ويستا به باتريهاي لپ‌تاپ‌ها لطمه مي‌زند

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

ويستا به باتريهاي لپ‌تاپ‌ها لطمه مي‌زند

پست توسط gigi64 »

بسياري از مصرف كنندگان حرفه اي مايكروسافت در مورد باتري هاي لپ تاپ هاي حاوي ويندوز ويستا ابراز نارضايتي مي كنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري تكنولوژيت، يكي از مقامات مسئول در اين رابطه ابراز تعجب كرد و افزود: اين مورد با توجه به اينكه ويستا براي راحتي بيشتر كاربران ارائه شده غيرمعقول به نظر مي رسد.
بنابراين گزارش، با وجود اينكه در حين ارائه ويندوز ويستا مسئولان مربوطه براي جلب مشتري اعلام كردند كه با مصرف كم ويستا از منبع تغذيه انرژي عمر باتري ها افزايش مي يابد، اين اشكال در نوت بوك ها بر خلاف قول و وعده مسئولان مايكروسافت است.
به نظر مي رسد، مهمترين عامل ايجاد كننده اين مشكل از رابط جديدي باشد كه ويستا را با حركات انيميشني خود جذاب و دلپذير مي كند.
اين رابط جديد كه در ويستا بكار رفته به نام aero glass interface شناخته مي شود. وقتي اين رابط خاموش است مصرف باتري همانند يا بهتر از ويندوز XP است اما وقتي روشن است باتري نسبت به ويندوز XP بيشتر در معرض صدمه قرار مي گيرد.
با توجه به اينكه كاربران ويستا با خريد نوت بوك هاي گران قيمت انتظار استفاده از امكانات بهتر ويستا را داشتند اما اين مورد با توجه به شكل فوق تا كنون تحقق نيافته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

چنین مطلبی چندان به نظر نمیرسه. من خودم از ویستا استفاده می کنم و از این نظر تفاوت منفی مشاهده نکردم.
به نظر من عمده مشکل مربوط به نا آشنایی کاربران با تنظیمات Power Saving در ویندوز ویستا و همینطور عدم آشنایی اونها با تفاوتها و نحوه تنظیم گزینه های Sleep , Hibernate و Standby هست.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

من هم عقيده دارم سيستم مديريت منابع در ويستا پيشرفت خوبي داشته، مدت زمان نگهداري شارژ در ويستا حداقل 30% بهبود يافته، در حين حال انجين ائرو هم فعال هست :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”