ميگ-31 بي ام در نيروي هوايي سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

کفير نوشته شده:شما اگر دانشمند يا ماشين مال سال 70 را داشته باشيد در آن عکسي از سوخو-27 و ميگ-31 ذر نمايشگاه هوايي تهران وجود دارد

مجله ماشین سال سيزدهم شماره 4 (پياپي 108)، دي‌ماه 1370

تصویر

گزارشي از نمايشگاه هوائي تهران ص 107

این همه چیزهایی هست که تو آرشیو مجله ماشین پیدا کردم... :D
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

آقا Reza 313 عزيز من مي دونم قصدتون از اين سوال چيه :( ولي من اينجا اعلام ميکنم که شايد اشتباهي کرده باشم از شما خواستم که راهنمايي کنيد ولي شما ..... به هر حال من فقط چند ثانيه و تحت شرايط بدي اون 2 پرنده رو ديدم حتي ممکنه ميگ 29 هم بوده باشن
من هنوز هم مي خوام نظرات سايرين رو در اين باره بدونم
[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

sir.mohammad,
دوست عزيز، من بعيد مي دونم هيچ پرنده اي از نوع ميگ25 در جهان در حال خدمت باشه. تا اونجايي كه من مي دونم ميگ25 هاي هندي بازنشست شدند. ميگ25 هاي سوري و الجزائري به علت كمبود قطعات زمين گير هستن و ميگ25 هاي عراقي هم ديگر وجود ندارن. اگر شما هواپيمايي به شكل ميگ25 يا 31 ديدين‏، به نظر من فقط مي تونه ميگ31 باشه. :-o :?
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

من خيلي با وسايل ساخت روسيه (البته برقي) سر و کار داشتم (ترانس ديزل ژنراتور ....) بي کيفيت ترين وسايل وسايل ساخت روسيه هست ديزل ژنراتور ساخت شرکت MANآلمان را بعد از 23 سال کار تعمير کردند بهتر از وسايل نو روسي کار مي کندچند سال بيش يک ترانس 500MVA روسيه نو در ايران سوخت در صورتي که ترانس هاي آمريکايي از زمانم شاه دارند در ايران کار مي کنند
منظور من اين بود که هوابيماهاي روسي قطعات آنها زود به تعمير و تعويض نياز مي کند و روسها هم بسيار نامرد هستند به نظر من ما اگر تعداد زياذي صاعقه به همراه تعداد کافي از هوابيماهاي ايران 140 که قرار بود به صورت آواکس در بيايند در اختيار داشته باشيم خيلي بهتر از هوابيماهاي روسي است
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

دوستان من با اطمينان مي گويم که دو فروند ميگ-31 را در ايران ديدم حالا مي خواهيد باور کنيد يا نکنيد به حال من فرقي نمي کند
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
New Member

پست توسط F-5E »

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سلام
عکس پاييني به علت داشتن خروجي هاي بزرگ صد در صد يک ميگ31 است اما عکس بالايي مشخص نيست شايد يک ميگ 29 باشد
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
-
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

ميگ-31 بي ام در نيروي هوايي سپاه

پست توسط GOLDEN CROWN »

بنده خبر های زیادی رو در مورد فاکس هاوندهای های ایرانی رو میخوندم ولی واقعا باور نداشتم تا موقعی که در فرودگاه کارخانه انتونف شهر خارکف اوکراین!!!!
با کمال تاجب دیروز 5 فروند فاکس هاوند رو مشاهده کردم که یکی از اونها با رنگ استتار توسی و با ارم نیروی هوایی روسیه بود(میگ-31 روسی در اوکراین؟؟؟)
و جالب اینجاست!
4 فروند میگ-31 بی ام با رنگ استتار خاکی (دقیقا شبیه رنگ استتار فانتوم های نیروی هوایی) با پرچم ایران !!! و با ارم سپاه در دم!!!! در حالی که 4 موشک بزرگ اموس در زیر اونها کاملا مشخص بود.
و در زیر بال توسط 4 تیر افید و 2 تیر موشک جدید بزرگ ضد رادار مسلح شده بودند.....
جلو رفتم تا با خلبان ایرانیش صحبت کنم ولی با کمال تاجب خلبان روس بود!!! و گفت این میگ ها رو به ایران میبرند.ولی از شهر مقصد صحبتی نکرد.........
ولی چرا این میگ ها مسلح بودند برای من سوال است؟
چرا خلبان روس بود؟ چرا میگ ها در اوکراین فرود اومدند؟ چرا با این گروه میگ-31 بی ام یک میگ -31 بی روسی همراه بود؟
خلاصه خلبانها برای ناهار رفتند و من نزدیگ 1 ساعت مبهوت این جنگنده زیبا بودم!!!!

شرح کامل قضیه

بنده از کیف ساعت 7 صبح به خارکف رسیدم و برای بررسی بیشتر نحوه حمل سلاح توسط انتونف -74 (مدل نظامی که زیر بال راکت حمل میکنه) به کارخانه انتونف در خارکف رفتم.البته سفر بنده با استادم هماهنگ شده بود و او ساعت 8 صبح منتظر من بود.گروهی ا دانشجویان اتیوپایی دانشگاه خائی خارکف هم ما رو همراهی کردند تا به انتونف مذکور روی باند تست رسیدیم.حدود 30 دقیقه از بحث ما نگذشته بود که (ساعت 30/8 صبح جمعه) که صدای غرش 5 فروند میگ-31 نظر من رو جلب کرد.از رو اسمان متوجه شدم که اینها میگ های روسی هستند (چون اوکراین فاقد میگ-31 است)بعد از فرود میگها 3 فروند از انها به سمت ما امدند و پارک کردند.2 فروند در فاصله ای دورتر(یک کیلومتر) به درون اشیانه ای رفتند. واقعا نفسم در نمیاومد.....چی میدیدم.....دو فروند از میگها با رنگ ایران و با ارم سپاه بودند........بعد از پیاده شدن خلبانها به سمت یکی از اونها (به اسم دیمیتری رفتم) و سوالا تی از اون کردم.......
جالب ابنجاست که این میگ ها با نام های عربی در زیر کابین(مثل هواپیماای ایران ایر) نام گذاری شده بودند.......یکی با نام" ذوالفقار" و دیگری با نام " مصداق" بود!!!!
دو فروند دیگر را به علت مسافت زیاد نرفتم ببینم اسمشون چیه!!!
ساعت 10/12 شاهد پرواز این ابر جنگنده ها بودم.........

متن صحبت های من با خلبان میگ

البته خلبان هر جور که میشد سعی داشت از دست من راحت شه-من نمیدونم میخواست بره دستشویی ! یا ناهار!-

این میگ ها رو کجا میبرید؟
ایران
کدوم شهر؟
زد فضا!!!
این میگها کدوم مدلند؟
بی ام(روسها به این جنگنده ها میگند"سوکول" یعنی عقاب......)
شما برای همیشه خلبانهای اینا خواهید بود؟(منظور در ایران)؟
نه-فقط 6 ماه
از خریدهای دیگه خبر دارید؟
نه فقط شنیدم شماها خیلی علاقه به سوخو-47 دارید(!!!!!)
میتونی با این اسباب بازی استلث شکار کنی؟(به شوخی)؟
اره از 400 کیلومتری!با این "ایگروشکا"-ایگروشکا یعنی اسباب بازی!-

بعد هم خلبان با فریادهای مکرر داوای داوای!!(یعنی بیا بیا...) رییو به سمت ان که جلوتر بود دوید و رفت. بعد با هم سیگاری کشیدند و رفتند به سمت غذا خوری!
من هم یک ساعتی به این میگ خیره و مات مونده بودم..........جالب فقط اینجا بود که روی دم پرچم ایران نبود .فقط ارم سپاه رو رنگ کرده بودند......
همه چی زیبا بود فقط این نامهای عربی روی میگ-31.... ......دیگه خودتون قضاوت کنید.......

اونم به بزرگی 50 سانت.....که از صد متری دیده میشد.........
بعد هم این رهگیر قدرتمند رو برداشتند رنگ خاکی کردند(خدایی ولی بهش مییومد......با دماغه سفید).........من نمیدونم از کی تا حالا این رهگیر ها رو رنگ تهاجمی میکنند......صلیغه سپاهه دیگه.......
کورش تو نخواب که ملتت در خواب است ، آرامگه ات غرقه به زير آب است ، اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است ، صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

1-دوستان البته توجه کنند شايد اين ميگ ها اصلا به ايران نميرفتند و خلبان من رو سر کار گذاشته بود......

2-این خبر مربوط به دو هفته پیش میباشد..........
کورش تو نخواب که ملتت در خواب است ، آرامگه ات غرقه به زير آب است ، اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است ، صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

GOLDEN CROWN, من گفتم تو تبريز ديدم کسي ککش هم نگزيد :-?
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

خوب خوبه..........با اينا دو سه روز بيشتر مقابل متحدين دوام مياريم.بيشتر از 12 تا هم نيستند........... :x :::P
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

عزيز من سال پيش مردم عادي و کودکان و بچه هاي مدرسه اي در اوکراين و روسيه حق داشتند روزهاي يکشنبه داخل پايگاه هاي هوايي شهرشون بروند و با هواپيماها اشنا شوند...... که چند تا خلبان هم گذاشته بودند که توضيح بدهند بچه ها رو سوار کابين کنند....و........

خانم بنده سال پيش رفته بود داخل تو پولف-22 ام........چي ميگي شما!!!
در دنياي امروز که حرکت يک مار رو ويشه در دشت با ماهواره دنبال کرد من نميدونم اين کارها براي چيه در ايران؟
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”