خوشحالم كه تودهني محكمي به ، " به اصطلاح"روشن فكرها و متحجرها زده ام
من جای خبر نگار ها بودم ازش میپرسیدم :
برادر ده نمکی از الله کرم چه خبر ؟! بعد از کوی دانشگاه کم پیدا شدید !!!!
فیلم اخراجی ها فیلم قشنگ و خنده داری بود اما ضعیف بود
من نمیدونم از کی تا حالا با گیوه میرن جنگ ( به صحنه راه رقتن مجید در میدون مین دقت کنید )
دوستانی که جنگ رفتن به بفرمایند که تو کدوم منطقه عملیاتی اجازه میدادن تا با شلوار لی ( ویا یه سوتی بزرگ که همون کاپشن مجید سوزوکی باشه)برید تو خط
من نمیدونم چطوری وقتی به ادم سالم صدای توپ و تانک میشنوه کپ مبکنه اما یه لات شیره ای( نقششو ارژنگ امیرفضلی بازی میکرد) یا یه لات ترسو (اکبر عبدی نقششو بازی میکرد ) هیجیش نمیشه
کجا تو جنگ ما یه ادم ترسو که نقشش رو اکبر عبدی بازی میکرد میبرن تو خط این بابا اگه واقعی بود کل گردان رو به کشتن میداد !!!
من نمیدونم کجا یه شبه ادم ارپی جی زن میشه
من نمیدونم کدوم موجودی یا حیونی با دیدن اون همه جنازه که در اثر بمب شمیای مردن میتونه بره دزدی (امین حیایی نقششو بازی میکرد )
اقای ده نمکی تو فیلمش خیلی از هالیوود کمک گرفته بود اگر دقت کردید صحنه ی شب اخر و صحبت های فرمانده و بعدش تکبیر رزمند ها که دوربین میاد بالا سرشون و یا مجید سوزوکی قبل از مردن همونچایی که سیگار میخواد و یا میخواد فحش بده !! این صحنه های رو به راحتی میتونید تو فیلم های هالیوودی مخصوصا جنگ ویتنام پیدا کنید
اقای ده نمکی تنها کاری که کرد ورداشت قالب معروف فیلم های جنگی امریکایی اونم ورژن ویتنامش رو تو سینمای جنگ ما پیاده کرد
بنظر من پرفروش بودن فیلم به معنی قوی بودن و فیلم نیست !! فیلم اخراجی ها قشنگ بود من خودم خیلی خوشم اومد پرفروش هم بود اما
ضعیف بود
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)