کارگردان: Danny DeVito
بازیگران: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell
الکس و نانسی، زن و شوهر جوان یک خانه ی دوبلکس را با قیمت بسیار مناسب میخرند.
اما در طبقه ی دوبلکس این خانه یک پیرزن ایرلندی الاصل (خانم کانلی) زندگی میکنه. و طبق قانون اون مستاجر هر موقع خودش دلش بخواد میتونه از خونه بره نه و صاحبخانه حق بیرون کردن مستاجر رو نداره.
الکس و نانسی سعی میکنند با ترفندهای مختلف خانم کانلی رو راضی کنند تا به کشورش برگرده. اما موفق نمیشوند. تا جایی که تصمیم به کشتن خانم کانلی میگیرند.....
انتهای فیلم برای کسانی که دوست دارند آخر داستان رو بدونند.
انتهای فیلم :
الکس و نانسی تمام سعی خودشون رو میکنند اما موفق به کشتن خانم کانلی نمیشوند. و در اینقدر بلا سرشون میاد که خودشون تصمیم میگیرند خانه را بفروشند. بعد از اینکه خانه رو فروختند میروند تا با خانم کانلی خداحافظی کنند و در کمال تاسف میبینند که خانم کانلی از دنیا رفته. با کمال ناراحتی از اون خونه میروند و در انتها می بینید که خانم کانلی از جاش بلند میشه و با فروشنده می شینند سر یک میز و شروع به شمارش پول ها میکنند.
عجب داستانی بودااااا. یکی از بهترین کمدی هایی که تا حالا دیدم.
خانم کانلی و فروشنده تا حالا سر خیلی از زن و شوهر های جوون رو کلاه گذاشتند و در حقیقت ازشون سوء استفاده کردند. با اون کار هایی که خانم کانلی می کرد اگر من بودم یک هفته هم دوام نمی آوردم تو اون خونه.
=======
دوستان یک سوال دارم. یکی دو سال قبل یک فیلم دیدم اما اسمش یادم نمیاد. میتونید اسم اون فیلم رو بهم بگید؟
یک پدر بود خواب میدید فرشته ای میاد پیشش و بهش فرمان کشتن شیاطین رو میده. و اون رو راهنمایی میکنه که وسایل برای نابود کردن شیاطین رو از کجا برداره و چطوری اونها رو بکشه. (با تبر می کشت آدمها رو) و از پسرهاش هم میخواست که کمکش کنند. پسر بزرگترش مخالف این کار بود اما پسر کوچک به پدرش اعتقاد داشت و فکر میکرد پدرش درست میگه. آخرهای فیلم هم درست یادم نیست

)