دوست من مشکل ما عمقي هست.نيروي هوايي ما از رده عملياتي به ميزان 95 درصد خارج ميباشد.....
در سال 2007 به جاي خريد اف-22 بريم ميگ-23 دهه 1970 رو بخريم....ميگ-23 هايي که الان تو اوکراين بيشتر از 800 فروندشون حدود 20 ساله داره خاک ميخوره....
--------------------------------------------------------
پسره خوب خود امريكا توي بودجه خردي اف-22 مونده بعد ما بريم اف-22 بخريم جوك گفتن هم حدي داره.
در ضمن هيچ قدري جرات حمله به ايران رو نداره به قول شاعر بنشين تا صبح دولتت بدمد در جواب اندكي صبر صحر نزديك است شما.
من و 69999999 ايراني ديگه منتظريم تا متحدين مورد علاقه شما بيان تا ببيني ميگ29 هاي ارتقا داده شده و باقي تجهيزات رو.
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
خوب شرکت گرومن تو بودجه تامکت هم مونده بود ولي........
بعد هم منظورت همون امريکايي هست که سالي500 ميليارد دلار به هر کدام از کشورهايي که شامل حمايت امريکا ميشوند کمک بلاعوض ميکنه؟
کورش تو نخواب که ملتت در خواب است ، آرامگه ات غرقه به زير آب است ، اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است ، صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است
حال که صحبت از هواپيماهاي روسي شد لطفا در مورد موضوعي که مطرح مي کنم نظر دهيد.
در هواپيماهاي آمريکايي به راحتي مي توان در يک مدل يکسان قطعات را به جاي هم جايگزين کرد يعني به راحتي کانابلايز امکان پذير است
اما
در هواپيماهاي روسي اين کار امکان پذير نيست و دو هواپيما يک مدل شايد از نظر ظاهر يکسان باشند ولي قطعاتشان قابليت جايگزيني با هم را ندارند و حتي نحوه قرار گيري قطعات داخلي آنها نيز با هم تفاوت دارد.اين امر من را به ياد صنعت خودروسازي قبل از ايجاد خط توليد و سري سازي مي اندازد که مورد مطرح شده در آن صادق بود.
من اين موضوع را با مهندسان نگهداري هواپيماهاي نظامي مطرح کردم و آنها نيز تاييد کردند ولي با توجه به غير عادي بودن موضوع بهتر است از نظرات شما هم بهره مند شوم.
((در حد شايعه شنيده ام))
بعد خريداري ميگ_29 در ايران طرف روس ادعا ميکند سوخت مصرفي اين هواپيما بسيار متفاوت است و بايد آن را هم از ما بخريد. مدتي اين کار صورت مي گيرد و کارشناسان ايرني متوجه مي شوند روس ها زرنگي کرده اند و سوخت مورد نظر از نظر ترکيب با ساير سوخت هاي مصرفي چندان فرقي ندارند و تامين آن از طريق منبع داخلي آغاز و واردات آن متوقف شد.