كسي مي تونه بعه من كمك كنه

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

enrique2005 جان
بنده از VideoPlayer استفاده مي‌کنم، قدرت صداي خوبي داره، مي‌تونيد از مرکز دانلود دريافت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

بااجازه اقايون اهل فن ؛ بگم كه من اون نقشه تهران رو در گوشي نوكياي خودم ريختم و اجرا نكرد ولي در گوشي سوني اريكسون شروع به كار كرد ايا براي نوكيا كه جاوا هستش با سوين اريكسون فرقي داره ؛ كسي لينك نقشه تهران نوكيا داره به ما ده مرسي از كمكتون ...
my GF kill me if I speak with U
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Admiral
دو نقشه جاوا از تهران عرضه شده که هر دو هم با گوشي‌هاي سري 60 نوکيا تستشون کردم و کار مي‌کنه، اگر نصب روي جاواي نوکيا داريد بايد با استفاده از برنامه NokiaApplicationManager که ضميمه PCSUITE هست اون رو در گوشي نصب کنيد، با کپي و يا ارسال توسط بلوتوس به گوشي نميشه اونها رو در اکثر نوکياها نصب کرد، PCSuite رو هم ميتونيد بر اساس مدل گوشي به صورت مجاني از سايت رسمي نوکيا دريافت کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

برای 6270 دیکشنری هست ؟
 تصویر 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

osilatoria جان
ديکشنري تحت جاوا قبلا معرفي شده که مي تونيد با استفاده از PCSuite اون رو روي گوشي نصب و استفاده کنيد (هم فارسي به انگليسي و هم انگليسي به فارسي معرفي شده)

ارسال پست

بازگشت به “Nokia”