سلام
با وضعیت فعلی در برق کشور ، نصبِ برنامه ی «بـرق مـن» یک ضرورت هست.

بعد از نصبش بایستی شناسهی قبض برقِ مورد نظرتون رو در برنامه ثبت کنید .
★ نصب شناسههای مختلف در مناطق مختلف و استان های مختلف هم امکانپذیر هست .
★ یعنی بر فرض مثال ، ثبتِ شناسهی کنتور منزل ، محل کار ، خانههای اقوام و آشنایان که گوشی هوشمند ندارند و یا به هر دلیل بلد نیستند با برنامه برق من کار کنند و در جاهای مختلف ایران هستند هم امکانپذیر هست تا برای اونها هم کسبِ اطلاع کنید از جدولِ خاموشیهای برنامهریزی شده و بهشون اطلاع بدین و یا انجام کارهای دیگه مثل قبض گرفتن ، درخواست ویرایش اطلاعات مالک و غیره .

هنگام ثبت هر شناسه ی قبض ، باید علاوه بر ثبت شناسهی قبض ، یک نام هم برای انتخاب کنید پس حتی اگر چندین شناسه هم ثبت کنید ، از روی نامهایی که براشون انتخاب میکنید، میتونید به راحتی اونها رو از همدیگه تشخیص بدین . (خانه خودم - مغازه - منزل پدر - منزل عمو رضا و غیره )

در نسخههای جدیدِ برنامه ی برق من ، برای ثبت شناسه باید روی علامت (+) تَپ کنید (تپ کردن یعنی انگشت زدن یا لمسِ با انگشت) Tap .
علت اینکه بهش میگن تَپ هم اینه که انگشت زدن روی صفحه ی گوشی صدایی شبیه « تَپ » داره .
سپس شناسه قبض رو باید بنویسید و سپس انتخاب یک اسم مناسب برای اون شناسه ی قبض و سپس دکمه اوکی یا ثبت یا هر دکمه ی دیگری که برای حفظ اطلاعات روی صفحه ی برنامه هست رو بزنید تا اون شناسه و اسمش ذخیره بشه .

با همین روش میتونین چندین شناسه قبض رو ثبت و ذخیره کنید.
===================================

برای پی بردن به جدولِ زمانِ خاموشی های هر شناسه باید ابتدا از صفحه ی اصلی برنامه ، وارد قسمتِ (خاموشی) بشین .
سپس شناسه قبض برق مورد نظرتون رو انتخاب کنید که قبلاً ثبت و ذخیره کردهاید در برنامه
★ سپس در پایین صفحه بهتون ۲ انتخاب میده :
# ثبت خاموشی یا اعلامِ خاموشی که برای موقعی هست که بیخبر برقتون قطع میشه و میخواین این قطعیِ برق رو به شرکت برق اطلاع بدین تا پیگیری کنند علتش چیه .
# خاموشیهای من که مربوط به خاموشی های برنامه ریزی شده برای همون شناسه ی قبض برق هست

وارد « خاموشی های من » بشید
صفحه ی خاموشیهای من ۲ قسمت داره :
★ ★ «خاموشی های جاری» که اگر برقتون در همون زمان قطع باشه و علتش برنامه ریزی قبلی باشه ، در این قسمت نشان داده میشه .
★ ★ «خاموشی های برنامهریزی شده» که بهتون نشون میده برای اون شناسه قبض چه خاموشی هایی در چه تاریخهایی و که ساعتهایی در نظر گرفته شده
نکته مهم:

اگر اشتباهی برقتون رو زودتر از ساعت نوشته شده در برنامه قطع کردند ، برید به قسمتِ «اعلام خاموشی» و اعتراض بفرستید به صورت مختصر.
★ این اعتراضها فوراً دیده و خوانده میشه توسط دست اندرکارانِ برق منطقه و اقدام لازم انجام میشه .
★ در یک منطقه ، به جای ساعت ۱۱ صبح ، ساعت ۹ صبح قطع کردند که با ارسال پیام اعتراضی در برنامه ی برق من ، برقشون بعد از ۳۰ دقیقه دوباره وصل شد و مدتِ اشتباهی از قطع برنامه ریزی شده کسر شد و برقشون ساعت ۱۱ و نیم قطع شد و ساعت ۱۳ وصل شد .
یعنی مجموعاً همون ۲ ساعت برقشون قطع بود .

در این برنامه قسمتی هم برای مطالبه ی خسارت برای دستگاههای برقیِ صدمه دیده ی ناشی از قطع برق وجود داره که با ارسال عکس و توضیح میتونید درخواست خسارت کنید .

قسمتهای مختلف دیگری هم در این برنامه هست که خودتون باید اکتشاف کنید و یاد بگیرین که چه چیزهایی هست.

در استان تهران ، با ارسال کد دستوریِ (#121*500*) ستاره پانصد ستاره صد و بیست و یک ستاره هم میتونید از قطع برق برنامهریزی شده و اطلاعات دیگه با خبر بشین .
سوالی داشتید مطرح کنید.