سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72688 بار
سپاس‌های دریافتی: 31682 بار
تماس:

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط Mahdi1944 »

,
نمايندگي شيراز پرسيدم اين موضوع رو، گفتند احتمالا براي نوروز برنامه تعويض داشته باشند که گوشي‌هاي هوشمند قديمي رو بگيرند و با مبلغي گوشي‌هاي 4 هسته‌اي تحويل دهند. اما قطعي نيست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط sobhanzp »

واااااااااااااااااااای خوشحال شدم ممنون.اخ اگه بشه چی میشه؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط hosein4423 »

کسای که مشکلی باهریک ازگوشهای جی ال ایکس دارند واگر بعد ازچندبارفرستادن به تعمیر مشکل حل نشد میتونن درخواست تعویض بدن .‏ من به دلیل پرش شارج درخواست با جی ‏4‏ دادم .‏ الان پشیمانم چرا با جی ‏5‏ ندادم ‏.‏ البته چند بار فرستاده بودم اهواز تعمیر مشکلش حل نشده بود.بعد درخواست تعویض دادم.ال بته گفتن شنبه 28‏ دی میفرستن شاید جی ‏5‏ گرفتم ‏.‏ شما نظرتون چیه؟
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار
تماس:

پست توسط koorosh.r »

سلام دوستان

من یه مشکل عجیب دارم با گوشی جی 3 .من 1 ماهی میشه که با کمک این انجمن گوشیم رو آپدیت و روت کردم.اما مشکل من اینه که گاهی دوربین گوشی از کار میوفته
اولا دوربین جلو از کار میفتاد و اصلا تو برنامه کمرا نمیشد به دوربین جلو سوییج کرد با بقیه برنامه ها هم همینطور.بعدا دوربین اصلی هم همین مشکل رو داشت.بغد رفتم قسمت تست گوشی که دیدم هر دو درست هست و با فلش مجدد درست شد.تا چند وقت پیش که بازم دوربین جلو از کار افتاد بازم تست کردم دیدم سالمه اینبار با فکتوری ریسیت درستش کردم.
امشب باز هم همین مشکل رو داشتم که با فکنوری ریسیت هم درست نشد و تو قسمت تست هم زد دوربین جلو خرابه.باتری گوشی رو کشیدم بعد روشن کردم درست شد.و تو قسمت تست هم اکی بود.

حالا برداشت من اینه که مشکل هر چی هست نرم افزاریه.و سوال من اینه که کسی هم مثل من همچین مشکلی داره یا نه ؟ و اگه آره چه راه حلی واسه حل این مشکل داره ؟
ممنونم
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط hosein4423 »

اینا همش بخاطر روت شدنه منم وقتی روت کردم یه پرش تو تصویرش داشت از روت خارجش کردم حل شد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 599 بار

پست توسط Alireza.Hosseini »

koorosh.r نوشته شده:سلام دوستان

من یه مشکل عجیب دارم با گوشی جی 3 .من 1 ماهی میشه که با کمک این انجمن گوشیم رو آپدیت و روت کردم.اما مشکل من اینه که گاهی دوربین گوشی از کار میوفته
اولا دوربین جلو از کار میفتاد و اصلا تو برنامه کمرا نمیشد به دوربین جلو سوییج کرد با بقیه برنامه ها هم همینطور.بعدا دوربین اصلی هم همین مشکل رو داشت.بغد رفتم قسمت تست گوشی که دیدم هر دو درست هست و با فلش مجدد درست شد.تا چند وقت پیش که بازم دوربین جلو از کار افتاد بازم تست کردم دیدم سالمه اینبار با فکتوری ریسیت درستش کردم.
امشب باز هم همین مشکل رو داشتم که با فکنوری ریسیت هم درست نشد و تو قسمت تست هم زد دوربین جلو خرابه.باتری گوشی رو کشیدم بعد روشن کردم درست شد.و تو قسمت تست هم اکی بود.

حالا برداشت من اینه که مشکل هر چی هست نرم افزاریه.و سوال من اینه که کسی هم مثل من همچین مشکلی داره یا نه ؟ و اگه آره چه راه حلی واسه حل این مشکل داره ؟
ممنونم

سلام دوست عزیز

مشکل شما هم میتواند علت نرم افزاری و هم علت سخت افزاری داشته باشد. شخصا از دوربین این گوشی خیلی زیاد استفاده کردم و این مشکل شما را تا حالا مواجه نشده ام. برای اینکه مطمئن بشوید که مشکل سخت افزاری نیست، یکی از رام های اصلی گوشی که در سایت قرار گرفته است را فلش بزنید. اگر همچنان مشکل شما پا برجا باشد باید واسه گارانتی مراجعه کنید. در غیر اینصورت احتمال زیاد نسخه رامی که شما به آن آپدیت کرده اید احتمالا با گوشی شما سازگار نیست.

شرکت جی ال ایکس تا الان 4 ورژن فریمور واسه این گوشی زده است. که هر کدام با سری خاصی (براساس برچسب پشت گوشی زیر محل باطری) سازگار است.

hosein4423 نوشته شده:اینا همش بخاطر روت شدنه منم وقتی روت کردم یه پرش تو تصویرش داشت از روت خارجش کردم حل شد

روت کردن یه گوشی تاثیری بر عملکرد اصلی برنامه های گوشی ندارد، مگر اینکه شما برنامه ای با دسترسی سطح روت نصب کنید که با برنامه دوربین شما تداخل داشته باشد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 125 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط rahnema »

کابل otg برای g3 چطوری می شه پیدا کرد؟ هیچ گوشی مشابهی نیست که بشه از otg اون گوشی استفاده کرد؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 599 بار

پست توسط Alireza.Hosseini »

otg در پردازنده مدیاتک 6577 به 2 شکل قابل استفاده است
1- کابل مخصوص ( در دسترس نیست بنابراین براساس شماتیک مدیاتک می توانید کابل خودتان را بسازید اما فقط بر روی همین گوشی قابل استفاده است)
2- شرکت سورس کرنل را در اختیار ما قرار بدهد تا بصورت نرم افزاری آنرا فعال کنیم
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

سلام اقا مهدی هر بار قسمتupdate binary و update script رو میندازم دیگه نصب نمیشه چی کنم
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط ariaceram »

Alireza.Hosseini نوشته شده:otg در پردازنده مدیاتک 6577 به 2 شکل قابل استفاده است
1- کابل مخصوص ( در دسترس نیست بنابراین براساس شماتیک مدیاتک می توانید کابل خودتان را بسازید اما فقط بر روی همین گوشی قابل استفاده است)
2- شرکت سورس کرنل را در اختیار ما قرار بدهد تا بصورت نرم افزاری آنرا فعال کنیم

امکان داره شما دستور ساختش را بدهید تا برای همین گوشی استفاده کنیم
چه اشکال داره فقط مخصوص همین گوشی باشه
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

این رو اقا مهدی قبلا گفتن توی این انجمن بگرد و عکسش رو هم پیدا میکنی ولی حواست باشه عکسش فقط با چیلتر شکن میاد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72688 بار
سپاس‌های دریافتی: 31682 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظورتون از ميندازم رو متوجه نشدم. اما شما فقط بايد اسکريپت رو دست کاري کنيد، فايل باينري رو نبايد دست بزنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”