«احمد پورمخبر» چهره دوستداشتني كه نقش بابابزرگ را ايفا ميكرد، در سال 1319 در تهران و در محلههاي قديمي، گلوبندك و بازار خيام به دنيا آمد. او خيلي دير و در سن چهل و هفت سالگي تشكيل زندگي مشترك داده و حاصل اين وصلت چهار فرزند به نامهاي محمد، مصطفي، زهرا و مريم است.
محمد پورمخبر – پسر احمد پورمخبر – كه براي دادن تست و بازي در كارهاي عطاران به دفترش مراجعه ميكند، متوجه نياز عطاران به پيرمردي با سن پدرش شده و او را معرفي ميكند اما عطاران كه سن و سال كم محمد را ميبيند لبخندي زده و به او ميگويد: اين مرد حداقل 60 سال به بالاست...
روزي كه كارگردان «متهم گريخت» پورمخبر پدر را ميبيند از همان اول او را براي ايفاي نقش نه تنها در اين سريال بلكه به عنوان يك بازيگر ثابت در كارهاي آيندهاش انتخاب ميكند.
پورمخبر خيلي دير به عطاران معرفي شد، هر چند پيش از آن در دو فيلم سينمايي به كارگرداني مجيد مجيدي ايفاي نقش كرده بود اما معتقد است: بازي در آن دو كار هرگز مرا راضي نكرد، به خاطر اينكه روحيه شاداب و سرزندهاي دارم در صورتي كه نقشم در فيلم «بچههاي آسمان» به شدت با اين روحيه در تضاد بود و اين موضوع مرا آزرده ميكرد.
او كه از همكاري با عطاران بسيار راضي است در گفتگو با Ksabz.net اعلام كرد كه به غير از عطاران با هيچ كارگردان ديگري همكاري نخواهد كرد اين در صورتي است كه پس از حضور در «ترش و شيرين» با پيشنهادات متعددي روبهرو شده است.
وي در خاتمه به فيلمنامه ترش و شيرين اشاره و اذعان داشت: «در خيلي از نشريات عنوان شده بود تمام ديالوگهاي بابابزرگ از خودم بوده و هيچ ديالوگي براي اين شخصيت از قبل در نظر گرفته نشده در صورتي كه فقط قسمتهايي از كار با بداههگوييهاي من پيش ميرفت مثل خواندن ترانهها البته به پيشنهاد عطاران و يا سكانسي كه تنها در خانه مانده بودم و تلفني با جهان صحبت ميكردم و...
ksabz