mohammad tomcat عزيز پايگاه اصلی اين بالگردها بنام « فجر » در غرب تهران قرار دارد. ماهها قبل چند تا تصوير ماهوارهای از اون رو من در تاپيک زير به نمايش گذاشتم . اميدوارم کمک کوچکی کرده باشم .
mohammad tomcat, عزيز گاهي اوقات اين پرنده ها به برخي فرودگاههاي ايران ميروند وگاهي هم در برخي شهرها پايگاه موقتي دارند در ايران در فرودگاه اهواز و بندر عباس و گاهي اوقات هم در جوار آشيانه هاي هوانيروز مهرآباد قرار دارند.
[External Link Removed for Guests] دوستان با سلام اولا اینکه نیروی هوایی سپاه یه چیز فورمالیته است چون چیزی جز سوخوی25 ندارد آن هم به تعداد کم اگر هم چیز جدیدی خریده اند میبایست طی مانوری نمایش دهند سپاه یعنی فقط نیروی زمینی. راستی از یه چیزی هم تعجب میکنم اون اینکه میگن میراژها ی اف1 با سپاست ولی من مطمن هستم یه اشتباهی رخ داده! : با تشکر!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
اتفاقا سپاه در زمینه ترابری بسیار هم قوی هست, Mirage-F1 هم که از عراق به ایران پرواز کرده پایگاه سابقشان زاهدان بود و در زاهدان اسکادران 131 سپاه که از هواپیما F-6 استفاده می کنند مستقر هست به همین دلیل برخی ها معتقد بودند که Mirage-F1 متعلق به سپاه می باشد اما در حقیقت در خدمت ارتش می باشند و در حال حاضر Mirage-F1 در پایگاه 14 شکاری مشهد (این پایگاه مرکز تعمیرات هواپیماهای شرق کشور نیز می باشد) خدمت می کنند.
این عکس هم از طرف من AN-74 TK 200 متعلق به سپاه پاسدارن
osilatoria,
من چون خودم ساکن زاهدان هستم و تقريبا اگر هفته اي يک بار نه...دو هفته اي يک بار از جلوي پايگاه هوايي عبور مي کنم...
همانطور که در تايپيک زير http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 603#105603 و بوسيله عکس هايي که شخصا به کمک گوگل ارت گرفته ام نشان داده ام هيچ شکاري اي بطور دائم در اين پايگاه نگهداري نمي شود...
به عنوان حسن ختام عرض مي کنم:اگر به من است که اصلا اف 14 در اين پايگاه نگهداري بشود...ما که بخيل نيستيم
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...