تحلیل روز بازار بورس تهران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بورس به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Solver, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: تحلیل روز بازار بورس تهران

پست توسط Present »

M.Abooali, سلام سرور رو چه طوری قفل کردند ؟ یعنی امکانخرید و فروش نیست یا حتی اطلاعات بازار رو هم نشون نمی ده ؟
چون من قیمت ها رو الان در ساعت یازده ربع کم دارم می بینم ولی فعلا فقط قصدم دیدن قیمت هاست و نه خرید و فروش!!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

سرور فرابورس که اونقدر مشکلش طول کشید که احتمالا همون اوایل بازار هم باطل اعلام بشود کلا. و تمدید بخوره معاملات امروز.

قیمت ها و معاملات قفل شد دیگه. گفتند هسته مشکل دارد. به قول بچه ها ، پای صالح آبادی رفته بود روی سیم سرور گویا .

اما خیلی تصادفی این اتفاق درست روزی افتاد که شبش صالح آبادی قراره گزارش بورس بده در صدا و سیما، و شاخص هم تصادفی کمی مثبت شد در حالی که لیدرش تو -4 هست.

جدا به جنون کشیده شدم، نه از ضرر، چون من بیشتر سرمایه ام را نقد کردم و فقط مپنا با دید خیلی بلند دارم. اما از این وضع مسخره بازار و فساد علنی واقعا زده به سرم تصویر

طبق تحلیل ها، امروز باید شاخص منفی و رمپنا با صف خرید بسته بشد. اما الان دقیقا داره برعکسش اتفاق میوفته. بحث سود و زیان ما نیست، بحث بی اعتبار شدن تحلیل است. اینطور پیش بره باید دور بورس را حالا حالاها خط کشید.

هر وقت دلشان خواست ببندن معاملات را، هر وقت خواستند باز کنند...

حقوقی ها بالای 50% خرید و فروش در یک روز روی یک سهم بکنند ...

بازه نوسان سهمی که اصلا معامله نداره رو قیمت بدون نوسان روز تمدید کنند ...

اینها همه و همه تخلفات روز های اخیر بازار سرمایه ما است که نه توسط کارگزار و سهامداران بلکه توسط خود ناظر بازار صورت گرفته است.

اینجاست که باید گفت حاکم شهر که مرغابی شود ... تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

فوق العاده جالب است. صفحه اول بورس سبز جز رمپنا. که قراره بهانش کنند برا منفی بودن شاخص در روزهای اخیر.

اما اگر به عمق بازار برید، همه سهم ها و نمادها منفی و صف فروش هستند ... فقط ویترین بورس سبز هست که اونم به سادگی با رجوع به حجم معاملات حقوقی اون نمادها، میشه فهمید چطور مثبت شده است.

منفی را بردن لایه ای زیرین بورس. .. فرابورس هم کنسل نشد و اعلام شده از فردا گشایش بازار به صورت عادی ادامه معاملات هست نه اینکه تمدید معاملات امروز.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

کاربران گرامی:
مطابق پیغام ناظر بازار احتمال تمديد جلسه معاملاتي امروز شنبه مورخ 05/11/1392 بازار فرابورس ايران، وجود دارد. اطلاعات تكميلي در اين خصوص متعاقباً اعلام خواهد شد.

نظرشان عوض شد ... جدا که خنده دار شده وضع بورس. جایی که باید همه چیز منظم و فرموله باشد. تحلیل تو این بازار یک جورایی یعنی کشک ...
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

M.Abooali, چی بگیم ،جایی که خیلی بهش امید داشتیم که روی اقتصاد مملکت تاثیر بذاره داره می شه کشک !
البته تا اینجا تحلیل های بنده بد از آب در نیامده ولی واقعا باید به حال این وضع گریست !!
تو این مملکت هیچ کجا نمی تونید یک برنامه ریزی دقیق کنید !!
یاد اون جمله دختره اول مستند میراث البرتا افتادم !!
می گفت :
از ایران رفتم فقط و فقط برای اینکه به هیچ عنوان نمی تونستم برنامه ریزی دقیقی برای اینده ام کنم !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

سه شنبه مورخ 92/11/8 ساعت 10 صبح تجمع سهامداران محترم روبروی تالار حافظ ... لطفا اطلاع رسانی کنید

عاقبت کار بورس هم به اینجا کشید / تهش مثل معمول ماجرا سر دولت قبل خواهد شکست.

اما واقعا شاخص چطور به این روند رفت، نماینده مجلس دیشب در گفتگو شبکه یک خیلی صریح داشت حرف می زد که الکی گفتنش میکروفنتون مشکل داره و ساکتش کردن:

تقاضا از شرکت ها برای انتشار گزارش 9 ماهه دروغین و آمار غیر واقعی
عدم نظارت بر معاملات عمده و حقوقی ها در جهت حمایت از سهم
عرضه توافقی به جای حراج سهم و هماهنگی کارگزاری ها در محدود کردن دسترسی سهامدارن حقیقی برای خرید عرضه ها.
و

همش تخلف و تخلف که البته اینبار خود ناظر مرتکبش شده و گویا با حمایت دولت . جمله سنگین دیروز نماینده مجلس (فتحی پور) که خیلی وضع را وخیم کرد :

"دولت شاید با این کارها سود مقطعی کند و تورم کمی کنترل شود، اما دیر یا زود دود این کار در چشم خودش و تولید میرود و صحیح نیست اینطور سو استفاده از بیت المال"

این حرف آنقدر سنگین بود که من اصلا تعجبم چطور باقی برنامه گذاشتند این بابا باز حرف بزند. واقعا حلالش حقوق نمایندگی که میگیرد. شخصا برای اولین بار حس کردم یک نفر اونجا نشسته و داره دلسوزانه بدون سیاسی کاری بحث فنی می کند در مقام یک نماینده. فکر میکنم نماینده استان های ترک زبان باشند ایشان.

صالح آبادی هم که ما را یاد یک بنده خدایی در مناظره انداخت. کلا بعد از شنیدن این قسمت صحبت ها تا آخر گفتگو دیشب رنگش پریده بود و انگار فشارش افتاده باشد زوری حرف میزد.

تا تغییر این روند (از سمت دولت) واقعا هیچ نوع معامله ای توصیه نمی شود. سرمایه نقد امن ترین حالت سرمایه است الان.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

M.Abooali
سلام
نظر شما راجب بمپنا چیه؟؟
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

میان مدت به نظر روندش مثبت باشد. اما تحلیل دقیق روش ندارم.
ارسال پست

بازگشت به “بورس”