Reza6662 نوشته شده:اي برد رادارش چه قدره ؟

ميگ-31را عرض ميکنم
بخاطر برگي جسه فکر نکنم بتونه خوب مانور بده

سامانههاي الكترونيك MiG-31 ميگ31، تنها جنگندهء عملياتي در جهان محسوب ميشود كه مجهز به رادار بسيار پرقدرت از نوع Phased-Array Radar ميباشد.
اين رادار بسيار پرقدرت، ساخت شركت Zaslon است و S-800 نام دارد. برد نهایی این رادار 400 کیلومتر اعلام شده است و برد شناسايي دقیق اين رادار جهت اهدافي به اندازهء هواپيماهاي جنگنده (غیر استیلث)، حدود 200 كيلومتر (125 مايل) ميباشد و قادر است همزمان، تا 10 هدف هوايي را رهگيري كند و در يك زمان، به سمت چهار هدف، به وسيلهء موشكهاي بسيار دوربرد و دقیق ساخت ويمپل به نام R-33 (موسوم به Amos يا AA-9) حملهور شود.
جهت اطلاعات بیشتر و دقیق تر، به لینکهای زیر مراجعه فرمائید:
آشنایی با MiG-31آشنایی با موشک بسیار دوربرد ویژه میگ31 به نام R-33
با تشکر. امیدوارم مطالعه کنید.
2سوال دارم:
اول، من دانشجوي رشته رياضي هستم و شديدا در ترجمه كلمه
سامانه به مشكل برخوردم از استادامم كه ميپرسم هر كدوم يه چيزي ميگن .... معنيش همون
سيستم نيست؟ اما اين هم كامل نميتونه باشه..
دوم. برد موشكهاي اين قوطيهاي روسي ( لفظي كه شما قبلا براي اين شكاري) بكار برديد چقدره؟ ! سال ورود به خدمت
f-14 كي بود؟ سال ورود به خدمت mig-31؟ واقعا چي شده كه سلاحهاي روسي كعبه آمال ما شدن؟ تو كدوم نبرد هوائي در تاريخ هوانوردي از زمان برادران رايت تا الان سلاحهاي روسي برنده بيرون اومدن؟ من چند روزه با اين سايت آشنا شدم (يكي از دوستام تو قسمت شبكه دانشگاه به من معرفي كرد) مقالات خوب و حتي به روزي ديدم واسه همين هم هست كه ميپرسم چون رشتم رياضيه با عدد- رقم- استدلال سركار دارم . وقتي تاريخ نبردهاي هوائي F-14 رو ميخونم به 2 نقطه روشن برميخورم. يكي درگيري هوايي 2 F-14 آمريكا با SU-22 ليبيايي كه سوخو ها اول موشك شليك ميكنن ولي هردوشون تو Dogfighting ميرن ته آب ..(فكر كنم سال 1982 بود) يكي هم سال 1988(به احتمال زياد) كه باز تو همون خليج سيدرا 2 تا ميگ 23 ليبيائي ميرن ته آب (هيچكدوم توسط فينيكس نابود نشدن) .. پس اين هواپيما هم در نبرد نزديك فوق العاده هست.. چرا ما ميريم دست به دامن روسها ميشيم اما نيايم رو ي F-14 و عملياتي كردنشون سرمايه گذاري كنيم؟