برای آکواریوم چه ماهی بخرم؟کمک کنید!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد آکواريوم و ماهي‌هاي زينتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Goebbels, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: برای آکواریوم چه ماهی بخرم؟کمک کنید!

پست توسط big-man »

M.Abooali, جان شما یکم مسئله رو آسون گرفتین.............ما یه محیط زندگی واسه ماهیا میسازیم هرچند مثل خونه ی خودشون در نمیاد اما باید سعی کنیم که حداقل یکم شبیهش باشه تا بیچاره ها کمتر عذاب بکشن

سیکل ازت حداقل به 40 روز آکواریوم بدون ماهی احتیاج داره...

به نظر من شما آکواریوم رو چون میدونم طاقتشو ندارین فقط ده روز بیست روز بدون ماهی بزراید //// البته میتونید پرش کنید از ماهی زبرا که خودش باعث تسریع روند میشه و زبرا هم از سایر ماهیا مقاوم تره.....

گیاه هم توووش بزار کریپتونی چیزی....

البته میتونید از یه آکواریوم قدیمی دوست یا آشنایی استفاده کنید .....یکم شن آکواریوم دوستت رو وارد آکواریوم خودت بکن.....

یا اسفنج فیلترشو قرض بگیر ...این سیکل ازت رو کوتاهتر میکنه ....

البته خطراتی از قبیل انتقال بیماری آکواریوم قدیمی به جدیده رو داره ها

اونایی که سیکل ازت رو رعایت نکرت در دراز مدت مشکل واسشون پیش میاد...

یه چیز دیگه آب جوش سرد شده فک نکنم گزینه مناسبی باشه.....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

big-man,

من الان 3 سال هست که ماهی خریداری نکردم، راستش نمیدونم چندتا ماهی دارم اما آخرین بار که شمارش کردم حدود 40 تا بودند. تو خدمت به پیشنهاد یک دوست 3 تا مولی گرفتم و دوباره آکواریوم را راه انداختم، این ماهی ها که تو این 3 سال شاید نزدیک 30 - 40 تاش هم به دوستان دادم محصول همون ها است. شما فکرش را بکن من 2 هفته پادگان بودم و اینها برا خودشون زندگی می کردند بدون تلفات. بعدا گوپی، پلاتی و سوارتیل و ... اضاف شد کم کم بهش، چون کلا گیاه خواران را بیشتر پسند می کنم خودم البته دلیل دیگرش هم اینه که من کمتر برای آکواریوم داری وقت دارم، ماهی های حساس تر بالاخر وقت گیر تره، چون گاهی که مسافرت باشم ممکنه این بنده خداها یک هفته ناچار باشند فقط کاهو یا خیار بخورند تا من برگردم.

باز در مجموع کار من تجربیات خودم را مطرح می کنم، که موفقیت آمیز نیز بوده معمولا. مطمئنا بهترین راه حل ها نیستند، اما این سیکل ازت یک کم الکی تو سایت ها بزرگش کردند، چون اتفاقا کمترین سهم مرگ و میر و ماهی را همین دارد در مقابل مسائلی مثل دمای آب و نوع تغذیه.

مثلا گفته شده نشورید و ...

من با 40 تا ماهی کل آکواریوم را خالی می کنم خودش را فیلتر و شن ها را کاملا میشورم، تسویه ها هم کاملا تمیز می کنم. ظرف 24 ساعت دوباره تانک را آب میکنم با همین شیوه که عرض شد و ماهی ها را با طوری میزارم تو تانک تازه و آب کثیف قبلی را قاطی آب جدید تانک نمی کنم، اما یک دونه تلفات هم نمیدم ... البته به قول یکی از دوستانم که معمولا با تغییر آب تلفات هم میدهد و اتفاقا خیلی حرف سیکل ازت را میزد و از همین داروها هم زیاد می خرد، شاید ماهی های من تکاور هستند ... تصویر

اشاره هم کنم تانک بنده 140 لیتری است که توسط خودم هم ساخته شده و با شیشه به 2 تانک یکی 100 لیتری و یکی 40 لیتری تقسیم شده که از کف به هم ربط دارند و سیستم تصفیه بسیار منحصر به فرد (طراحی خودم) دارد، انشاالله فرصت بود در سنترال تصاویرش را خواهم گذاشت.
آخرین ويرايش توسط 2 on Solver, ويرايش شده در 0.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط mihandost »

با سلام
برای یک اکواریوم 20 لیتری دیگر طی سیکل زیاد مشکل ایجاد نمی کند با سیفون اب به راحتی این مشکل حل می شود چون حجم کم است اگر می خواهید از ماهی برای تزیین استفاده کنید از ماهی خانواده تترا از جمله نئون و امپراطور استفاده کنید از زنده زاها در این حجم گپی مناسب است . پیش نهاد خودم هم استفاده از میگو رد چری است با کمی گیاه که نانو تانک پلنت زیبا خواهید داشت .
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

M.Abooali نوشته شده:

یا مثلا برای آبگیری اول میتونید حتی این آب را جوشانده و بزارید 24 ساعت بماند.

.

با سپاس از توضیحاتتون اما یه نکته ای هست درصورتی که اب رو بج.ش.نیم بخش عمده اکسیزن اب از بین میره دراین مورد بهترین کار استفاده ازاب سرد شیر ونگه داری اب حداقل به مدت 24ساعت میباشد البته محلول هایی برای اماده سازی اب مثل ضد کلر ها وجود دارند اما نگه داری اب هم مطمئن تر هم بی هزینه ستش
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

, بنده هم عرض کردم اگر خیلی وسواس دارید، چون اینطور خیال شما از نظر آب کاملا راحت می شود.

جوشاندن آب در اکسیژن اون اثر قابل توجهی ندارد، اتفاقا فکر کنم به خاطر دانسیته آب اکسیژن آب جوشانده بیشتر هم باشد تصویر البته شاید اشتباه کنم.

اما در کل ما به هر حال با پمپ هوا کمبود اکسیژن آب را باید جبران کنیم و ph آب را حداقل به 7 برسانیم ...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

M.Abooali, عزیز ................ مولی ماهی مقاومیه...نمیتونیم با روح ماهی و اینا مقایسش کنیم..........

یکم بزرگش کردن سیکل ازت رو ....ولی اهمیتش خیلی بالاست....و چیزیه که در دراز مدت آثارشو نشون میده.....

حرف شما درسته.....

دمای مناسب...نوردهی .... غذا دادن ..... اینهم باید رعایت بشه اما سیکل ازت مقدمه کاره واسه این گفتم____________

بزار رفیقمونو سردرگم نکنیم یه آکواریوم کوچیک میخاد بزاره فک نکنم دردسر زیادی داشته باشه ...فوقش دو تا ماهی میتونه تو بزاره...

در ضمن بنده سالهاست آکواریوم رو فروختم چون از اسیر کردن حیوونا خوشم نمیاد
خدایا ...!

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

big-man, بله اینها به نسبت مقاوم تر هستند که به همین دلیل من با همه گرفتاری ها از پس ادارشون بر میام. قبلا در تانک نسبت متوسط 80 لیتری به شکل حرفه ای پرورش ماهی می دادم، البته حدود 10 سال پیش و الان واقها با دستگاه ها و داروهای جدید فکر کنم کار باید خیلی راحت تر از اون وقت ها باشد.

من که یکبار عرض کردم، فقط تجربه خودم را بیان کردم، مطمئناً بهترین راه حل نیست.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

سلام
چند وقت پیش تو یه مغازه ماهی نئون دیدم خیلی خوشم اومد . کسی می دونه نگه دارش چطوریه؟ مشکله یا آسون؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

,

ماهی نئون-تترا نئون- نئون کاردینال

اینا واسه افراد تازه کار مناسب نیستن..... یکم حساسن. آبشونم باید همیشه تمیز باشه

بهتر است بصورت گله ای نگهداری بشن بیشتر از 4 تا

نر هم معمولا کوچیکتر از ماده ست
خدایا ...!

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
هرگز از آب جوشیده استفاده نکن برای ایجاد سریع سیکل ازت میتونی از کپسول های مخصوص استفاده کنی در طی مدت کوتاهی سیکل ازت طی میشه نمک فراموش نشه اون هم نمک بدون ید ماهی حساس مثل نئون نگیر با توجه به آکواریوم کوچک شما آب خیلی زود کیفیتش رو از دست میده بهترین گزینه برای شما همون گپی هست.
سیفون آب هم فراموش نشه.
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان تحقیقات مختصر بنده اینطور نتیجه اش شد که اتفاقا به خاطر دانسیته آب، جوشاندن آب باعث افزایش اکسیژن موجود در اون خواهد شد! تقریبا در هر لیتر، بابت هر 4 درجه افزایش حرارت شاهد یک واحد تغییر چگالی در آب خواهیم بود که در 100 درجه می شود 25 واحد. این تغییر چگالی آب باعث میشود آبی که بالاتر است در ظرف سنگین تر از آبی که در کف ظرف است بشود و به پایین بیاد (همان قل خوردن) و آب همراه خودش هوا را به پایین ظرف می برد اما هوا آزاد خواهد شد و درصد ناچیزیش در آب باقی می ماند.

البته این موضوع در زمان جوشاندن آب مطرح است، چرا که پس از سرد شدن آب کلا این اثر از بین خواهد رفت و چگالی تمام آب موجود در ظرف به خاطر هم دما شدن برابر خواهد شدو در نتیجه درصد کمی از هوا درش باقی می ماند که اصلا قابل توجه نیست.

به عبارت دیگه، جوشاندن و سپس سرد شدن آب، هیچ اثری در اکسیژن آب ندارد. اما هنگام جوش خوردن به خاطر دانسیته آب شاهد افزایش هوا و به طبع اکسیژن موجود در اون خواهیم بود. همین موضوع است که در دریاچه های مناطق سردسیر بر خلاف انتظار عموم زیر آب گرم تر است تا روی آب (آب گرم سنگین تر است به خاطر دانسیته منحصر به فرد این مایع حیات ).

بنابراین دوستانی که معتقد بودند جوشاندن آب ضرر دارد، نگران این موضوع نباشند، البته من کمی تحقیق کردم. اگر دوستان دلایل علمی برای نجوشاندن آب دارند بیان کنند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

M.Abooali, بنده هم فک نکنم جوشاندن آب باعث کاهش اکسیژن شود......اگه باعث کاهش هم بشه سرد بشه دوباره اکسیژنش زیاد میشه....

تازه توو آکواریوم که ما هم فیلتر داریم هم پمپ هوا..... اکسیژن رو تامین میکنند

من واسه این آب جوشانده رو توصیه نمیکنم چون ما باید آبی مثل آب دریا رو واسه ماهی محیا کنیم و فک نکنم آب جوشانده شبیه آب دریا باشه چون خیلی از املاح و موادش از بین میرن با جوشاندن..
خدایا ...!

ارسال پست

بازگشت به “آکواريوم و ماهي‌هاي زينتي”