درخواست جلوگيري از سفر برخي زنان به عمره
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
درخواست جلوگيري از سفر برخي زنان به عمره
جلال يحيي زاده، نماينده تفت و ميبد در تذكري به وزيران امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامي خواستار ممانعت از عزيمت آن دسته از زنان زائر عمره به عربستان شد كه حجاب و شئونات اسلامي را رعايت نميكنند.
به گزارش ايرنا، يحيي زاده در اين تذكر كتبي كه غلامعلي حداد عادل، رئيس مجلس شوراي اسلامي آن را در نشست علني روز سه شنبه قرائت كرد، گفت: آن دسته از زنان زائر عمره كه حجاب و شئونات اسلامي را مراعات نميكنند، موجب وهن زنان قهرمان ايراني و باعث تبليغات شوم دشمن عليه ايران شدهاند.
يحيي زاده به وزيران كشور و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز در خصوص تسريع در تهيه نقشههاي صوتي، ساخت ديوارهاي صوتي، نصب ايستگاههاي سنجش صوت در تهران و كلان شهرها با توجه به اثرات مخرب و بيماريزاي آلودگي صوتي تذكر داد.
منبع: بازتاب
به گزارش ايرنا، يحيي زاده در اين تذكر كتبي كه غلامعلي حداد عادل، رئيس مجلس شوراي اسلامي آن را در نشست علني روز سه شنبه قرائت كرد، گفت: آن دسته از زنان زائر عمره كه حجاب و شئونات اسلامي را مراعات نميكنند، موجب وهن زنان قهرمان ايراني و باعث تبليغات شوم دشمن عليه ايران شدهاند.
يحيي زاده به وزيران كشور و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز در خصوص تسريع در تهيه نقشههاي صوتي، ساخت ديوارهاي صوتي، نصب ايستگاههاي سنجش صوت در تهران و كلان شهرها با توجه به اثرات مخرب و بيماريزاي آلودگي صوتي تذكر داد.
منبع: بازتاب
او دوم دسامبر به دار اويخته شد

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
اینها دلیل نمیشه
کسانی هستن که نماز نمی خونن اما واقعا با خدا هست و عاشقش.کسی هست حجاب نداره اما خدای خودش رو دوست داره.خدا نگفته که این جور آدم ها نیابد به طرف من بیان.من خودم بچه مشهدم.توحرم یک پسر با یک تی شرت که روش عکس خواننده شیطان پرست بود و گردنبند ابلیسی انداخته بود به زریه امام رضا چسبیده بود و با تمام وجودش گریه میکرد واقعا ناله هاش حرم رو برداشته بود.خوب معلومه دیگه تو دل این جوون چیه و کسی به تی شرت و گردنبندش نگاه نمی کنه. امیدوارم منظورم فهمیده باشین .سیرت مهم نسیت سرشت مهم
کسانی هستن که نماز نمی خونن اما واقعا با خدا هست و عاشقش.کسی هست حجاب نداره اما خدای خودش رو دوست داره.خدا نگفته که این جور آدم ها نیابد به طرف من بیان.من خودم بچه مشهدم.توحرم یک پسر با یک تی شرت که روش عکس خواننده شیطان پرست بود و گردنبند ابلیسی انداخته بود به زریه امام رضا چسبیده بود و با تمام وجودش گریه میکرد واقعا ناله هاش حرم رو برداشته بود.خوب معلومه دیگه تو دل این جوون چیه و کسی به تی شرت و گردنبندش نگاه نمی کنه. امیدوارم منظورم فهمیده باشین .سیرت مهم نسیت سرشت مهم
-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
مساله اینجاس که چه جوری میخوان این کارو بکنن ؟ یعنی مامور مخفی استخدام کنن وقتی طرف ثبت نام میکنه بره پرس و جو کنه که این حجاب اش درسته یا نه !!! اصلا امکان داره ؟؟؟ ولی خوب باید این رو هم که گفت وضعیت بعضی از ایرانی ها اینقدر بد هست که آبروی هرچی ایرانی و مسلمان و بویژه شیعه هست میره و از این نظر قابل بررسی هست .

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- تماس:
Reza 313 نوشته شده:از وقتی که حج رفتن به جای یک تکلیف الهی تبدیل به یک مد شده باید انتظار همچین اتفاقاتی را داشته باشیم...
آره آفرین.الان دقیقا این عمل از روی چشم و هم چشمی شده.دیگه اون ارزش و شکوه سابق رو نداره.قبلا طرف از مکه برمیگشت تا یک سال تو خودش بود و اشک میریخت.الان طرف برگشته بهش میگن سوغاتی چی آوردی
(اون ام پی تری پلیر رو برای من آوردی که گفتم!) مثال بود 

Ma3ouD,
دوست عزيز توجه کن که هر چيزي حرمت و احترام خاص خود را دارد. انسان براي احترام گذاشتن به چيزها و شخصيت هاي مختلف به شيوه هاي خاصي انچنان که شايسته باشد عمل مي کند . براي مثال خود من 25 سال سن دارم و حدود 8 سال است که سيگار مي کشم ولي بخاطر احترامي که براي پدر و مادرم قائل هستم حتي يک بار هم جلوي انها سيگار نکشيده ام و اين يعني احترام گذاشتن .
و يا شارون رفت بيت المقدس فلسطيني ها انتفازه کردند , براي چه ؟ براي ان احترامي که براي قبله اول مسلمين قائل بودند و نه هيچ چيز ديگر .
ورود غير مسلمانان به مکه و مدينه ممنوع است , و اين هم بخاطر حرمت و احترام بالايي که اين دو شهر دارا هستند .
حال کسي بعنوان مسلمان مي خواهد برود مکه ايا نبايد به احترام ابراهيم , اسماعيل , محمد(ص) , همه مسلميني که براي ساخت اين مکان مقدس روزي تلاش کرده اند , و همه مسلمانان مخلصي که از سراسر جهان در اين مکان مقدس حاضر شده اند ....
ايا باز هم ما بايد بگوييم چونکه ما از اين لباس و يا ان ارايش خوشمان مي ايد اينگونه در انجا ظاهر مي شويم و به هيچ کس ربطي ندارد که ما چه مي پوشيم و چه مي کنيم , چرا که ما در قرن 21 م هستيم و اين يعني وجود دمکراسي

توحرم یک پسر با یک تی شرت که روش عکس خواننده شیطان پرست بود و گردنبند ابلیسی انداخته بود به زریه امام رضا چسبیده بود و با تمام وجودش گریه میکرد واقعا ناله هاش حرم رو برداشته بود.خوب معلومه دیگه تو دل این جوون چیه و کسی به تی شرت و گردنبندش نگاه نمی کنه.
دوست عزيز توجه کن که هر چيزي حرمت و احترام خاص خود را دارد. انسان براي احترام گذاشتن به چيزها و شخصيت هاي مختلف به شيوه هاي خاصي انچنان که شايسته باشد عمل مي کند . براي مثال خود من 25 سال سن دارم و حدود 8 سال است که سيگار مي کشم ولي بخاطر احترامي که براي پدر و مادرم قائل هستم حتي يک بار هم جلوي انها سيگار نکشيده ام و اين يعني احترام گذاشتن .
و يا شارون رفت بيت المقدس فلسطيني ها انتفازه کردند , براي چه ؟ براي ان احترامي که براي قبله اول مسلمين قائل بودند و نه هيچ چيز ديگر .
ورود غير مسلمانان به مکه و مدينه ممنوع است , و اين هم بخاطر حرمت و احترام بالايي که اين دو شهر دارا هستند .
حال کسي بعنوان مسلمان مي خواهد برود مکه ايا نبايد به احترام ابراهيم , اسماعيل , محمد(ص) , همه مسلميني که براي ساخت اين مکان مقدس روزي تلاش کرده اند , و همه مسلمانان مخلصي که از سراسر جهان در اين مکان مقدس حاضر شده اند ....
ايا باز هم ما بايد بگوييم چونکه ما از اين لباس و يا ان ارايش خوشمان مي ايد اينگونه در انجا ظاهر مي شويم و به هيچ کس ربطي ندارد که ما چه مي پوشيم و چه مي کنيم , چرا که ما در قرن 21 م هستيم و اين يعني وجود دمکراسي

او دوم دسامبر به دار اويخته شد

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
براي مثال خود من 25 سال سن دارم و حدود 8 سال است که سيگار مي کشم
یعنی شما از 17 سالگی سیگار می کشید ؟؟؟ 8) 8)
آخه این سیگار مگه چی داره که با وجود خطرات زیاد و اینکه همه می دونن باز استفاده می کنن ؟ خوب اگه خوبه بگین ما هم بکشیم !
تا اینجا به موضوع بحث مربوط نمیشد اما در مورد حرف شما به نظر من حرف مسعود این نبود که کار اونها بده منظورش کلی بود مبنی بر اینکه روی ظاهر افراد قضاوت نکنیم ( در عین اینکه باید توجه داشت ظاهر بازتاب درون ماست و به قول دکتر حداد عادل لباس هر فرد پرچم کشور وجود اون شخص هست )

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ma3ouD نوشته شده:اینها دلیل نمیشهکسانی هستن که نماز نمی خونن اما واقعا با خدا هست و عاشقش.کسی هست حجاب نداره اما خدای خودش رو دوست داره.خدا نگفته که این جور آدم ها نیابد به طرف من بیان.من خودم بچه مشهدم.توحرم یک پسر با یک تی شرت که روش عکس خواننده شیطان پرست بود و گردنبند ابلیسی انداخته بود به زریه امام رضا چسبیده بود و با تمام وجودش گریه میکرد واقعا ناله هاش حرم رو برداشته بود.خوب معلومه دیگه تو دل این جوون چیه و کسی به تی شرت و گردنبندش نگاه نمی کنه. امیدوارم منظورم فهمیده باشین .سیرت مهم نسیت سرشت مهم
نتيجه گيري: من عاشق يک نفر هستم، کسي هم حق نداره به من چرا اون رو کتک زدم و کشتم ، من واقعا اون رو دوست داشتم، ديگه بقيهاش مهم نيست اصلا
واقعا تحت تاثير قرار گرفتم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD نوشته شده:اینها دلیل نمیشهکسانی هستن که نماز نمی خونن اما واقعا با خدا هست و عاشقش.کسی هست حجاب نداره اما خدای خودش رو دوست داره.خدا نگفته که این جور آدم ها نیابد به طرف من بیان.من خودم بچه مشهدم.توحرم یک پسر با یک تی شرت که روش عکس خواننده شیطان پرست بود و گردنبند ابلیسی انداخته بود به زریه امام رضا چسبیده بود و با تمام وجودش گریه میکرد واقعا ناله هاش حرم رو برداشته بود.خوب معلومه دیگه تو دل این جوون چیه و کسی به تی شرت و گردنبندش نگاه نمی کنه. امیدوارم منظورم فهمیده باشین .سیرت مهم نسیت سرشت مهم
نتيجه گيري: من عاشق يک نفر هستم، کسي هم حق نداره به من چرا اون رو کتک زدم و کشتم ، من واقعا اون رو دوست داشتم، ديگه بقيهاش مهم نيست اصلا
واقعا تحت تاثير قرار گرفتم
چه ربطی داشت.منظور من اینه بود:
هیچ آداب ترتیبی مجو.هرچه می خواهد دل تنگت بگو

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
Ma3ouD,
مثال
شما مادرت را به شدت دوست داري
مادرت هم به شدت از سيگار منتفر است و شما رو از سيگار منع کرده است
شما ميري جلوي ايشان بکشي تا حتي سراغ سيگار بروي.
چند وقت پيش يکي برايم تعريف ميکرد که يک دختر ايراني رو ملاقات مي کنه که لباس پوشيدنش از اروپايي ها بدتر بود و بعد ازش مي پرسه که آيا شما مسلمان هستيد طرف هم ميگه آره بابام حج هم رفته
.بعد غير مستقيم بهش حالي ميکنه که رعايت نوع لباس پوشيدنت را بکن دختره هم ميگه: مهم اينه که دل آدم پاک باشه
اینها دلیل نمیشه کسانی هستن که نماز نمی خونن اما واقعا با خدا هست و عاشقش.کسی هست حجاب نداره اما خدای خودش رو دوست داره.خدا نگفته که این جور آدم ها نیابد به طرف من بیان.من خودم بچه مشهدم.توحرم یک پسر با یک تی شرت که روش عکس خواننده شیطان پرست بود و گردنبند ابلیسی انداخته بود به زریه امام رضا چسبیده بود و با تمام وجودش گریه میکرد واقعا ناله هاش حرم رو برداشته بود.خوب معلومه دیگه تو دل این جوون چیه و کسی به تی شرت و گردنبندش نگاه نمی کنه. امیدوارم منظورم فهمیده باشین .سیرت مهم نسیت سرشت مهم
مثال
شما مادرت را به شدت دوست داري
مادرت هم به شدت از سيگار منتفر است و شما رو از سيگار منع کرده است
شما ميري جلوي ايشان بکشي تا حتي سراغ سيگار بروي.
چند وقت پيش يکي برايم تعريف ميکرد که يک دختر ايراني رو ملاقات مي کنه که لباس پوشيدنش از اروپايي ها بدتر بود و بعد ازش مي پرسه که آيا شما مسلمان هستيد طرف هم ميگه آره بابام حج هم رفته
.بعد غير مستقيم بهش حالي ميکنه که رعايت نوع لباس پوشيدنت را بکن دختره هم ميگه: مهم اينه که دل آدم پاک باشه

هیهات منا الذلة
نفهمیدم خب اگر طرف نمیخواد شئونات رو رعایت کنه چرا میخواد بره به حج