ميگ-31 بي ام در نيروي هوايي سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

اقا چرا پست رو پاک ميني؟

عزيز من در روسيه با پرداخت دو هزار دلار ميشه سوار ميگ-29 و سوخو-27 به مدت دو ساعت شد..........
با پنج هزار دلار هم ميشه با ميگ-31 در اتفا ع بالا پرواز کرد......(البته اين رو در مورد ميگ-31 شنيدم)

والا من بازار یاب نیستم جهت اطلاع گفتم پاک نکنین لطفا
کورش تو نخواب که ملتت در خواب است ، آرامگه ات غرقه به زير آب است ، اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است ، صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

يه كاسه‌اي زير نيم‌كاسه هست ، شما اول بايد به سئوالاتي كه در سايت‌هاي ديگه از شما شد پاسخ روشن بدي بعد جاي ديگه شروع به شايعه پراكني كني . من مخالف اين نيستم كه ايران ميگ 31 داره ، فقط مخالف داستان سرايي هستم
( ايران 24 فروند ميگ 31 داره كه در نيمه‌ي دوم سال 1990 از روسيه خريداري كرده )

من نمیدونم از کی تا حالا این رهگیر ها رو رنگ تهاجمی میکنند......صلیغه سپاهه دیگه.......

از موقعي كه قبل از انقلاب تامكت‌ها رو رنگ تهاجمي زدن .......... صليغه‌ي ارتش رژيم منحوص پهلوي بود ديگه .........
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6131 بار
سپاس‌های دریافتی: 15152 بار

پست توسط zoornachi »

Mig31 حرف شما بدون سند است
ISTA OLSOON
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

عزيز من
من در سايت هاي ديگر جواب ندادم (سايت دانشجو) چون به من توهين شد....من آماده هستم هر سوالي داشتين در خدمتم. :-o
کورش تو نخواب که ملتت در خواب است ، آرامگه ات غرقه به زير آب است ، اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است ، صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

چرا ازش عکس نگرفتین ، این روزا دیگه همه یه موبایل دارن که یه دوربین روش باشه....؟

در ضمن الان که ویکتور یانوکویچ رئیس جمهور اوکراین هست و دستور انحلال پارلمانشون رو داده و ایشون کاملا غرب گرا هستن پس هیچ میگ 31 از اوکراین به ایران نمیاد!
[External Link Removed for Guests]
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

دوست خوبم
ايشون نخست وزير اوکراين هستند و کاملا شرق گرا هستند.....
اوني که غرب گراست رئيس جمهور اوکراينه که غرب گراست.....ولي با اين حال با ايران چون خيلي براشون سود داره و فقط ايرانه که هواپيماهاي بدرد نخور غير استاندارشون رو ميخره روابط گرمی دارند.....
در مورد عکس هم بنده منتظرم تا اول ايران عکساشو بزاره بعد من 32 عکس خودم رو با اين جنگنده ميزارم.......
New Member

پست توسط vaziri »

ايران با داشتن ميگ 31 بي ام دهن سوپر هورنت هاي امريکا رو سرويس خواهد کرد
چيزي که مفته بنزين سوپر بريز تو باک ميگ31 بزن توي دل دشمن چه ميکنه اين موشک هاي اموس ميگ 31
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

اطلاعات جديدي به دوستان ميدهم......

سپاه پاسداران انقلاب اسلامي فقط داراي 4 فروند ميگ-31 بي ام جديد و نو ميباشد .اين ميگ ها به رنگ استاندارد تهاجمي رنگ شدند و با نام زوالفقار.مصداق.اروج و تندر در اين نيرو شناخته ميشوند.اين ميگ ها مجهز به موشک هاي ضد رادار قدرتمندي ميباشند که براي کور کردن رادارهاي امريکايي و عربستان ميباشند(البته با چها رتا!!!!؟؟؟)اين ميگ ها هنوز عملياتي نشده اند.

نيروي هوايي ارتش هم داراي 12 فروند ميگ-31 بي دست دوم هست که از روسيه خريداري شدند و مدت11ماه هست که عملياتي شده اند....پايگاه اين ميگ ها به احتمال زياد در تبريز (جهت مقابله هوايي از ترکيه و عراق)و بوشهر است(براي مقابله با ناوگان هوايي نيروي دريايي و تفنگداران).

تمامي ميگ هاي فوق جهت تعميرات سيستم هاي پرواز ديد در شب و هيدروليک به پايگاه هوايي شهر پلتوا در نزديکي خارکف اوکراين ميايند..... (احتمالا هر 9 ماه يک بار) .
اين اطلاعات رو از يک متخصص شرکت انتونف که در تعميرات اين ميگ ها شرکت داشته گرفتم.....
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

البته از يک دانشجوي گرجستاني که پدرش قبلا خلبان نيگ-31 بوده شنيدم که ايران همراه 7 فروند سوخو-25 دست دوم از اين کشور 5 فروند ميگ-31 مدل اوليه هم که در انبارهاي اين کشور به صورت قطعات جدا از هم بودند تحويل گرفته.......
-
تماس:

پست توسط GOLDEN CROWN »

دوستان عزيز ميگهاي ارتش هم همانطور که خودم چند روز پيش يک دسته 4 فرونديشون رو ديدم ابي و خاکستري به رنگ ميگ-29 هاي نيروي هوايي هستند.البته انقدر سرعتشون بالا بود که من حتي فرصت نکردم موبايلمو از جيبم در بيارم.......
البته من اول فکر کردم اینا میگ های قزاق هستند....ولی دو روز بعد که با این تکنسین روس صحبت کردم تازه فهمیدم چی به چیه.......

در مورد ايران هم منظورم اين بود که بزاريد اول نيروي هوايي عکسا شو پخش کنه بعد من ميزارم........ :x
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

mach1, دوست عزيز
لااقل از سال 81
در سال 81 هنگام سفر مقام معظم رهبري به استان ما وظيفه اسکورت پرنده اصلي حامل ايشون بر عهده 3 فروند ميگ 31 بود...(خواهشا نپرسيد ماجراي سفر و پرنده اصلي حامل ايشون پيه که خودش داستانيه) شخصا اين 3 فروند ميگ 31 رو ديدم...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط amiraghazadeh »

سلام به همه عزيزان
دوستان اگر مسولين و. فرماندهان نيروي هواي ما مي دونستند که ميگ31 اينقدر دردسر براي اين انجمن درست مي کنه حتي به فکر خريد هم نمي افتادن :::P
ولي جدا از شوخي ما هم به محصولات خارجي و هم استفاده از استعداد هاي جوانان ايراني احتياج داريم
يعني ميگ31 در کنار شفق و اف14
به عبارت ديگه هم شرقي و هم غريي و از همه مهمتر استفاده از توان داخلي
موفق باشيد
امام علي(ع)
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”