ميزباني سنترال کلابز موفق به کسب نشان اعتماد الکترونيکي شد
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 29 بار
Re: ميزباني سنترال کلابز موفق به کسب نشان اعتماد الکترونيکي
اگه به [External Link Removed for Guests] بروید و روبروی تعداد ستاره نماد کلیک کنید می بینید که فقط دو حالت یک ستاره و دو ستاره داره!
خدایا شهادت را نصیب ما بگردان
برای شادی روح شهدا و امام شهدا صلوات
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 29 بار
ABCABC نوشته شده:حرف شما صحیح ولی اون سه تا جای خالی برای چیه؟؟؟
اگه میشه این سه تایی که میگن رو عکسش رو برام بفرستن و داخلش مشخص کنید یا دقیق بگین کجای صفحه هست!

----------
اگه میشه وقتی که می خواین به من پاسخ بدین روی اون دکمه پاسخ بزنین تا متوجه پیامتون بشم! باتشکر از شما دوست عزیز!

خدایا شهادت را نصیب ما بگردان
-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
khoshnoud نوشته شده:ABCABC نوشته شده:حرف شما صحیح ولی اون سه تا جای خالی برای چیه؟؟؟
اگه میشه این سه تایی که میگن رو عکسش رو برام بفرستن و داخلش مشخص کنید یا دقیق بگین کجای صفحه هست!![]()
----------
اگه میشه وقتی که می خواین به من پاسخ بدین روی اون دکمه پاسخ بزنین تا متوجه پیامتون بشم! باتشکر از شما دوست عزیز!
این هم عکس»»»»»با پیکان قرمز ستاره های خالی رو مشخص کردم

- سپاسهای ارسالی: 72671 بار
- سپاسهای دریافتی: 31672 بار
- تماس:
اين ستارهها براي كسب و كار الكترونيكي سايتهايي كه پروانه كسب فيزيكي و يا شركت ثبت شده ندارند بيش از 2 ستاره وجود نداره و براي شركتهاي ثبت شده هم از 2 ستاره شروع ميشه تا 5 ستاره كه هر كدوم شرايط خاصي دارند. الان نمادي كه به سنترال داده شده، بالاترين سطح مجاز براي خدمات صرفا الكترونيكي هست. يعني اگر يك دفتر كار، شركت و پروانه كسب فيزيكي براي مجموعه سنترال ايجاد بشه، ميتونه 5 ستاره رو هم بگيره. اما چون حوزهي فعاليت سنترال فعلا در حوزهي وب و دنياي مجازي هست، بالاترين سطح رو داره كه به همين دليل هم در سايت enamad فقط در زمان ثبت درخواست تا 2 ستاره ميشه درخواست داد و نه بيشتر ...
البته اين كه گفتم صرفا تئوري هست و حتي سايتي با داشتن سايت مورد تاييد، شركت ثبت شده، دفتر كار فيزيكي و پروانه كسب فيزيكي هم امكان ثبت درخواست بيش از دو ستاره رو نداره و ظاهرا هنوز براي سطح بالاتر سازگار درخواستش تعيين نشده، براي مثلا الان ايرانسل كه قطعا همهي اين موارد رو هم داره، نماد اعتماد 1 ستاره داره ...

البته اين كه گفتم صرفا تئوري هست و حتي سايتي با داشتن سايت مورد تاييد، شركت ثبت شده، دفتر كار فيزيكي و پروانه كسب فيزيكي هم امكان ثبت درخواست بيش از دو ستاره رو نداره و ظاهرا هنوز براي سطح بالاتر سازگار درخواستش تعيين نشده، براي مثلا الان ايرانسل كه قطعا همهي اين موارد رو هم داره، نماد اعتماد 1 ستاره داره ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد