سرعت بي 52 حداكثر 650 مايل در ساعت معادل 86/0 ماخ مي باشد . وزن آن نيز 83250 كيلوگرم و حداكثر وزن آن با مهمات 219600 كيلوگرم مي باشد . اين بمب افكن داراي هشت موتور قدرتمند است كه هر كدام نيروي رانشي برابر با 7650 كيلوگرم ايجاد مي كنند .
فكر مي كنم شما متن را بد خوانده ايد . b-52 هواپيماي بمب افكن است نه مسافربري
بله اگر بخواهيم دقيق تر هم بگوييم حدود 1045km/h
دوست عزیز من اشتباه نخوندم منظورم این بود که این سرعت در حد هواپیماهای مسافربری هست (من سررشته ندارم اما فکر می کنم برای یه هواپیمای نظامی سرعت کمی هست گرچه چون بمب افکن هست وزن زیادی داره ) . مثلا یک توپولوف مسیر 1000 کیلومتری مشهد تا تهران رو در یک ساعت میره . با این سرعت میشه دیوار صوتی رو شکست ؟
در سطح دريا و دماي 22درجه ، امواج صوتي با سرعت 340متر بر ثانيه يا 1240کيلومتر در ساعت منتشر مي شوند. هر چه دما و فشار کاهش يابد، سرعت صوت کم مي شود، به طوري که براي هواپيمايي در ارتفاع 35هزار پايي - جايي که دما 54 درجه زير صفر است سرعت صوت به 290متر در ثانيه يا 1040کيلومتر در ساعت مي رسد.
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام [External Link Removed for Guests]
osilatoria عزیز
دوست محترم. فاصله راه زمینی تهران تا مشهد حدود 1000 کیلومتر یا کمی کمتر هست. فاصله هوایی به صورت مستقیم 740 کیلومتر هست و در مسیرهای خطوط پروازی چیزی در حدود 830 کیلومتر.
سرعت عمومی (کروز) هواپیماهی مسافری هم چیزی در همون حدود 850 کیلومتر هست که یک ساعت طول میکشه. و هواپیماهای مسافری معمولا به زحمت به سرعت 0.92 ماخ میرسه.