جنگ ایران و متحدین.ریسکی بزرگ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Deep Impact »

didi نوشته شده:این خبر حدود یک سال پیش منتشر شده و تقریبا در ارشیو کمتر خبرگذاری پیدا میشه.

didi جان. منظورت كدو خبره كه 1 سال پيش منتشر شده؟
درضمن فكر كردي خبرگزاريهاي ايران مثل سايتهاي روسي هستن ؟ :-) آرشيو ايسنا كه از 84 به اينورو قشنگ جواب ميده.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

didi نوشته شده:ناوچه اسراییلی که هدف موشک حزب الله قرار گرفت غرق نشد و پس از رسیدن به بندر حیفا به مدت دو هفته بازسازی شد و دوباره به جنگ برگشت که علاوه بر بمباران لبنان وظیفه ایجاد امواج برای اختلال در اینترنت لبنان را هم بر عهده داشت

توی جنگ 33 روزه ، 3 تا ناوچه از طرف حزب الله هدف قرار گرفته و طبق اخبار حداقل یکی از اونا غرق شده

تصویر

سومين ناوچه صهيونيست‌ها منهدم شد
رژيم صهيونيستي انهدام ناوچه جنگي اش را تاييد کرد

شبکه تلویزیونی المنار لحظاتی پیش در خبری فوری از انهدام یک ناوچه جنگی رژیم صهیونیستی در حملات حزب الله نزدیک سواحل شهر صور خبر داد.
این ناوچه موسوم به "سوپردیفورا" به طور کامل در نزدیکی سواحل صور منهدم و غرق شد و 12 سرنشین آن کشته یا زخمی شدند. این سومین ناوچه‌ای است که از سوی نیروهای مقاومت حزب الله منهدم می شود.

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط didi »

تو همون جنگ 33 روزه که الان تازه نتایج ماجراجویی حزب الله در لبنان داره نمود پیدا میکنه ادعا شد که یک f-16 اسراییلی منهدم شد که بعد گفتن هلیکوپتر بوده دوباره گفتن که نه هواپیمای بی سرنشین بوده و دست اخر معلوم شد که بالن عکس برداری بوده.و همین منبعی که achilles اورده عکسهایی از انهدام ناوچه اسراییلی گذاشت که بعد معلوم شد عکسهایی مربوط به مانور ی در استرالیا بوده و در روز گرفته شده. و فیلمی المنار پخش کرد که نشون میداد موشکی در شب به سمت دریا شلیک میشه وانفجاری روی میده که منجر به اتش سوزی نمیشه.البته عکسای منبع فوق بعد از پخش فیلم المنار از سایت برداشته شد.
منظور من از منابع منابع بی طرف بود نه منبع معلوم الحال.البته من در حال جستجو هستم تا برای دوستانی که به درستی خواستار منبع بودن منبع موثق و بی طرفی پیدا کنم ولی چون در ارشیوها دارم میگردم کمی زمان میبره.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

didi,
دوست من چه حزب الله ناو يا جنگنده اسرائيل را زده باشد و چه نه در هر صورت پيروز جنگ حزب الله است. :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

GOLDEN CROWN نوشته شده:با سلام و اشکر از همگي دوستان

1-دوستان اول از همه يک مدرک محکم بيارن که اين ناو اسرائيلي با يک موشک ايراني نابود شده.؟؟؟؟؟؟!!!!!!

Hizballah seriously damaged a Saar 5-class missile ship named the "Spear" that was helping to enforce Israel's blockade of Lebanon on 14 July 2006. One Israeli sailor was killed and three were initially missing after the attack. Israel initially believed that an aerial drone armed with explosives hit the warship, but it became clear that Hizballah had used an Iranian-made C-802 cruise missile to strike the vessel.

منبع : www .globalsecurity.org/military/world/china/c-802.htm

فکر نمیکنم از سایت گلوبال سیکیوریتی معتبر تر داشته باشیم
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

didi نوشته شده:منظور من از منابع منابع بی طرف بود نه منبع معلوم الحال.البته من در حال جستجو هستم تا برای دوستانی که به درستی خواستار منبع بودن منبع موثق و بی طرفی پیدا کنم ولی چون در ارشیوها دارم میگردم کمی زمان میبره.

On July 14, 2006, while enforcing a blockade off Beirut, the INS Hanit was attacked by Hezbollah, using an Iranian version of the Chinese YJ-82 missile. [1] A large explosion caused the landing pad to cave in and be engulfed in flames that threatened the aviation fuel storage below, and the flames were not fully extinguished until several hours later. The ship suffered critical damage near the helicopter landing pad (or, according to the press conference, near the bridge), was on fire for several hours and temporarily lost its ability to steer. Four IDF personnel were killed, three of whom were found later in the ship.

An investigation into the incident by the Israeli Navy concluded that the missile was indeed a C-802 which hit a crane in the rear of the ship, that the ship's radar was not fully functional at the time, that both the ECM and the Barak anti-missile systems were in a two-minute stand-by mode and that the ship's captain was not aware of that fact. [2]

==============================================
On 14 July 2006 Hezbollah attacked the INS Hanit, an Israeli Sa'ar 5-class missile boat enforcing the naval blockade, with a what was believed to be a radar guided C-802 anti-ship missile. 4 sailors were killed and the warship was severely damaged and towed back to port.
=============================================
دمست عزيز يك سرچس توي CNN. FOXNEWS. BBC. WIKIPEDIA يكني خيلي راحت به منايع مورد نظرت ميرسي . نابودي حداقل 1 ناوچه ساعر5 از طرف خود اسرائياي ها تاييد شده.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mann »

گلوبال سیکیوریتی هم از روي خبر ها و نظر ها حرف ميزنه اما يک سوال مهم اگه موشک ايراني نبود پس کجايي بود و از کجا اومده بود خوب اگه مي گين ايراني نبود کجايي بود؟

در مورد مرکاوا هاي منهدم شده هم تا اونجا که مي دونم مرکاوا براي مقابله با هر نوع ضد تانک ساخته شده :-(
پس بايد با موشکي منهدم بشه که براي نابودي هر تانکي ساخته شده :( که مقامات ايران در يکي از اين رزمايش ها از ساخت همچين موشکي خبر دادن :( من ميگم با تاو ايراني نابود شدن چون اسراييل در دوران ساخت مرکاوا اونو با هر نوع ضد تانکي آزمایش کرده جز ضد تانکهاي ساخت ايران :eek: نظر شما چيه؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

GOLDEN CROWN نوشته شده:
مابقي جنگنده هاي اسرائيل که چيزي در حدود 550 فروند را بالغ مي شود، جنگنده هايي نظير F-16A/B و F-15A/C و A-4 و F-4 فانتوم هستند

رضا جان دوست خوبم سلام
يادت نره که ما همين آ-4 نداريم چه برسه به مدل نو و پيشرفته سازي شده!!!!
ناوگان شامل 550 فروند اف-15 و اف-16 و اف-4 اون هم جنگنده هاي نوسازي شده مثل کورناس 2000(اف-4) کمه؟
نيروي هوايي ايران رو به جز جنگنده هاي امريکايي از رده خارجش (که حتي تامکتهاش با اف-84 هاي کنار باند هيچ فرقي ندارن و فقط براي پرواز نمايشي هستند) جمع بزني ميشه 25 فروند ميگ-29(مدال اوليه) بمب افکن سوخو-24 (که تهاجمي هست ) و 30 فروند اف-7 (که اموزشي) يعني ما فقط 25 فروند ميگ-29 در مقابل تهديدات داريم.

رضا جان در مورد خستگي شديد سازه اي به دوستان يک توضيح کامل بده بدونند که جنگنده هاي ما حتي قادر به پرواز کردن نيستند.منابع من همه روسي هستند و لغاط اصلي اونها با لغاط و اختسارهاي بين و المللي فرق ميکنه.

با تشکر :razz: :razz:

دوست من
دفاع اصلی از ایران، دیگر بر عهدهء جنگنده های نیروی هوایی نمی باشد. این چند فروندی را که هم شما و هم بقیه از تعداد آنها اطلاع دارید، جهت مقابله با تهدیدات منطقه ای کاربرد دارند و در برابر ابرقدرتی نظیر آمریکا، کار زیادی نمی توانند انجام دهند.
استراتژی ج.ا بر پایهء دفاع موشکی می باشد. که این نیز خود دو بخش است: موشکهای ضدهوایی نظیر S-200 و TOR-M1 و موشکهای بالیستیک زمین به زمین نظیر اسکاد و شهاب.

مطمئن باشید فرمانده نیروی هوایی ج.ا نیز قصد ندارد با تامکتهایی که مشکل تایر، سیستم هیدرولیک، لامپ TWT، سیستم سوخت رسانی معیوب TF30 و . . . دارند، به جنگ با سوپر هورنت های نیروی دریایی ایالات متحده برود.
میگهای 29 ما نیز حتا اگر به رادار جدید و چند حالتهء ژوک نیز مجهز شده باشند، به دلیل عدم پشتیبانی توسط رادار زمینی و همچنین آواکس، کارایی چندانی نخواهند داشت و تنها بنا به خلاقیت خلبان می توانند کمی عرض اندام نمایند.
پس بحث مقایسه بین نیروهای هوایی دو طرف منتفی است و ما باید در مورد سیستم های دفاع ضدهوایی صحبت نمائیم.

بحث خستگی سازه یا Stress Fatigue امری است طبیعی. ما طبق روال، قرار بود F-5 های خود را تا سال 1362 با 160 فروند F-16A/B جایگزین نمائیم که به دلیل وقوع انقلاب میسر نشد. به هر حال انسان نیز که مخلوق خداوند است، دارای عمر مشخصی می باشد و توقعی نباید از F-5 ساخت سال 1960 یا F-14A ساخت 1972 داشته باشیم.
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

mann نوشته شده:گلوبال سیکیوریتی هم از روي خبر ها و نظر ها حرف ميزنه اما يک سوال مهم اگه موشک ايراني نبود پس کجايي بود و از کجا اومده بود خوب اگه مي گين ايراني نبود کجايي بود؟

دوست من كاملا حق با شماست گلوبال سيكيوريتي هم از روي خبر ها و نظر ها ي ديگران حرف ميزنه كه يكي از همين منايع :
روزنامه اسرائيليه هاآرتض هست!! ...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mann »

در مورد مرکاوا هاي منهدم شده هم تا اونجا که مي دونم مرکاوا براي مقابله با هر نوع ضد تانک ساخته شده
پس بايد با موشکي منهدم بشه که براي نابودي هر تانکي ساخته شده که مقامات ايران در يکي از اين رزمايش ها از ساخت همچين موشکي خبر دادن من ميگم با تاو ايراني نابود شدن چون اسراييل در دوران ساخت مرکاوا اونو با هر نوع ضد تانکي آزمایش کرده جز ضد تانکهاي ساخت ايران نظر شما چيه؟

کسي جواب قانع کننده ندارد؟ ::sa
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

mann,
هر تانک با توجه به طراحي ، نوع زره و شرايط در برابر سلاحهاي ضد زره مختلف واکنش متفاوتي دارد. مقاومت زره تانک مرکاوا-4 در مقياس RHA اعلام نشده است اما از زره تانک M-1A2 که 600 ميليمتر (بدون زره اضافي) ميباشد بيشتر است. فکر کنم بين 700 الي 800 ميلمتر باشد چون در برابر موشکهاي نيم سنگين حزب الله هم مرکاوا شکست خورد. الان موشکهايي ساخته شده است که تا 1200 ميليمتر در مقياس RHA به زره تانک نفوذ ميکنند که خوب اگر اين دو رقم از هم کم کنيم ميمونه 400 الي 500 ميليمتر! يعني از تانک چيزي باقي نمونه؟ نه تانک پودر نميشه چون موشکها داراي کلاهک دو مرحله اي هستند و از 1200 ميليمتر زره عبور ميکنند نه اينکه آنرا کاملا نابود کنند. به همين دليل است که تانکهاي مرکاوا يا آبرام که مورد هدف موشک واقع ميشوند مثل تانکهاي تي-54 تيکه تيکه نميشوند. تاکنون سلاحي ساخته نشده است که بتواند تمام زره تانک را نابود کند حتي نابود کردن 500 ميليمتر زره از عهده سلاحهاي انفرادي خارج است. فقط بمبهاي چند هزار پوندي ليزري هستند که تانک را به تلي از خاکستر تبديل ميکنند.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Deep Impact »

Saeid12345 نوشته شده:mann,
هر تانک با توجه به طراحي ، نوع زره و شرايط در برابر سلاحهاي ضد زره مختلف واکنش متفاوتي دارد. مقاومت زره تانک مرکاوا-4 در مقياس RHA اعلام نشده است اما از زره تانک M-1A2 که 600 ميليمتر (بدون زره اضافي) ميباشد بيشتر است. فکر کنم بين 700 الي 800 ميلمتر باشد چون در برابر موشکهاي نيم سنگين حزب الله هم مرکاوا شکست خورد. الان موشکهايي ساخته شده است که تا 1200 ميليمتر در مقياس RHA به زره تانک نفوذ ميکنند که خوب اگر اين دو رقم از هم کم کنيم ميمونه 400 الي 500 ميليمتر! يعني از تانک چيزي باقي نمونه؟ نه تانک پودر نميشه چون موشکها داراي کلاهک دو مرحله اي هستند و از 1200 ميليمتر زره عبور ميکنند نه اينکه آنرا کاملا نابود کنند. به همين دليل است که تانکهاي مرکاوا يا آبرام که مورد هدف موشک واقع ميشوند مثل تانکهاي تي-54 تيکه تيکه نميشوند. تاکنون سلاحي ساخته نشده است که بتواند تمام زره تانک را نابود کند حتي نابود کردن 500 ميليمتر زره از عهده سلاحهاي انفرادي خارج است. فقط بمبهاي چند هزار پوندي ليزري هستند که تانک را به تلي از خاکستر تبديل ميکنند.

در تکمیل توضیحات شما باید عرض کنم که مرکاوا 4 از زرههای معروف به (ساندویجی) یا لایه لایه استفاده میکنه . از حدود 20- 22 تانکی که حزب الله زد 5 تای اونها منهدم شدن و بقیه از کار افتادن. که این خودش موفقیت بزرگیه. از سلاحهائی که از بعضی مقرهای حزب الله بدست اود مشخص شد که اونها از طیفهای مختلفی از سلاحهای ضد زره استفاده میکنن که شاخصترین اونها : AT14/15 روسی (هدایت لیزری) و AT-5 هستش. AT-5 هارو ایران میسازه اما موشکهای کورنت رو (به نظر کارشناسای اسرائیلی) سوریه به حزب الله داده . سوریه اخیرا خریدهای تسلیحاتی زیادی داشته از جمله موشکهای فوق پیشرفته اسکندر (الکساندر) بود که که اسرائیل با تمام وجود مانع روسیه شد و قراردادش فسخ شد. تا یادم نرفته حزب الله با موشکهای کورنت تونست یک هلیکوپتر اسرائیلیو بزنه که از اون به بعد ارتش اسرائیل تصمیم گرفت روی هلیکوپترهاش سیستم(سامانه!) هشدار دهنده و قفل شکن لیزری نصب کنه.
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”