارژ از منبع برق شهری....... لاستیک های مولد برق برای خودروهای برقی.... و.... اختراعات علمی منحصر بفرد دیگر......

لینک یک:
[External Link Removed for Guests]: [External Link Removed for Guests]

لینک دو:
[External Link Removed for Guests]:
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4786 بار
سپاس‌های دریافتی: 7077 بار

Re: اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا

پست توسط bamn »

باز این علی پور احمد و دروغهاش! قبلاً که یک فیلمساز بزرگ بود و فیلم هایش رکوردهای فروش آواتار را می شکست! حالا شد مخترع؟!!!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

Re: اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا

پست توسط shafagh »

با سلام خدمت همه بزرگواران

بنده هم مخترعم اما اختراعاتم تلبلیغی نیست تصویری هم که مشاهده میفرمایید یکی از اختراعات من است که از اساس خودم طراحی کردم قبلا که با اتوکد 2008 کار میکردم اما وقتی ورشن ان بالا رفت و محیط تغییر کرد و لایسنس ان سخت شد ابتدا رفتم سراغ نرم افزار مهندسی کتیا و بعدا هم راینو و در حال حاضر گاهی که میل طراحی دارم با راینو کار میکنم.

وقتی این اختراع به یکی از شرکت های دانش بنیان ارجاع شد که ان را نمی شناختم یک روز تلفنم زنگ خورد و یکی سلام کرد و گفت: آقای ...؟ گفتم بله بفرمایید. گفت میشه تشریف بیارید شرکت شما را ببینم؟ گفتم هر طور فرمایش شما باشد. بعد آدرس گرفتم و رفتم.

وقتی وارد دفتر مسئول مربوطه شدم از انجا که من همیشه لباس ساده می پوشم (من و انیشتین از این نظر مشابه هستیم) و شاید بیشتر فکر کنند کارگر هستم و شاید ایشان هم فکر کرد برای تصدی پست ابدارچی آمده ام، سرش را بالا کرد و گفت بفرمایید. گفتم ... هستم. تا شنید یکدفعه از جا بلند شد با لبخند بسیار محبت آمیزی جلو آمد و با صمیمیت دست مرا فشرد و گفت خیلی خوش آمدید و با احترام اشاره به صندلی مخصوصی کرد رفتم نشستم و ایشان با محبت کیک و چایی آورد. خیلی بموقع بود! و گاهی در طی صحبت با گوشه چشم نگاه سریعی به لیوان چای خوشرنگ و داغ و کیک ها می کردم  اما شرم و رودربایستی مانع می شد که تا قبل از تعارف و اصرار ایشان دست به کیک وچایی ببرم اما ایشان که شوق صحبت در مورد طرح و نقشه ها را داشت زمانی  بخاطرش امد و تعارف کرد که چای دیگر لب سوز نبود!  

در طی صحبت ایشان گفت: خیلی دلم می خواست شما را ببینم. من باورم نمی شد که شما این اشکال و نقشه ها را خودتان طراحی کرده باشید وفکر کردم هم ایده و هم شکل ها را از اینترنت گرفته اید اما یک اشتباه در یکی از کلمات انگلیسی (در یکی از شکل ها دیگر) باعث شد یقین کنم کار خودتان است!

این اختراع مربوط به 8 و یا شاید 10 سال قبل بود. البته در سال های بعد با از کار افتادن هارد دیسک تمام تصاویر و نقشه و توضیحات این اختراع همراه با هارد از بین رفت و فقط یکی دو عکس از ان باقی ماند و امروز هم بازسازی انها با اتوکد برایم ممکن نیست چرا که بسیاری از فرامین و تکنیک های طراحی با ان از یادم رفته است.

البته فقط یکی ازاختراعات من است و بحول و قوت خدا برای طراحی و اختراع (تا حد ممکن) محدودیت ندارم و فقط موفق شدم گواهی اختراع نوعی آچار را دریافت کنم که پروسه ای مشکل بود و هشت ماه طول کشید. همچنین این شکل از نظر شاسی نوع بدوی است و بعدا تغییراتی در ان ایجاد شد.

.

[External Link Removed for Guests]

ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”