سلام دوستان .میشه بگین سایت من چرا باز نمیشه.چرا اینجوری شده؟!!!
[External Link Removed for Guests]
سایتم چیکار شده؟!!!!
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
مسعود جان
فکر کنم سایتهایی که جدیدا در این سرور ثبت شدن و تازه تاسیسن را آپدیت میکنن.میگه تا چند روز دیگه ردیف میشه
البته شاید اشتباه کنم چون تا بحال بنده با چنین مشگلی در مورد سایتم مواجه نشدم
ولی حتما بریف میشه
فکر کنم سایتهایی که جدیدا در این سرور ثبت شدن و تازه تاسیسن را آپدیت میکنن.میگه تا چند روز دیگه ردیف میشه
البته شاید اشتباه کنم چون تا بحال بنده با چنین مشگلی در مورد سایتم مواجه نشدم
ولی حتما بریف میشه

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ma3ouD جان
همونطور که کريم هم اشاره کردند سيستم مديريت سايت شما KPS هست و در حال به روز رساني اطلاعات DNS ها هستند، معمولا حداکثر 72 ساعت بعد از اتمام اين فرايند دامين شما فعال ميشه
جاي نگراني نيست
همونطور که کريم هم اشاره کردند سيستم مديريت سايت شما KPS هست و در حال به روز رساني اطلاعات DNS ها هستند، معمولا حداکثر 72 ساعت بعد از اتمام اين فرايند دامين شما فعال ميشه
جاي نگراني نيست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد