آیا راهی برای باز گرداندن آفلاین های پریده (نشون نده) هست؟
چطوری باید بفهمیم add list مون on هست یا نه(منظور invisibale بوده باشه)
راهی هست که اگر در یاهو مسنجر بودیم و اینترنت تموم بشه چراق id همون موقع خاموش بشه؟
ممنون میشم
چند سوال در مورد yahoo messanger
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
اول از همه ورودتون رو به فروم خودتون خوشامد میگم
در مورد سوال اول پیشنهاد من این هست که آرشیو هاتون رو save کنید . در این صورت اگر به قول شما آف بپره میشه اون ها رو خوند . برای این کار در مسنجر Ctrl + Shift + P رو بزنید .از قسمت سمت چپ Archive رو انتخاب کنید و برای هر دو مورد گزینه ی بالا رو انتخاب کنید و ok کنید .
در مورد سوال دوم به سایت [External Link Removed for Guests] مراجعه کنید .
در مورد سوال سوم هم من اطلاعی ندارم اما فکر نمی کنم کاری بشه کرد .
در مورد سوال اول پیشنهاد من این هست که آرشیو هاتون رو save کنید . در این صورت اگر به قول شما آف بپره میشه اون ها رو خوند . برای این کار در مسنجر Ctrl + Shift + P رو بزنید .از قسمت سمت چپ Archive رو انتخاب کنید و برای هر دو مورد گزینه ی بالا رو انتخاب کنید و ok کنید .
در مورد سوال دوم به سایت [External Link Removed for Guests] مراجعه کنید .
در مورد سوال سوم هم من اطلاعی ندارم اما فکر نمی کنم کاری بشه کرد .

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
سلام
خسته نباشيد
آقا منم چند تا مشکل با ياهو مسنجر دارم که Ma3ouD, تقريبا مي دونن
1- وقتي وارد ياهو مسنجر ميشم اگر ايميل جديد اومده باشه بهم نميگه
2-وقتي دارم چت مي کنم PM نمياد و نميره يا دير مياد و ميره که اين باعث ناراحتي دوستانم ميشه
3-وقتي کسي On يا Off ميشه من متوجه نمي شوم و بايد يک بار Sign Out بشوم و Sign In تاليست من آپديت بشه
4-وقتي Sign Out مي کنم هنوز ID من Onهست که يکم ناجوره
5- دارم چت مي کنم که يک دفعه error معروف ْ Sign Problem - There was Problem Singing into Yahoo messenger (همون پيغامي که وقتي User و pass اشتباه هست ظاهر ميشه)
6-بعضي وقت ها هم هنگام Sign In شدن اررور ميده که يک نفر ديگه با اين ID وصل هست و ....
7-70٪ مواقع تا Sign In ميشم خود به خود SignOut ميشه
خوب اين توضيح را هم اضافه کنم که من مسنجر را هم عوض کردم و ورژن 8.0.0.711 با ماژول 8.0.0.1 را نصب کردم
پيشاپيش ممنونم از کمکتون
خسته نباشيد
آقا منم چند تا مشکل با ياهو مسنجر دارم که Ma3ouD, تقريبا مي دونن
1- وقتي وارد ياهو مسنجر ميشم اگر ايميل جديد اومده باشه بهم نميگه
2-وقتي دارم چت مي کنم PM نمياد و نميره يا دير مياد و ميره که اين باعث ناراحتي دوستانم ميشه
3-وقتي کسي On يا Off ميشه من متوجه نمي شوم و بايد يک بار Sign Out بشوم و Sign In تاليست من آپديت بشه
4-وقتي Sign Out مي کنم هنوز ID من Onهست که يکم ناجوره
5- دارم چت مي کنم که يک دفعه error معروف ْ Sign Problem - There was Problem Singing into Yahoo messenger (همون پيغامي که وقتي User و pass اشتباه هست ظاهر ميشه)
6-بعضي وقت ها هم هنگام Sign In شدن اررور ميده که يک نفر ديگه با اين ID وصل هست و ....
7-70٪ مواقع تا Sign In ميشم خود به خود SignOut ميشه
خوب اين توضيح را هم اضافه کنم که من مسنجر را هم عوض کردم و ورژن 8.0.0.711 با ماژول 8.0.0.1 را نصب کردم
پيشاپيش ممنونم از کمکتون

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
nt جان
دو احتمال ميدم، اول استفاده از برنامههاي پراکسي و في لتر شکن مثل WA , ...
دوم هم نسخه مسنجر شما به روز نيست
دو احتمال ميدم، اول استفاده از برنامههاي پراکسي و في لتر شکن مثل WA , ...
دوم هم نسخه مسنجر شما به روز نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:اول استفاده از برنامههاي پراکسي و في لتر شکن مثل WA , ...
نه از این چیز ها استفاده نمی کنم
Mahdi1944 نوشته شده:دوم هم نسخه مسنجر شما به روز نيست
من که ورژن مسنجر را گفتم آیا جدیدتر از این هم اومده ؟اگر اومده بی زحمت لینک بدید
در ضمن یکی دیگه از دوستان هم داره از همین ورژن استفاده می کنه و مشکلی نداره

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
nt جان
در اين صورت به اکانت و کانکشن اينترنت شما مربوط هست (اينکه اعلام کنه فرد ديگري با ID شما وارد شده، ميتونه حقيقت داشته باشه و يا به خاطر استفاده از پراکسيها و ديگر محيطهاي اشتراکي باشه)
نسخه جديدتر مسنجر هم عرضه شده، نسخه 8.1
ميتونيد از خود سايت ياهو دريافت کنيد
در اين صورت به اکانت و کانکشن اينترنت شما مربوط هست (اينکه اعلام کنه فرد ديگري با ID شما وارد شده، ميتونه حقيقت داشته باشه و يا به خاطر استفاده از پراکسيها و ديگر محيطهاي اشتراکي باشه)
نسخه جديدتر مسنجر هم عرضه شده، نسخه 8.1
ميتونيد از خود سايت ياهو دريافت کنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
سلام
من تا ظهر از Yahoo Messenger استفاده مي کردم اما حالا هرچي User و Pass را ميدم error ميده که اشتباه هست در صورتي با همون user و Pass ميشه وارد Yahoo Mail شد ، با چندتا User مختلف هم تست کردم فايده اي نداشت ، نصب مجدد هم فايده اي نداشت
چي کار کنم؟؟؟
[align=left]There Was a Problem Signing Into Yahoo!Messenger
Please Try Again Later
New User - Signing Problem - Try
ممنون
من تا ظهر از Yahoo Messenger استفاده مي کردم اما حالا هرچي User و Pass را ميدم error ميده که اشتباه هست در صورتي با همون user و Pass ميشه وارد Yahoo Mail شد ، با چندتا User مختلف هم تست کردم فايده اي نداشت ، نصب مجدد هم فايده اي نداشت
چي کار کنم؟؟؟
[align=left]There Was a Problem Signing Into Yahoo!Messenger
Please Try Again Later
New User - Signing Problem - Try
ممنون
پاک میشه راهی وجود داره که این آرشیو حفظ بشه