Reza6662,
ااین متن رو شما از جایی نقل قول کردید یا سخن خودتون بود ؟!! مخصوصا که این مساله را از علایم اخر الزمان نیز بشمار بردید ؟
رضا جان ، حجاب مساله ایست که هر زن مسلمانی موظف به رعایت اون هست و حتی در قران هم ایه پیرامون حجاب وجود داره که زنان رو به عفاف و پوشیدگی دعوت میکنه.
بله در اعصار قرون مختلف تغییر میکنه که بیشتر هم این قضیه در غرب صورت گرفته ، اما اون چیزی که مد نظر اسلام هست این نیست که مثلا از یک پوشش کامل که تمام بدن پوشیده باشه تبدیل بشه به تی-شرت و شلوار و بدون روسری !!!
اما در حال حاضر اگر از چادر صرف نظر کنیم مانتوی پوشیده هم میتونه حجاب کاملی باشه (اینم از تغییر شکل نسبت به زمان اولیه) ، ولی ما میبینیم که برخی زنان حتی این را هم نمیخواهند و مایلند تا مثل غربی ها رفت و امد کنند که این اصلا برای یک جامعه اسلامی قابل قبول نیست.
شما حتی به خود غربی ها هم دقت کنید متوجه میشید که در قدیم چقدر لباسهایشان پوشیده بوده و حتی به گونه ای که مثلا دامن را خیلی گشاد تر در نظر میگرفتند تا ابعاد بدن نمایان نشود (حتی در فیلم های قدیمی خودشون هم مشهوده) ، اما بعلت عدم ثبات فرهنگی که دارند هر روز یه نظریه فروید و مارکسیسم و... ظهور میکنه ، دستخوش تغییرات زیادی شدند تا وضع کنونی که ملاحظه میکنید.
مساله امربه معروف و نهی از منکر نیز در اسلام از ارکان اساسی میباشد که تعادل جامعه توسط ان حفظ میشود ، بهمین خاطر تاکید زیادی بر ان صورت گرفته ، و لذا در مورد بی حجابی نیز بنظر میاد که لازم باشه تذکر داده شود ، کمااینکه غالب تذکرات هم محترمانه هست من خودم میدیدم که با لحن خیلی خوبی برخورد میکردند و معمولا با تذکر قضیه حل میشه و تعداد کمی هستند که اون هم بعلت پافشاری خود اون فرد و احتمالا داد و بیداد که نمیخوام حجاب رو رعایت کنم ، ازادی باید باشه و... ، کار به کلانتری کشیده میشه.
در اخر هم من یک روایت در مورد اخرالزمان نقل کنم که میفرمایند :
در آن دوره معروف تبدیل به منکر و منکر به معروف تبدیل میشود یعنی عبارت امربه معروف و نهی از منکر به " امر به منکر و نهی از معروف" تبدیل میشود !!!
یعنی مردم یکدیگر را به نهی از کارهای خوب (واحبات) دعوت میکنند و امر به کارهای حرام میکنند ، مانند همین قضیه حجاب که الان رعایت کردنش باعث عقب افتادگی و مسخره کردن برخی افراد هست و همش میگن چرا حجاب ؟ ازادی خوبه !!!
درمورد اون نسل اینده ساز هم که فرمودید اگر اون خانواده انقدر درک کافی داشته باشند اولا خودشان متوجه میشوند که این کار (تذکر دوستانه کمااینکه همینگونه هم برخورد میشود) لازم است و برای حفظ امنیت روانی جامعه است. دوماً به فرض اگر هم این کار را نادرست بدانند نباید به اصل اسلام پیوند بدن و کلا ً بچه خودشون رو از اسلام دور کنند ، همچین افرادی معلومه که از اگاهی پایینی برخوردار هستند و هنوز شخصیت مستقلی در عقایدشون ندارند که با دیدن یک چیز کلاً جریان فکری و اعتقادیشون عوض میشه !!
موفق باشید