didi نوشته شده:این خبر حدود یک سال پیش منتشر شده و تقریبا در ارشیو کمتر خبرگذاری پیدا میشه.
didi جان. منظورت كدو خبره كه 1 سال پيش منتشر شده؟
درضمن فكر كردي خبرگزاريهاي ايران مثل سايتهاي روسي هستن ؟
آرشيو ايسنا كه از 84 به اينورو قشنگ جواب ميده.مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

didi نوشته شده:ناوچه اسراییلی که هدف موشک حزب الله قرار گرفت غرق نشد و پس از رسیدن به بندر حیفا به مدت دو هفته بازسازی شد و دوباره به جنگ برگشت که علاوه بر بمباران لبنان وظیفه ایجاد امواج برای اختلال در اینترنت لبنان را هم بر عهده داشت

GOLDEN CROWN نوشته شده:با سلام و اشکر از همگي دوستان
1-دوستان اول از همه يک مدرک محکم بيارن که اين ناو اسرائيلي با يک موشک ايراني نابود شده.؟؟؟؟؟؟!!!!!!

didi نوشته شده:منظور من از منابع منابع بی طرف بود نه منبع معلوم الحال.البته من در حال جستجو هستم تا برای دوستانی که به درستی خواستار منبع بودن منبع موثق و بی طرفی پیدا کنم ولی چون در ارشیوها دارم میگردم کمی زمان میبره.
که مقامات ايران در يکي از اين رزمايش ها از ساخت همچين موشکي خبر دادن
من ميگم با تاو ايراني نابود شدن چون اسراييل در دوران ساخت مرکاوا اونو با هر نوع ضد تانکي آزمایش کرده جز ضد تانکهاي ساخت ايران
نظر شما چيه؟
GOLDEN CROWN نوشته شده:مابقي جنگنده هاي اسرائيل که چيزي در حدود 550 فروند را بالغ مي شود، جنگنده هايي نظير F-16A/B و F-15A/C و A-4 و F-4 فانتوم هستند
رضا جان دوست خوبم سلام
يادت نره که ما همين آ-4 نداريم چه برسه به مدل نو و پيشرفته سازي شده!!!!
ناوگان شامل 550 فروند اف-15 و اف-16 و اف-4 اون هم جنگنده هاي نوسازي شده مثل کورناس 2000(اف-4) کمه؟
نيروي هوايي ايران رو به جز جنگنده هاي امريکايي از رده خارجش (که حتي تامکتهاش با اف-84 هاي کنار باند هيچ فرقي ندارن و فقط براي پرواز نمايشي هستند) جمع بزني ميشه 25 فروند ميگ-29(مدال اوليه) بمب افکن سوخو-24 (که تهاجمي هست ) و 30 فروند اف-7 (که اموزشي) يعني ما فقط 25 فروند ميگ-29 در مقابل تهديدات داريم.
رضا جان در مورد خستگي شديد سازه اي به دوستان يک توضيح کامل بده بدونند که جنگنده هاي ما حتي قادر به پرواز کردن نيستند.منابع من همه روسي هستند و لغاط اصلي اونها با لغاط و اختسارهاي بين و المللي فرق ميکنه.
با تشکر![]()

mann نوشته شده:گلوبال سیکیوریتی هم از روي خبر ها و نظر ها حرف ميزنه اما يک سوال مهم اگه موشک ايراني نبود پس کجايي بود و از کجا اومده بود خوب اگه مي گين ايراني نبود کجايي بود؟

Saeid12345 نوشته شده:mann,
هر تانک با توجه به طراحي ، نوع زره و شرايط در برابر سلاحهاي ضد زره مختلف واکنش متفاوتي دارد. مقاومت زره تانک مرکاوا-4 در مقياس RHA اعلام نشده است اما از زره تانک M-1A2 که 600 ميليمتر (بدون زره اضافي) ميباشد بيشتر است. فکر کنم بين 700 الي 800 ميلمتر باشد چون در برابر موشکهاي نيم سنگين حزب الله هم مرکاوا شکست خورد. الان موشکهايي ساخته شده است که تا 1200 ميليمتر در مقياس RHA به زره تانک نفوذ ميکنند که خوب اگر اين دو رقم از هم کم کنيم ميمونه 400 الي 500 ميليمتر! يعني از تانک چيزي باقي نمونه؟ نه تانک پودر نميشه چون موشکها داراي کلاهک دو مرحله اي هستند و از 1200 ميليمتر زره عبور ميکنند نه اينکه آنرا کاملا نابود کنند. به همين دليل است که تانکهاي مرکاوا يا آبرام که مورد هدف موشک واقع ميشوند مثل تانکهاي تي-54 تيکه تيکه نميشوند. تاکنون سلاحي ساخته نشده است که بتواند تمام زره تانک را نابود کند حتي نابود کردن 500 ميليمتر زره از عهده سلاحهاي انفرادي خارج است. فقط بمبهاي چند هزار پوندي ليزري هستند که تانک را به تلي از خاکستر تبديل ميکنند.