روز شمار دفاع مقدس
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
17/01/60
دیدار الكساندرهیگ وزیر امور خارجه امریكا از عراق.
خرید 12 راكت زمین به زمین از فرانسه توسط عراق.
17/01/64
(درخواست قاطعانه) گرومیكو برای پایان دادن به جنگ
معاون وزیر خارجه كشورمان با وزیر خارجه شوروی پیرامون توقف جنگ دیدار و گفتگو كرد.
كاظم پور اردبیلی در راس هیاتی با پیامی از جانب دكتر ولایتی برای گرومیكو عازم مسكو شدند. گفته میشود كه این هیئت حامل پیام شفاهی از جانب امام برای سران كشور شوروی در رابطه با كمكهای تسلیحاتی شوروی به عراق این عمل را اعلام جنگ علیه ایران دانسته و شوروی را از این مسئله منع كرده
18/01/64
ورود دبیركل سازمان ملل به ایران به منظور بررسی وضعیت جنگ.
18/01/66
عملیات كربلای 8
18/01/67
دیدار لاریجانی با دبیر كل سازمان ملل و مذاكره در مورد پیشنهادات صلح.
دیدار الكساندرهیگ وزیر امور خارجه امریكا از عراق.
خرید 12 راكت زمین به زمین از فرانسه توسط عراق.
17/01/64
(درخواست قاطعانه) گرومیكو برای پایان دادن به جنگ
معاون وزیر خارجه كشورمان با وزیر خارجه شوروی پیرامون توقف جنگ دیدار و گفتگو كرد.
كاظم پور اردبیلی در راس هیاتی با پیامی از جانب دكتر ولایتی برای گرومیكو عازم مسكو شدند. گفته میشود كه این هیئت حامل پیام شفاهی از جانب امام برای سران كشور شوروی در رابطه با كمكهای تسلیحاتی شوروی به عراق این عمل را اعلام جنگ علیه ایران دانسته و شوروی را از این مسئله منع كرده
18/01/64
ورود دبیركل سازمان ملل به ایران به منظور بررسی وضعیت جنگ.
18/01/66
عملیات كربلای 8
18/01/67
دیدار لاریجانی با دبیر كل سازمان ملل و مذاكره در مورد پیشنهادات صلح.
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
19/01/64
سفر هیئت وزرای 7 كشور عربی به سرپرستی شازلی قلیبی به پكن به منظور بررسی مسائل جنگ ایران و عراق و دخالت چین بعنوان یك عضو ثابت شورای امنیت دراین امر (سخنان مشاور وزیر خارجه چین)
سفر هیئت وزرای 7 كشور عربی به سرپرستی شازلی قلیبی به پكن به منظور بررسی مسائل جنگ ایران و عراق و دخالت چین بعنوان یك عضو ثابت شورای امنیت دراین امر (سخنان مشاور وزیر خارجه چین)
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
20/01/63
معاون وزارت خارجه آمریكا در امور خاورمیانه: آمریكا انجام یك حمله گسترده به جزیره خارك را ناممكن نميداند.
20/01/64
بنقل از منابع دیپلماتیك عرب در قطر و بحرین دبیركل سازمان ملل سرگرم تهیه یك طرح 8 مادهای ميباشند. این طرح در بر گیرنده پایان فوری جنگ شهرها پایان حملات هوایی علیه خطوط كشتیرانی در خلیج فارس، تضمین امنیت پرواز هواپیماهای مسافربری در منطقه، استقرار یك آتش بس و برآورد خسارات جنگی در هر دو كشور و تعیین تدابیری با هدف كشاندن دو كشور متخاصم بر سر میز مذاكره ميباشد.
20/01/66
عملیات كربلای 9
دیدار یك هیئت روسی به سرپرستی معاون اول صدر هیات رئیسه شوروی از بغداد و ملاقات با صدام.
معاون وزارت خارجه آمریكا در امور خاورمیانه: آمریكا انجام یك حمله گسترده به جزیره خارك را ناممكن نميداند.
20/01/64
بنقل از منابع دیپلماتیك عرب در قطر و بحرین دبیركل سازمان ملل سرگرم تهیه یك طرح 8 مادهای ميباشند. این طرح در بر گیرنده پایان فوری جنگ شهرها پایان حملات هوایی علیه خطوط كشتیرانی در خلیج فارس، تضمین امنیت پرواز هواپیماهای مسافربری در منطقه، استقرار یك آتش بس و برآورد خسارات جنگی در هر دو كشور و تعیین تدابیری با هدف كشاندن دو كشور متخاصم بر سر میز مذاكره ميباشد.
20/01/66
عملیات كربلای 9
دیدار یك هیئت روسی به سرپرستی معاون اول صدر هیات رئیسه شوروی از بغداد و ملاقات با صدام.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
22/01/60
اعضاء هیئت حسن نیت كشورهای غیر متعهد بمنظور مذاكره و آشنایی مواضع ایران در قبال حنگ وارد تهران شدند.
22/01/62
امام: رفتن در خاك عراق هجوم به عراق نیست دفاع از اسلام و كشور اسلامی است.
22/01/63
مورفی فرستاده ویژه آمریكا برای بررسی اوضاع جنگ تحمیلی وارد خاورمیانه شد.
22/01/64
دكوئیار از اظهار نظر پیرامون دعوت اخیر ایران (مبنی بر اعزام هیات پزشكی برای بازدید بیماران و مجروحین شیمیایی و مذاكره در مورد استفاده عراق از سلاح شیمیایی) خودداری كرد. (سخنان سخنگوی سازمان ملل)
اعضاء هیئت حسن نیت كشورهای غیر متعهد بمنظور مذاكره و آشنایی مواضع ایران در قبال حنگ وارد تهران شدند.
22/01/62
امام: رفتن در خاك عراق هجوم به عراق نیست دفاع از اسلام و كشور اسلامی است.
22/01/63
مورفی فرستاده ویژه آمریكا برای بررسی اوضاع جنگ تحمیلی وارد خاورمیانه شد.
22/01/64
دكوئیار از اظهار نظر پیرامون دعوت اخیر ایران (مبنی بر اعزام هیات پزشكی برای بازدید بیماران و مجروحین شیمیایی و مذاكره در مورد استفاده عراق از سلاح شیمیایی) خودداری كرد. (سخنان سخنگوی سازمان ملل)
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
24/01/64
برای اولین بار در ایران 60 تن از شخصیتهای ایرانی با گرایشات مختلف طی تلگرامی به دبیركل سازمان ملل لزوم پایان بخشیدن به جنگ را علناً مطرح نمودند. (لیبراسیون)
25/01/60
عملیات امام مهدی (عج)
25/01/63
وال استريت ژورنال: به توجيه ريگان نقش وزارت خارجه آمريكا در تهيه طرحهاي جديد چارهانديشي در مورد جلوگيري از سقوط صدام است.
25/01/66
عملیات فتح پنج در منطقه چوارته و ماووت واقع در استان سليمايه عراق
عملیات نصر یک در منطقه غرب بانه
عمليات شوش هم در همين روز در محورشوش آغاز گرديد
سخنگوي وزارت خارجه شوروي: شوروي سه نفتكش به كويت كرايه ميدهد و آماده است براي جلوگيري از حملات ايران يك اسكورت مسلح دريايي در اختيار بگذارد.
برای اولین بار در ایران 60 تن از شخصیتهای ایرانی با گرایشات مختلف طی تلگرامی به دبیركل سازمان ملل لزوم پایان بخشیدن به جنگ را علناً مطرح نمودند. (لیبراسیون)
25/01/60
عملیات امام مهدی (عج)
25/01/63
وال استريت ژورنال: به توجيه ريگان نقش وزارت خارجه آمريكا در تهيه طرحهاي جديد چارهانديشي در مورد جلوگيري از سقوط صدام است.
25/01/66
عملیات فتح پنج در منطقه چوارته و ماووت واقع در استان سليمايه عراق
عملیات نصر یک در منطقه غرب بانه
عمليات شوش هم در همين روز در محورشوش آغاز گرديد
سخنگوي وزارت خارجه شوروي: شوروي سه نفتكش به كويت كرايه ميدهد و آماده است براي جلوگيري از حملات ايران يك اسكورت مسلح دريايي در اختيار بگذارد.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
26/01/65
پيشنهاد عربستان سعودي به تركيه براي قطع تجارت با ايران و قبول هرگونه زيان مالي و پرداخت غرامت از سوي عربستان.
26/01/66
دكوئيار: هفته جاري مذاكره در چارچوب سازمان ملل جهت يافتن راههاي پايان بخشيدن به جنگ ايران و عراق و نيز تشكيل يك كنفرانس بينالمللي صلح در خاورميانه انجام خواهد شد.
پيشنهاد عربستان سعودي به تركيه براي قطع تجارت با ايران و قبول هرگونه زيان مالي و پرداخت غرامت از سوي عربستان.
26/01/66
دكوئيار: هفته جاري مذاكره در چارچوب سازمان ملل جهت يافتن راههاي پايان بخشيدن به جنگ ايران و عراق و نيز تشكيل يك كنفرانس بينالمللي صلح در خاورميانه انجام خواهد شد.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
27/01/59
اظهارات سعدون حمادي مبني بر ادامه مناقشه بين دو كشور تا زمانيكه آيتالله (امام) خميني اصرار به ادامه انقلاب در سراسر جهان اسلام ادامه داشته باشد.
تقبل مسئوليت انفجار لولههاي نفتي توسط عراق.
27/01/65
تشكيل هفتمين اجلاس وزراي خارجه كشورهاي غيرمتعهد جهت بررسي جنگ ايران و عراق
27/01/66
عمليات نصر 1.
اظهارات سعدون حمادي مبني بر ادامه مناقشه بين دو كشور تا زمانيكه آيتالله (امام) خميني اصرار به ادامه انقلاب در سراسر جهان اسلام ادامه داشته باشد.
تقبل مسئوليت انفجار لولههاي نفتي توسط عراق.
27/01/65
تشكيل هفتمين اجلاس وزراي خارجه كشورهاي غيرمتعهد جهت بررسي جنگ ايران و عراق
27/01/66
عمليات نصر 1.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
29/01/67
حمله امریكا به دو سكوی نفتی رشادت و سلمان و ناو ایرانی جوشن و سهند و سكوی نفتی مبارك
بمباران رزمناو سبلان توسط نیروهای هوا – دریای آمریكا پس از گشودن آتش بروی یك هواپیمای آمریكایی
حمله امریكا به دو سكوی نفتی رشادت و سلمان و ناو ایرانی جوشن و سهند و سكوی نفتی مبارك
بمباران رزمناو سبلان توسط نیروهای هوا – دریای آمریكا پس از گشودن آتش بروی یك هواپیمای آمریكایی
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
30/01/61
رژیم عراق با مصر روابط برقرار كرد.
درخواست ابوغزاله از امریكا برای خنثی كردن نتایج پیروزی ایران بر عراق
30/01/65
دیدار طه یاسین رمضان نخست وزیر رژیم عراق با نخست وزیر شوروی
30/01/67
سفر صدام به عربستان
حمله به یك قایق موتوری امریكا در نزدیكی ترمینال نفتی مبارك
حمله قایقهای توپدار به حوزه نفتی مبارك و یك نفتكش بریتانیایی
چارلز ردمن: امریكا قبل از تهاجم به دو سكوی استخراج نفت ایران پنج كشور از متحدان خود را در جریان امر قرار داده بود. (پنج كشور عبارتند از: انگلستان، فرانسه، ایتالیا، هلند و بلژیك).
رد پیشنهاد دبیركل سازمان ملل مبنی بر مذاكرات غیرمستقیم در سطح كارشناسی با تهران از طرف عراق
اعلام حمایت انگلستان از حملات امریكا در خلیج فارس
ازسرگیری روابط دیپلماتیك ایران و فرانسه
رژیم عراق با مصر روابط برقرار كرد.
درخواست ابوغزاله از امریكا برای خنثی كردن نتایج پیروزی ایران بر عراق
30/01/65
دیدار طه یاسین رمضان نخست وزیر رژیم عراق با نخست وزیر شوروی
30/01/67
سفر صدام به عربستان
حمله به یك قایق موتوری امریكا در نزدیكی ترمینال نفتی مبارك
حمله قایقهای توپدار به حوزه نفتی مبارك و یك نفتكش بریتانیایی
چارلز ردمن: امریكا قبل از تهاجم به دو سكوی استخراج نفت ایران پنج كشور از متحدان خود را در جریان امر قرار داده بود. (پنج كشور عبارتند از: انگلستان، فرانسه، ایتالیا، هلند و بلژیك).
رد پیشنهاد دبیركل سازمان ملل مبنی بر مذاكرات غیرمستقیم در سطح كارشناسی با تهران از طرف عراق
اعلام حمایت انگلستان از حملات امریكا در خلیج فارس
ازسرگیری روابط دیپلماتیك ایران و فرانسه
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
01/02/64
اعلام آمادگی شوروی برای نظارت بر مذاكرات صلح میان عراق و ایران (وزیرخارجه شوروی (گرومیكو) این پیشنهاد را در خلال دیدار طارق عزیز (وزیر خارجه عراق) و معاون وزیر خارجه ایران از مسكو مطرح ساخته است.
دیدار مورفی از بغداد و ملاقات وی با طارق عزیز معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه رژیم عراق.
اعلام آمادگی شوروی برای نظارت بر مذاكرات صلح میان عراق و ایران (وزیرخارجه شوروی (گرومیكو) این پیشنهاد را در خلال دیدار طارق عزیز (وزیر خارجه عراق) و معاون وزیر خارجه ایران از مسكو مطرح ساخته است.
دیدار مورفی از بغداد و ملاقات وی با طارق عزیز معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه رژیم عراق.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
[hr]02/02/67
مرحله نخست عملیات آزاد سازی ارتفاعات سوق الجیشی بازی دراز از اشغال سپاه دوم عراق در جبهه غرب
تصمیم آمریكا به حمایت از دیگر كشتیهای تجاری در خلیج فارس و گسترش نقش نیروی دریایی آمریكا
03/02/64
بیحاصل بودن تلاشهای دبیركل سازمان ملل برای برقراری صلح بین ایران و عراق.
03/02/66
هاشمی رفسنجانی: ایران انتظار ندارد روابط با آمریكا تا روز قیامت بصورت قبل باقی بماند ولی قدم اولیه در این رابطه بایستی از سوی آمریكا برداشته شود.
پیشنهاد شوروی در مورد برگزاری یك كنفرانس بینالمللی در مورد جنگ ایران و عراق و امنیت خلیج و حمایت كشورهای عضو بازار مشترك اروپا از این پیشنهاد.
مرحله نخست عملیات آزاد سازی ارتفاعات سوق الجیشی بازی دراز از اشغال سپاه دوم عراق در جبهه غرب
تصمیم آمریكا به حمایت از دیگر كشتیهای تجاری در خلیج فارس و گسترش نقش نیروی دریایی آمریكا
03/02/64
بیحاصل بودن تلاشهای دبیركل سازمان ملل برای برقراری صلح بین ایران و عراق.
03/02/66
هاشمی رفسنجانی: ایران انتظار ندارد روابط با آمریكا تا روز قیامت بصورت قبل باقی بماند ولی قدم اولیه در این رابطه بایستی از سوی آمریكا برداشته شود.
پیشنهاد شوروی در مورد برگزاری یك كنفرانس بینالمللی در مورد جنگ ایران و عراق و امنیت خلیج و حمایت كشورهای عضو بازار مشترك اروپا از این پیشنهاد.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام