فرود اضطراري نظامي اسرائيلي در فرودگاه تهران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

فرود اضطراري نظامي اسرائيلي در فرودگاه تهران

پست توسط arash_slayer »

حضور 24 ساعته يک تبعه رژيم اسرائيل، سوژه خبرسازي رسانه هاي اسرائيلي شد.

به گزارش سرويس بين الملل «بازتاب»، سايت اخبار يهوديان نوشت: هواپيماي حامل يك اسرائيلي كه از تركيه عازم بمبئي بود، پس از وقوع نقص فني مجبور به فرود اضطراري در فرودگاه بين المللي تهران شد.

پس از فرود اضطراري اين هواپيما و چند ساعت توقف در فرودگاه، مسافران بدون اينكه مقامات ايراني از تابعيت آنها مطلع شوند، به هواپيمايي كه عازم هند بود، برده شده و از ايران خارج شده‌اند.

روزنامه «هاآرتص» هم گزارش داد: يك تبعه اسرائيل پس از 24 ساعت توقف در تهران به علت نقص قص فني هواپيماي خطوط تركيه در مسير بمبئي، سرانجام به هند پرواز كرد.
اين مسافر كه تنها خود را «بني» معرفي كرده گفت كه رفتار با او بسيار استثنايي و خوب بوده است و جمهوري اسلامي به او هديه كوچكي هم داده است.

هواپيما ابتدا به علت مشكل الكترونيكي در فرودگاه تهران فرود آمد و پس از رفع مشكل دوباره پرواز كرد كه اين بار هم به خاطر مشكل هيدروليك پس از چهل دقيقه پرواز مجبور به بازگشت و فرود دوباره شد.
اين پرواز سرانجام ساعت هفت صبح بعدازظهر ديروز تهران را ترك كرد. مسافران شب را در بخش ترانزيت فرودگاه گذرانده و به خاطر مشكل ويزا، مقامات اجازه رفتن به هتل را به آنها ندادند.

«بني» در گفت‌وگويي با «هاآرتص» اظهار داشت، ايراني‌ها نمي‌دانستند كه او اسرائيلي است و رفتار خوبي با او داشته‌اند.
وي گفت: «من سعي كردم بگويم انگليسي هستم اما آنها مي‌دانستند كه من اسرائيلي هستم و براي امنيت من يك محافظ هم به من دادند. آنها يك جعبه چوبي كوچك حاوي چند هديه سنتي هم به من دادند».

روزنامه یدیعوت آحرونوت هم از قول وی در وب سایتش نوشته است:« گارد فرودگاه رفتار بسيار خوبی داشتند. من حتی يک جعبه موسيقی چوبی هم از آنها کادو گرفتنم و آنها مرا دعوت کردند که دوباره از ايران ديدن کنم و من هم از آنها خواستم که وقتی بين دو کشور صلح شد به اسراييل بيايند.»

بنی به این روزنامه اسراییلی گفته است:«واقعيت اين است که من ترسيده بودم. من درارتش اسراييل خدمت می کنم و در کامپيوترم چند عکس با لباس نظامی در نواره غزه داشتم.»

منبع: بازتاب
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

شرط مهمان نوازي از اصول اوليه دين مبين اسلام است هر چند مهمانت دشمن تو باشد. :razz: ما هم به وظيفه خود عمل کرديم ولي اين دليلي براي دوستي با رژيم نامشروع اسرائيل نيست. :-)
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

سلام
خوب مگه بايد چه رفتاري ميشد ؟؟؟؟؟؟!!
نکنه اسرايلي بودن شهروند اسراييل بودن جرم شده که چنين خبر بي ارزشي انقدر مهم قلمداد ميشه !!
البته جاي شکر باقيست که از طرف مردم مورد اهانت قرار گرفته چون مردم ما در اين چنين اموري فوق تخصص دارند
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
New Member

پست توسط mova »

ما هم انسانيم تو کشورشون..
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

sir.mohammad,
مردم ما مهمان نوازاني نمونه هستند و حتي با اسيران بعثي عراقي با برادري رفتار ميکرديم.مسلمان حق ندارد مهمان را از در خانه اش براند و حق ندارد به اسرا اهانت کند و حق ندارد حتي با دشمن بد رفتاري کند.

به قول يکي از معصومين: "با دشمنت در دشمني زياده روي نکن شايد روزي دوستت شود و با دوستت هم در دوستي زياده روي نکن چون شايد روزي دشمنت گردد."

:razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط Montana2100 »

اين خبره يه جوريه! مشكل ژنكتيكي داره... مثل اين دو قسمتش:

اين پرواز سرانجام ساعت هفت صبح بعدازظهر ديروز تهران را ترك كرد.

يكي به من بگه ساعت هفت صبح بعدازظهر كي ميشه؟!!! 8)

«بني» در گفت‌وگويي با «هاآرتص» اظهار داشت، ايراني‌ها نمي‌دانستند كه او اسرائيلي است و رفتار خوبي با او داشته‌اند.
وي گفت: «من سعي كردم بگويم انگليسي هستم اما آنها مي‌دانستند كه من اسرائيلي هستم و براي امنيت من يك محافظ هم به من دادند. آنها يك جعبه چوبي كوچك حاوي چند هديه سنتي هم به من دادند».

آخر ايرانيها ميدانستند كه اين بنده خدا بني اسرائيلي بوده يا نمي‌دانستند! اين ديگه آخرشه... :::P ::ss
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

Montana2100,
دوست عزيز :::P خود من هم وقتي مي خواستم اين خبر را در سايت بگذارم متوجه اين ايرادات شدم ولي فکر کردم يا چشم من اشتباه مي بينه يا مغزم نمي کشه :::P در اخر به اين نتيجه رسيدم که همين جوري که هست بزارمش خود دوستان قضاوت کنند :grin:
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”