امكان تبليغات در محيط سيستم عامل رايانه‌ها فراهم شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 542
تاریخ عضویت: شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۵, ۷:۰۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

امكان تبليغات در محيط سيستم عامل رايانه‌ها فراهم شد

پست توسط Azadi.Isatis »

محققان مشهدي موفق به طراحي سيستمي شده‌اند كه امكان تبليغات در محيط سيستم عامل رايانه به صورت آنلاين را فراهم مي‌كند.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، مهندس امير عارفان، پژوهشگر پارك علم و فن‌آوري خراسان كه موفق به طراحي اين سيستم شده است اظهار داشت: اين شيوه اطلاع‌رساني براي اولين بار در دنيا ابداع شده است و مي‌توان از آن به عنوان يك ابزار تبليغاتي با هزينه‌اي بسيار كمتر از تبليغات در رسانه‌ها و عدم محدوديت زماني و مكاني استفاده كرد.

وي درباره نحوه كار اين سيستم اذعان داشت: نصب اين برنامه بر روي سيستم عامل رايانه به صورت اختياري توسط كاربران، در هر بار اتصال به اينترنت به صورت خودكار بروز رساني مي‌شود و هزينه پخش تبليغات بر روي سيستم‌هاي را پرداخت مي‌نمايد.

عارفان تصريح كرد: اين سيستم نه تنها در داخل كشور قابليت انتشار و فعاليت دارد بلكه مي‌تواند در تمام كشورهاي دنيا به عنوان يك ابزار تبليغاتي قوي در زمينه‌هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي، جذب گردشگران خارجي به كشور، اطلاع‌رساني آنلاين و بسياري از موارد ديگر مورد استفاده قرا رگيرد.

اين پژوهشگر افزود: اين سيستم همانند يك شبكه تلويزيوني فعاليت مي‌كند با اين تفاوت كه شبكه‌هاي تلويزيوني تنها در ساعات خاصي مي‌تواند اطلاع رساني و تبليغ كنند در حالي كه اين سيستم مي‌تواند به صورت 24 ساعته به فعاليت خود ادامه دهد.

وي در خصوص ديگر مزاياي اين طرح به فراهم شدن شرايط انتقال پيام‌هاي مختلف از طريق مديران شبكه به كاربران تحت پوشش با حداكثر سرعت و بدون نياز به برنامه‌ريزي مجدد و ارزآوري از طريق عقد قرارداد تبليغاتي با شركت‌هاي خارجي اشاره كرد
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  


الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”