کمک برای خرید سهام!تازه کارم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بورس به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Solver, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

کمک برای خرید سهام!تازه کارم

پست توسط Mr.behrad »

سلام خدمت عزیزان گرانقدر.
شرمنده پدر بنده چندین سال هست که دربورس سرمایه گذاری کرده است.متاسفانه ایشون به بنده هرگز اعتماد نداشتن و شرایط جوری بوده که هرگز به بنده فرصت ندادن خودم کارکنم با اینکه در خیلی اوقات درشرایط سختی بودم ولی فقط به خاطر این فضای بی اعتمادی که به بنده دارن نخواستم جلو چشمش به فعالیت اقتصادی بپردازم!با اینکه سنم کمه ولی بسیاری در بسیاری از مسائل رو تونستم به درستی تحلیل کنم!
منظورم در زمینه های اقتصادیه!
نمیدونم خودتون بهتر از من میدونین پولی که خود آدم بدستش میاره حتی اگر هزارتومن باشه ارزش خیلی بیشتر از میلیون ها تومنیه که از خانواده گرفته باشین!
بنده تو این دوماه تونستم 200تومن جمع کنم!
تو شرکت کاگزاری حافظ ثبت نام کردم با اسم مادرم که خودم بتونم به صورت اینترنتی خرید و فروش کنم!
میدونم یکم خنده داره ولی خواهش میکنم بهم بگید با این قیمت کم الان چه سهامی رو بخرم؟قبلنا خیلی تو قیمتا بودم ولی یه سال میشه ولشون کردم الان اومدم نمیدونم چی به چیه شرکتا!
به نظرم سیمان ها بدرد نمیخورن چون زمستونه و شرایط مناسب نیس!
خودرو سازی هم ارزشی نداره چون اوضاعشون خرابه و کیفیت کارشون کمه
از طرفی هم بانک ها و داروسازی ها به نظرم مفید میتونن واقع شن ولی با این قیمت کم میتونم کاری کنم؟
خواهش میکنم کمکم کنید!هر ماه هم به حسابم اضافه میکنم اگر خدا بخواد.
خواهش میکنم از شما استادان عزیز اگر کمکی میتونین بکنین که بتونم کاری کنم اعتماد پدرم جلب شه و خودمم بتونم سودی کنم ممنون میشم!
شرمنده سرتونو درد آوردمتصویرتصویرتصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: کمک برای خرید سهام!تازه کارم

پست توسط Present »

. , دوست عزیز فعلا همه چیز به هم ریخته !!
قیمت ها به صورت فرمایشی داره ریزش می کنه و خبری از حمایت نیست !! یعنی بازار کف نداره الان هم هر کی سهم داره داره هر روز یک -4 قشنگ می خوره ( البته به غیر از امروز ) !!
بهتون پیشنهاد می کنم که تا هفته دیگه صبر کنید !! دلایلش رو هم خواستید علت های فراوانی داره و بهتره به بخش اقتصادی انجمن مراجعه کنید و نظر و خبرهای مختلف رو بخونید !!
به هر حال از نظر من صبر کن تا هفته دیگه همین انجمن رو دنبال کن اگر خبر مثبتی شد خبر می دیم !!
فعلا که اصلا خبرهای خوبی در راه نیست !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Mr.behrad »

دوست عزیز خب الان که اوضاع خوب نیس اکثر قیمتا پایینه اینطورنیست؟بعدش شما کدوم سهام ها رو برای خرید پیشنهاد میکنین برای سرمایه ی اندک بنده؟باتوجه به رشد سالیانه شرکت ها منظورمه
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Mr.behrad »

نمیدونم ولی همیشه به سهام های بانکی علاقه ی خاصی داشتم و اکثرا هم پدرم نماد های بانکی رو خریداری کرده و معمولا سود کرده!

نظرتون راجب این سه نماد چیه؟با توجه به تحقیقاتی که کردم از بقیه به نظرم بهتر بودن البته من خیلی تازه کارم چیزی نمیدونم معذرت اگر اشتباه میکنم!
ونفت
وپاسار
وسینا
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

. , دوست عزیز اینکه گفتم تا هفته آینده صبر کنید برای این بود که صبر کنیم تا بازار از شک در بیاد و بشه تحلیلی تقریبا معتبر ارایه کرد ولی در این 15 روز کلا هر کس تحلیلی داده بی اعتبار بوده است !!
اگر از روی بنیادی هایی که قبلا زده ایم بخواهید خرید کنید پیشنهاد من
تاپیکو ، شاراک ، وپترو ( الان مطمئن نیستم چون بازار به هم ریخته ) ، بترانس ، رمپنا است !!
البته باز هم پیشنهاد می کنم که تا هفته دیگه صبر کنید شاید بشه تحلیل زد الان جواب نمی ده و معتبر نیست !!
الان هر سهمی که بخواهید خرید کنید صف خرید هست و بازار یک جورایی جو گیره و قیمتها کذایی !!
اگر هم الان خرید کردید دید کوتاه مدت و میان مدت نداشته باشید و دید بلند مدت به سهامتون داشته باشید !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Mr.behrad »

بله ممنون.متاسفانه سرمایه ی من خیلی کمه واسه همین رفتم سراغ سهام هایی که ارزونتره و رشد سالیانه شون بهتر بوده.الان من منتظر میمونم ببینم چی میشه ممنونم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

با اینکه سنم کمه

شما چند سال دارین؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست