به دنبال نرم افزاری برای استفاده از تلفن از PC

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster

به دنبال نرم افزاری برای استفاده از تلفن از PC

پست توسط Tida »

سلام دوستان عزیز لطف کنن اگه برنامه ای برای PC که بشه جواب تماس های تلفن رو با کامپیوتر از طریق مدم و خط تلفن و به کمک هدست داد بزارن ممنون می شم
شنیدم این برنامه ها قابلیت ضبط مکالمه و ردیال و کال بک رو هم داره
البته من از برنامه ای به نام Pc-telephone 5.7 استفاده کردم که کار نکرد.
Tida
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Tida جان
زماني از BitWare استفاده ميکردم و تمامي نيازهاي شما رو براورده ميکنه، البته برنامه کمي قديمي هست، اما واقعا خوب کار ميکرد، پيشنهاد ميکنم اين برنامه رو تست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Tida »

Mahdi1944, ممنون اين برنامه اي که ميگيد رو از کجا بايد دانلود کنم

راستي موقعي که فيش مدم به خط تلفن وصل نيست موقعي که اشغال نمي کنم ولي گوشي خونه رو برميداريم
صداي ويز ويز وحشتناکي مياد که به محض اينکه فيش و جدا مي کنم دست ميشه
البته وقتي هم که پي سي خاموشه اين مشکل نيست و صدا خوبه
مدم من راکول هستش
Tida
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Tida جان
اين برنامه قديمي هست و فکر نکينم بتونيد از اينترنت دانلود کنيد، اما در اکثر مجموعه‌هاي نرم افزاري موجود در بازار اين برنامه وجود داره، دو نسخه 3.3 و 4 داره که هر يک براي مودمهاي خاصي قابل استفاده هستند
در مورد صدا و پارازيت روي خط ميتونه از سوکتي باشه که مودم به اون وصل هست، و يا فيش ورودي به مورم مشکل داشته باشه و به خوبي در جاي خودش قرار نگرفته باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”