saeed31861 جان
من اطلاع دقيق ندارم، اما قائداتا بايد قابل استناد باشه، در حال حاضر بهترين کار تهيه هر نوع مدرکي که براتون قابل تهيه باشه هست
شما اسم این را کلاهبرداری نمیگذارید؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
saeed31861,
من هم با نظر مهدي موافق هستم. بايد قاطعانه عمل کنيد و دست رو دست گذاشتن عاقبت خوشي ندارد. فکر کنم اين امکان باشد که با مراجعه به مراکز قانوني تصويرهايي که از خريدهايتان را انجام داده ايد برابر اصل کنيد. البته مطمئن نيستم و بهترين راه مشورت با يک وکيل ميباشد.
در ضمن ميتوانيد بعد از شکايت و با حکم قضائي از طريق حساب بانکي يا شماره موبايل به آدرس فرد مورد نظر پي ببريد.
من هم با نظر مهدي موافق هستم. بايد قاطعانه عمل کنيد و دست رو دست گذاشتن عاقبت خوشي ندارد. فکر کنم اين امکان باشد که با مراجعه به مراکز قانوني تصويرهايي که از خريدهايتان را انجام داده ايد برابر اصل کنيد. البته مطمئن نيستم و بهترين راه مشورت با يک وکيل ميباشد.
در ضمن ميتوانيد بعد از شکايت و با حکم قضائي از طريق حساب بانکي يا شماره موبايل به آدرس فرد مورد نظر پي ببريد.

- محل اقامت: تهران-اهواز
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
saeed31861 نوشته شده:shahram_sampad نوشته شده:بی خیال بابا همین جوری الکی الکی پول واریز کردید؟؟؟؟ البته باید از اول میدونستید که عاقبت شبکه های هرمی این چنین است....
اگر 1% شک هم داشتید باید از فامیل این یارو میفهمیدید که احتمالا کلاه برداره ...آخه مگه کسی فامیلشه میذاره جهان تیغی(یعنی همه جهان رو تیغ میزنه) حتما اسمش هم قلابیه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شهرام جان میدونم اشتباه شده .عوض اینکه دله منو هم تو تیغ نزنی(با حرفات) ،راهکار بده.
ممنون
معذرت میخوام... من با امور قضایی آشنایی زیادی ندارم

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
shahram_sampad,
دوست من...جهان تیغ و جهانتیغی یکی از فامیل های معروف و معتبر استان سیستان و بلوچستان هست...
شما نباید به صرف اینکه معنی یک فامیل را نمی دانید به ان فامیل توهین کنید...
دوست من...جهان تیغ و جهانتیغی یکی از فامیل های معروف و معتبر استان سیستان و بلوچستان هست...
شما نباید به صرف اینکه معنی یک فامیل را نمی دانید به ان فامیل توهین کنید...

پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...