چندی پیش خبر ازدواج پنهانی «مهدی مهدوی کیا» به عنوان ازدواج دوم، یکی از جنجال آفرین ترین خبرها برای این ملی پوش تیم فوتبال کشورمان شد.
پنهانی بودن و عدم درج روشن برخی اخبار، باعث به وجودآمدن شایعات متفاوتی در خصوص مهدوی کیا و ازدواجش شد تا جائی که دردسر بزرگی را نصیب خانواده اش کرد.
پدرسمیرا (همسر دوم مهدی مهدوی کیا) درگفتگویی حقایق این ماجرا را روشن کردتا موجب جلوگیری از گسترش شایعات دیگردراین خصوص شود.
او می گوید: ماجرا از سه شنبه 6 دی ماه سال 84 وقتی که مهدی برای خواستگاری به خانه ی ما آمد شروع شد. در آن موقع حدود 10 سالی از حضور دخترم در آلمان به عنوان ویزیتور یک شرکت هواپیمایی می گذشت.
من مخالف این ازدواج بودم ولی مهدی از مادرش سمیرا را خواستگاری کرد و اصرارهای دخترم باعث شد علیرغم میل باطنی با این ازدواج موافقت کنم.
برای همین بدون اطلاع بستگان ودیگران به طور مخفیانه با حضور در یک محضر و فقط با حضور خودم و مادر سمیرا او را به عقد مهدی درآوردیم.
وی ادامه می دهد: دخترم در آن روز به صورت شرعی و قانونی و با تعیین مهریه ای معادل یک باب آپارتمان مسکونی در شهر هامبورگ و 14سکه بهار آزادی به عقد دائم وی درآمد.
البته مهدی به ما گفته بود باهمسرش تفاهم نداشته و در حال جدایی هستند. تا اینکه در اواخر اسفندماه مهدی به ماگفت: قصد دارم سمیرا را به خانواده و فامیل معرفی کنم و جشن مختصری هم بگیریم.
برای همین او را به ایران فرستاد ولی ما متوجه شدیم اینها بهانه ای برای دور کردن سمیرا از آپارتمانش و بدست آوردن مدارک ازدواج بوده نه آشنایی فامیل.
وی با این وجود مهدی را فردی متدین و محبوب شمرده و این نقشه ها را برنامه ای ازطرف مدیر برنامه های مهدی قلمداد می کند و می افزاید: دخترم چند وقت پیش تماس گرفته گفته که همسر اول مهدی متوجه زندگی پنهانی شوهرش شده و خواستار پایان دادن به این زندگی شده است.
عدم توجه مهدوی کیا به حقوق قانونی سمیرا موجب شد تا او باسپردن وکالت به یک وکیل آلمانی پیگیر حقوقش در محاکم قضایی آلمان شود و ازهمین جا بود که جنجالها هم شروع شد.
او در پایان ازقول وکیل دخترش می افزاید: با وجود عدم ثبت ازدواج مهدی و سمیرا در آلمان، محاکم آلمانی اسناد ازدواج ایران را مقبول و کافی می دانند و از همین رو دخترم می تواند به حقوق قانونیش برسد.

اصلا فکر نمیکردم مهدوی کیا همچین کاری را بکنه