شرمنده پدر بنده چندین سال هست که دربورس سرمایه گذاری کرده است.متاسفانه ایشون به بنده هرگز اعتماد نداشتن و شرایط جوری بوده که هرگز به بنده فرصت ندادن خودم کارکنم با اینکه در خیلی اوقات درشرایط سختی بودم ولی فقط به خاطر این فضای بی اعتمادی که به بنده دارن نخواستم جلو چشمش به فعالیت اقتصادی بپردازم!با اینکه سنم کمه ولی بسیاری در بسیاری از مسائل رو تونستم به درستی تحلیل کنم!
منظورم در زمینه های اقتصادیه!
نمیدونم خودتون بهتر از من میدونین پولی که خود آدم بدستش میاره حتی اگر هزارتومن باشه ارزش خیلی بیشتر از میلیون ها تومنیه که از خانواده گرفته باشین!
بنده تو این دوماه تونستم 200تومن جمع کنم!
تو شرکت کاگزاری حافظ ثبت نام کردم با اسم مادرم که خودم بتونم به صورت اینترنتی خرید و فروش کنم!
میدونم یکم خنده داره ولی خواهش میکنم بهم بگید با این قیمت کم الان چه سهامی رو بخرم؟قبلنا خیلی تو قیمتا بودم ولی یه سال میشه ولشون کردم الان اومدم نمیدونم چی به چیه شرکتا!
به نظرم سیمان ها بدرد نمیخورن چون زمستونه و شرایط مناسب نیس!
خودرو سازی هم ارزشی نداره چون اوضاعشون خرابه و کیفیت کارشون کمه
از طرفی هم بانک ها و داروسازی ها به نظرم مفید میتونن واقع شن ولی با این قیمت کم میتونم کاری کنم؟
خواهش میکنم کمکم کنید!هر ماه هم به حسابم اضافه میکنم اگر خدا بخواد.
خواهش میکنم از شما استادان عزیز اگر کمکی میتونین بکنین که بتونم کاری کنم اعتماد پدرم جلب شه و خودمم بتونم سودی کنم ممنون میشم!
شرمنده سرتونو درد آوردم