سوال در مورد Add List یاهو مسنجر

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

سوال در مورد Add List یاهو مسنجر

پست توسط osilatoria »

بدترین چیز برای کسی که هک میشه اینه که add list اش رو از دست میده اگر نه صرف یه آیدی شاید خیلی مهم نباشه . حالا سوال من اینه که راهی هست که بشه آیدی هایی رو که اد داریم یه جا داشته باشیم تا در صورت هک شدن در آیدی جدید همه رو اد کنیم ؟؟
 تصویر 
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

osilatoria, معمولا تو Adress Book می مونه .....
حالا شما می تونید آیدی ها را توی Microsoft Office Word,Wordpad,Notepad به صورت یک نوشته با فرمت txt کپی و پیست کنید و یک جا روی سیستمتان داشته باشید و اگر راههای جلوگیری از هک را بلد باشید دیگه نیازی نیست.......
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

osilatoria جان
شما ميتونيد ID ديگه‌اي ايجاد کنيد و تمام ليست خودتون رو براي اون ID به عنوان پشتيبان ارسال کنيد
براي اين کار وارد منو Actions شده و Send My Messenger List رو انتخاب کنيد و تمام ليست رو ارسال کنيد، البته توجه داشته باشيد، قبل از اين کار ID دوم رو در ليست خودتون Add کنيد تا محدوديت تعداد ارسال همزمان رو نداشته باشيد، در غير اين صورت در هر نوبت 13 کانتکت رو ميتونيد منتقل کنيد :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

مگر اونی که من گفتم درست نبود.....
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.:.DANGEROUS جان
من نگفتم درست هست يا غلط، من هم روشي رو ارائه کردم، البته روش شما در صورت امکان، باز هم بايد به صورت دستي مجددا اون رو وارد کرد، اما در اين روش خيلي راحت انتقال صورت ميگيره :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”