اصلِ علتِ پروژه ی صهیونیسم و اِشغالِ فلسطین در این تاپیک

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4652
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4736 بار
سپاس‌های دریافتی: 8759 بار

اصلِ علتِ پروژه ی صهیونیسم و اِشغالِ فلسطین در این تاپیک

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

با سلام

◼️ به احتمال ۹۹ درصد ، پروژه ی صهیونیسم در حقیقت، فقط یک بهانه و دستاویز بوده برای اجرای طرحِ شومِ « اِشغالِ همه ی سرزمینهای بینِ نیل و فرات که شروعش با اِشغالِ فلسطین بوده »

◼️ ◼️ اصل ماجرا اینه که انگلیس‌ها در حدود ۷۵ سال پیش تصمیم گرفتند سرزمینهای زیادی در خاور میانه یا همون غربِ آسیا رو تصرف کنند تا برای همیشه بشه مِلکِ پادشاهی انگلستان (United Kingdom)

◼️ اسرائیل کبیر (Great Israel) که قرار بود تصرف بشه ، شامل این سرزمینهاست :

تمام اردن
تمام لبنان
تمام کویت
قسمت‌های زیادی از جنوب سوریه
قسمت‌های زیادی از شمال عربستان
قسمت‌های زیادی از جنوب عراق
صحرای سینا و کانال سوئز در مصر
حتی یک سانت از ایران هم جزو نقشه ی اسرائیل کبیر نیست

◼️ ◼️ چیزهای که به دست می‌آوردند :

★ منابع بسیار عظیم نفت که در اون زمان و حتی الان هم بسیار بسیار مهم هست .

★ زمینهای بسیار حاصلخیز برای کشاورزی

★ منابع عظیم آب شیرین

★سرزمینهای بسیار زیبا و خوش آب و هوا در لبنان و سوریه و فلسطین و غیره که بسیار مناسب هست برای راه اندازی پروژه‌های بسیار بزرگ‌ جهانگردی و کسب درآمدهای بسیار زیاد

★ کانال سوئز در مصر که از مهمترین آبراه های بین‌المللی هست و درآمد بسیار زیاد داره

★ دستیابی به ذخائر عظیم نفت و گاز در کویت و عراق و عربستان و عراق

★دستیابی به دریای سرخ که از مهمترین آبراه‌های بین المللی هست خصوصاً برای تجارت با آفریقا و شرق آسیا

★ دستیابی به خلیج فارس که بسیار مهم هست برای تجارت جهانی، خصوصاً شرق آسیا و همچنین نظامی گری

★ دستیابی به دریای مدیترانه که بسیار مهم هست برای تجارت با اروپا و آمریکا.

★دستیابی به معادن بسیار عظیم انواع فلزاتِ راهبردی و انواع سنگهای ساختمانی و گرانبها و خاکهای صنعتی که برای تولید سیمان و گچ و سفال و غیره استفاده میشه .

===========================================

◼️ نمی‌تونستند با روشی که آمریکای شمالی و استرالیا و نیوزیلند و غیره رو تصاحب کردند ، خاور میانه رو هم تصاحب کنند یعنی قتل عامِ بومیان وسرخپوستان آمریکا و کانادا و یا به زانو درآوردنشون و تصاحب تمام آمریکای شمالی

◼️ ◼️ احتیاج داشتند به یک انگیزه ی بسیار قوی .

◼️ چون سربازان انگلیسی رو نمیشد قانع کنند که بجنگند و جان فدا کنند براق تصاحب خاورمیانه .

◼️ ◼️ پروژه ی صهیونیسم همون چیزی بود که انگیزه ی قوی می‌داد به بسیاری از یهودیان جهان تا برای به اصطلاح، آزادی سرزمین آبا و اجدادی خودشون بجنگند و جان فدا کنند و کشته بشند و پول خرج کنند

◼️ با ترفندهای مختلف هم بسیاری از یهودیان رو کوچاندند به فلسطین اِشغالی مثلِ :

★ قیام برای آزادسازی سرزمین‌های آبا و اجدادی قوم بنی اسرائیل

★ قیام برای تشکیل کشور دائمیِ یهودیان.

★ حمله های برنامه‌ریزی شده ی خودِ انگلیس ها و یا عواملشون به یهودیان در بسیاری از نقاط دنیا و سپس تشویق اونها به مهاجرت به کشور یهودیان که همون فلسطین اِشغالی باشه تا امنیت داشته باشند و آزار و اذیت در امان باشند.

◼️ یعنی خود یهودیان هم فریب خوردند و قربانی شدند برای پروژه ی تصاحب سرزمینهای خاورمیانه به دست انگلیسی‌ها

===========================================

◼️ ◼️ اگر حمایت و پشتیبانی شوروی در اون زمان و روسیه ی فعلی نبود ، چه بسا همون دو سه سال اولِ حمله به فلسطین اِشغالی ، پروژه ی خبیثِ صهیونیسم (نیل تا فرات) عملی شده بود چون اَعرابِ مصر و سوریه و اردن و غیره حتی یک فشنگ هم تولید نمی‌کردند.

★ عـدو شود سبب خیـر اگر خدا خواهد

◼️ البته شوروی هم نه برای رضای خدا و نجات اسلام و مسلمین و نجات قبله ی اول مسلمانان به اعراب کمک کرد .

★ بلکه فقط برای مقابله با پروژه ی غربیِ صهیونیسم بود تا سلطه ی غرب بر سرزمینهای نزدیک شوروی ناکام بشه.

★و همچنین با کمک کردن به اعراب برای مقاومت مسلحانه و آزادسازی سرزمینهای اشغالی ، ملتهای منطقه هم مدیون و محتاج شوروی میشدند .
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3658
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

Re: اصلِ علتِ پروژه ی صهیونیسم و اِشغالِ فلسطین در این تاپیک

پست توسط bamn »

با سلام .

در اینکه امپراتوری خبیث بریتانیا یا همان انگلستان نقش محوری و اساسی در تشکیل کشور جعلی اسرائیل داشته شکی نیست ، اما لازم دیدم چند نکته را یادآوری کنم ؛

جدای از نقل قول های پراکنده اندیشمندان یهودی از قرون وسطی تا زمان معاصر ، اولین بار بطور رسمی از نیمه دوم قرن نوزدهم بحث مهاجرت یهودیان به فلسطین یا به قول خودشان " بازگشت به عرض موعود " در محافل یهودی-صهیونیستی مطرح گردید و آژانس بین المللی یهود برای رسیدن به همین هدف تاسیس شد . در مورد نقش حکومت انگلستان در تاسیس این آژانس و پروراندن این ایده شوم نظرات متفاوت است ، و این تفاوت از آنجا نشات می گیرد که سرمایه داران و سیاستمداران یهودی نفوذ زیادی در دولت امپراتوری داشتند و حکومت انگلستان عملاً بدون سرمایه بانکداران یهودی ورشکسته می شد! اما بطور رسمی با اعلامیه سال 1917 بالفور بود که امپراتوری بریتانیا با تشکیل کشور یهودی در فلسطین موافقت کرد . اعلامیه بالفور (منسوب به آرتور جیمز بالفور ، وزیر امور خارجه وقت بریتانیا . برخی منابع او را یهودی ذکر کرده اند ، اما بالفور با وجود دوستی نزدیکی که با سرمایه داران یهودی بخصوص روتشیلدها داشت ، یک ارل زاده بود و مقام ارلی (معادل انگلیسی کنت) در بریتانیا به یهودیان داده نمی شود) در واپسین ماههای جنگ جهانی اول و با هدف ترسیم نقشه خاورمیانه بعد از شکست امپراتوری عثمانی صادر شد که براساس آن عراق ، اردن و فلسطین تحت قیمومیت بریتانیا و سوریه و لبنان تحت قیمومیت فرانسه قرار می گرفتند و بریتانیا متعهد می شد زمینه را برای تشکیل یک کشور مستقل یهودی در فلسطین فراهم سازد (یکی از بندهای کمتر مورد توجه این اعلامیه هم به رسمیت شناختن تلاش کردها برای تشکیل یک کشور مستقل بود!) . بنابراین مسئله تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی موردی نبوده که به یکباره و 77 سال پیش (1948) کلید خورده باشد و پیش زمینه بسیار طولانی تری داشته .

در مورد ادعای رژیم صهیونیستی بر سرزمین های نیل تا فرات ، یا همان اسرائیل بزرگ هم این ادعا سابقه طولانی دارد و اولین بار به کتب عهد عتیق بر می گردد (هرچند می دانیم که قطعاً کتب عهد عتیق تحریف شده هستند ، اما نمی توان مشخص کرد عبارات مربوطه در چه دوره ایی وارد این کتاب ها شده اند) که براساس مهاجرت رفت و برگشت بنی اسرائیل به مصر (از زمان حضرت یوسف (ع) تا زمان حضرت موسی (ع)) به نیل ، و بخاطر اسارت یهودیان به دست بابلیان ، به فرات اشاره می کند و کل سرزمینی را که بنی اسرائیل قبل از پراکنده شدن به دست رومیان در آن به قصد سکونت زیسته اند را اسرائیل بزرگ می نامد ، هرچند عبارت " عرض موعود " مشخصاً فقط به فلسطین اشاره دارد . بعد از کنگره جهانی صهیونیسم در شهر بال سوئیس (اکتبر 1899) یکی از دوستان و مشاوران تئودور هرتسل در نامه ایی به او گلایه می کند که تمرکز بحث بر تشکیل کشور یهود در سرزمین فلسطین ، بدون اشاره به تلاش برای تشکیل اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات بی فایده است ، چون ما نمی توانیم در سرزمینی که فقط 25 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد از موجودیت خود در برای دشمنان و همسایگان دفاع کنیم! پس می بینیم که ایده شعار " از نیل تا فرات " حتی قبل از اینکه خود کشور جعلی اسرائیل تاسیس شود هم وجود داشته است .

مورد دیگر اینکه یهودیان در کشورهای اروپای غربی (انگلستان ، فرانسه ، هلند ، سوئیس و تا حدودی آلمان و ایتالیا) از دوره رنسانس به بعد زندگی خوبی داشتند و به لطف تاسیس بانک هایی که برخلاف آموزه های مسیحیت دست به رباخواری می زدند ، جزو ثروتمندترین اقشار جوامع این کشورها بودند و نباید داستان هایی را که درباره فقر و فلاکت آنها در این کشورها ساخته می شود باور کرد . اما داستان در اروپای شرقی فرق می کرد . تبعیض در قبال یهودیان در کشورهای اروپای شرقی ، بخصوص سرزمین های روسیه تزاری ، و حتی کشتارهای گاه و بیگاه حتی تا اواخر قرن نوزدهم وجود داشت ، به همین دلیل هم بود که اغلب یهودیان مهاجر به آمریکا ، و بعداً ، اسرائیل ، را یهودیان اروپای شرقی تشکیل می دهند و یهودیان اروپای غربی تمایل چندانی به مهاجرت دائمی از مواطن اصلی خود ندارند و فقط دست به سرمایه گذاری می زنند . همین آزار و اذیت ها نسبت به یهودیان اروپای شرقی هم بود که پایه گذار تفکرات مارکسیستی و کمونیستی گردید ، تا از یک سو یهودیان بتوانند با پنهان شدن پشت این تفکرات ریشه خود را پنهان سازند و از سوی دیگر مردم عادی (مسیحیان) را از دین جدا کنند ، چون بهانه اصلی برای آزار و کشتار یهودیان بدست مسیحیان در طول تاریخ ، نقش آنها در مصلوب کردن حضرت مسیح (ع) بوده است! کارل مارکس ، لنین ، تروتسکی و خیلی های دیگر از بزرگان مارکسیسم و کمونیسم اروپای شرقی یهودی بودند و اصلاً نمی توان آن را اتفاقی دانست .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”