بسيار بسيار فوري...ايران و امريکا سر ميز مذاکره

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

سفير آمريكا در عراق گفتگوي سه جانبه را مثبت خواند
خبرگزاري فارس: سفير آمريكا در عراق پس از پايان نشست سه جانبه بغداد نتايج آن را مثبت خواند.
به گزارش فارس به نقل از خبر گزاري رويترز، رايان كراكر سفير آمريكا درعراق گفت: «آمريكا منتظرحركت هاي مثبت‌تري ازسوي تهران است.»
وي به تمايل ايران براي برگزاري دور دوم اين نشست اشاره كرد.
كراكر گفت اين مذاكرات در كل چهار ساعت بطول انجاميد و اين نشست مانند يك نشست تجاري بود كه در آن توافقات گسترده‌اي در مورد عراق وجود داشت.
وي افزود به مقامات ايراني اعلام كرده است كه ايران بايد رفتار خود را تغيير دهد و از آنچه وي تجهيز، كمك مالي و آموزش شبه نظاميان عراق مي نامد، دست بردارد.
وي گفت:«اين نشست درباره اقدامات است نه فقط اصول و من نگراني خاص آمريكا را در مورد رفتار ايران در عراق و حمايتشان از شبه نظاميان در جنگ با نيروهاي عراقي و ائتلافي اعلام كردم.»
وي گفت ، ايران پيشنهاد برگزاري نشست دوم را مطرح كرد و افزود:«وقتي اين پيشنهاد را دريافت كنيم درباره آن فكر خواهيم كرد.»
كراكر گفت، ايران پيشنهاد تشكيل مكانيسم امنيتي سه جانبه با حضور آمريكا، عراق و ايران را مطرح كرد و افزود، هرگونه پاسخ به اين پيشنهاد مستلزم مطالعه دقيق در واشنگتن است.
وي گفت:«سفير ايران در عراق مساله سرنوشت هفت ايراني در بند آمريكا در عراق را مطرح نكرد.»
نشست سه جانبه با حضور رايان كراكر، سفير آمريكا و حسن كاظمي قمي،در بغداد برگزار شد.
در اين نشست علاوه بر هئيت‌هاي ايراني و آمريكايي، مقامات عراقي از جمله نوري المالكي نخست وزير، موفق الربيعي مشاور امنيت ملي و برهم صالح و سالم الزبيعي، معاونان نخست وزير عراق در آن حضور داشتند.
اين اولين ديدار مقامات آمريكايي و ايراني پس از 27 قطع روابط ديپلماتيك بود.
اين در حالي است كه كاظمي قمي نماينده ايران در گفتگوهاي بغداد در تشريح مواضع ايران در اين گفتگوها تاكيد كرد عملكرد نادرست آمريكا عراق را با مشكلات فراواني مواجه كرده است.


منبع: [External Link Removed for Guests]
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

رييس جمهور در جمع دانشجويان:
آمريكايي‌ها 40 بار براي انجام گفتگو پيغام دادند
خبرگزاري فارس:احمدي نژاد درجمع دانشجويان اصفهان گفت:آمريكايي‌ها بيش از 40 بار پيغام دادند تا درباره امنيت عراق گفتگو كنيم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس، محمود احمدي‌نژاد در آخرين برنامه خود در استان اصفهان بعد از ظهر امروز دوشنبه با حضور در جمع دانشجويان به موضوع گفتگوي 3جانبه ايران، آمريكا و عراق در بغداد اشاره كرد و گفت: اين تصميم اصولي، حكيمانه و از روي عزت است.
وي با اعلام اين كه آنها(آمريكايي‌ها) بيش از 40 بار پيغام دادند كه درباره امنيت عراق گفتگو كنيم، اظهار داشت: من بارها گفتم تقاضاي رسمي دهيد كه آنها نيز رسماً تقاضا كردند.
احمدي نژاد با طرح اين سؤال كه آيا واقعاً اين موضوع اتفاق كوچكي است؟ اظهار داشت: در آن نامه اعلام كردند كه ما ترتيبات را به گونه‌اي باز گذاشته‌ايم كه اگر موضوع ديگري نيز مي‌خواهيد مطرح كنيد، بگوييد، كه من پاسخ منفي دادم.
رييس جمهور در پايان تاكيد كرد: همه دنيا از اين كار ما عزت را برداشت كردند.


منبع: [External Link Removed for Guests]
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

گروه بین الملل – مذاکره ایران و آمریکا ، بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشت .
به گزارش پایگاه خبری " مبارزین " ، شبکه الجزيره برنامه ماوراالخبر آن سوي خبر خود را به بررسي مذاکرات سفراي جمهوري اسلامي ايران و آمريکا در عراق درباره مساله امنيت اين کشور اختصاص داد .
مجري اين برنامه در ابتدا دو سوال اصلي را مطرح کرد اينکه آيا طرفين ايراني و آمريکايي در حل اختلافاتشان درباره عراق موفق مي شوند و اينکه آيا اين نشست مقدمه اي براي برطرف کردن شکاف ميان دو کشور و تکيه بر گفت و گو به عنوان وسيله اي براي حل اختلافات طرفين خواهد بود ؟
مجري برنامه تاکيد کرد : پس از دهه ها قطع تماسهاي ديپلماتيک ميان آمريکا و ايران ، ايراني ها و آمريکايي ها يخ ها را شکستند و در مقابل هم براي گفت و گو در بغداد گردهم نشستند .
دراين برنامه با عمرو حمزاوي از موسسه صلح کارنگي آمريکا درباره اين موضوع که آمريکا چه چيزي از ايران مي خواهد و با حبيب فياص کارشناس امور ايران درباره اين سوال که آيا ايران مي تواند به درخواستهاي آمريکا پاسخ دهد و آن ها را براورده کند گفت و گو شد .
خبرنگار فاکس نيوز در گزارشي از بغداد گفت : آمريکا خواهان هماهنگي بيشتر بين خط مشي سياسي اعلام شده ايران وعملکرد فعلي آنست.
وي افزود: سفير آمريکا درعراق پس از گفت و گو گفت : ايران و آمريکا سياست مشابه اي را براي عراق مي خواهند اما آمريکا تمايل دارد تا هماهنگي بيشتري را بين عملکرد وسياست اعلام شده ايران ببيند .
وي افزود: آمريکا گفته است که از حمايت ايران از شيعه و مسلح کردن آن ها نگراني دارد اما ايران نگراني هاي خود را به صورت کلي مطرح کرده و گفته است که حضور آمريکا درعراق به اعتقاد آن ها اشغالگري است وهمچنين گفته است که آمريکا به نيروهاي عراقي آموزش نداده است .
شبکه تلويزيوني بي بي سي در گزارش شامگاهي خود گفت : مقامات ايران و آمريکا براي نخستين بار طي بيست وهفت سال گذشته برسر ميز مذاکره نشستند .
اين شبکه افزود : در مذاکرات چهارساعته در بغداد رايان کروکر سفير آمريکا در بغداد ايران را متهم کرد که شبه نظاميان را ضمن اموزش تسليح مي کند وعلاوه براين براي انها منابع مالي فراهم مي کند اتهامي که تهران آن را ردکرده است .
پل وود خبرنگار اين شبکه در گزارشي از بغداد گفت: سفير آمريکا در بغداد اين مذاکرات را جدي وکارآمد خوانده است .
اين خبرنگار اضافه کرد : اساس مذاکرات درباره برقراري امنيت وصلح در عراق بوده است گرچه هيچ گونه توافقي به دست نيامد . چيزي که انتظار آنهم نمي رفت اما اين احتمال وجود دارد که مذاکرات بيشتري در آينده انجام گيرد .
اين خبرنگار گفت : يک مقام ايراني اين مذاکرات را به دست دادن با شيطان تشبيه کرده است . آامريکا هم دقيقا نيز چنين احساسي دارد زيرا هردو طرف به خاطر نياز مشترک در اين مورد که دولت عراق از هم نپاشد گرد هم آمده اند.
نوري مالکي نخست وزير عراق در اين مذاکرات ضمن خوش آمد گويي به دو دشمن گفت : اميدوار است که اين ملاقات براي عراق سازنده و براي منطقه گامي مهم باشد و به ملاقات هاي بيشتر منجر شود و به گفته اين خبرنگار اين تنها موردي بود که از اين مذاکرات جلوه گرشد .
پل وود گفت : در مذاکرات بغداد هيچ گونه گشايش واقعي مشاهده نشد و از نظر آمريکا مذاکرات بيشتر زماني مي تواند تحقق يابد که ايران گفتارش را با عملش منطبق سازد وبه قول هايش پايبند باشد .
سفير آمريکا گفت: مشکلي که ما با ايران داريم اين است که رفتار ايران با خط مشي سياسي آن منطبق نيست .
اين خبرنگار افزود : روابط ايران نزديک به ربع قرن است که با آمريکا تيره بوده است بعداز انقلاب اسلامي در سال 1979دانشجويان 63 آمريکائي را به گروگان گرفنتد ودر سال 1980که عراق به ايران حمله کرد . آمريکا از عراق حمايت کرد . ايران تا سال 2001 منزوي بود اما پس از آن اين کشور به آمريکا در سرنگوني طالبان در افغانستان کمک کرد با اين حال زماني که بوش ریيس جمهوري آمريکا ، ايران را محور شرار ت خواند تهران به خشم آمد و سرانجام فشارهاي آمريکا در سال 2006 برضد ايران به مجازات هاي سازمان ملل به علت برنامه هسته اي آن منجر شد و اکنون مقامات نظامي آمريکا در عراق عناصر ايران را متهم به فراهم آوردن بمب براي شبه نظاميان عراقي مي کنند .
بمب هایي که بنا به گفته آمريکا سربازان آمريکایی با آن کشته مي شوند اما تهران اين اتهام را رد و به سهم خود آمريکا را متهم کرده است که ازخاک عراق براي عمليا ت جاسوسي برضد ايران استفاده مي کند . اين خبرنگار در
ادامه گزارش خود گفت : آمريکا براين باور است که سر انجام عراقي ها برضد عناصر القاعده شورش خواهند کرد ونمونه بارز آن کمک عوامل سني به نيروهاي آمريکایي براي کشف زندان القاعده بود که در جريان حمله نيروهاي
آمريکایي به ان چهل عراقي آزاد شدند اما سرکوب شورشيان فراتر از تصور است و فرماندهان آمريکایي از فعاليت شبه نظاميان شيعه هراس دارند و در عين حال گفت و گو با ايران اعتراف به شکست است وتنها با اين اميد است که
ايراني ها نيز خواهان هرج ومرج در عراق نيستند .
خبرنگار بي بي سي درپايان گفت : در تازه ترين خشونت فرقه اي يک مسجد سني در بغداد هدف قرار گرفته است که احتمال مي رود شبه نظاميان شيعه در آن دست داشته باشند . بنابراين تا زماني که آمريکا متقاعد نشود ايران از چنين
گروه هاي شيعه در عراق حمايت نمي کتد ممکن است مذاکرات روز گذشته آخرين مذاکر ات باشد اما سئوالي که اکنون مطرح است اين است که آيا تهران نفوذ کافي بر عناصر شيعه در عراق براي جلوگيري از کشتار فر قه اي دارد ؟
ديدار نمايندگان ايران و آ مريکا در بغداد در راديوهاي فارسي زبان آمريکا ، راديو فردا رسانه وابسته به سيا ، بي بي سي کلن و راديو مسکو بازتاب گسترده اي داشت .
راديو فردا در اين باره گزارش داد : با پايان گرفتن مذاکرات سفيران ايران و آ مريکا در عراق به ايران تفهيم شد که هرگونه نا آرامي شورش و نا امني در عراق براي واشنگتن تهران و همه کشورهاي منطقه خطرناک خواهد بود .
راديو فردا به اظهارات رايان کروکر سفير آمريکا در عراق درباره درخواست ايران از واشنگتن براي خروج هرچه سريعتر از عراق و سپردن امور اين کشور به دست عراقي ها اشاره کرد و گفت : نظاميان آمريکايي با اجازه شوراي امنيت در عراق مستقرند و واشنگتن ميلياردها دلار صرف آموزش و تجهيز نيروهاي عراقي کرده است . نيروهاي ائتلاف بنا بر خواست دعوت دولت عراق و مطابق نظر شوراي امنيت سازمان ملل متحد در اين کشور هستند .
راديو فردا اضافه کرد : ايران در اين مذاکرات خواستار تشکيل يک کميته سه جانبه براي حل مشکل عراق با همکاري ايران عراق و آمريکا شد که رايان کروکر سفير آمريکا در عراق تاکيد کرد در خصوص اين پيشنهاد واشنگتن بايد تصميم گيري کند .
راديو فردا در بخش ديگري از گزارش خود در اين خصوص مدعي شد ايران و امريکا هر يک با ديدگاه ها مواضع و خواسته هاي متفاوتي به مذاکره با يکديگر پرداختند هر چند که تهران و واشنگتن تاکيد کردند دستور جلسه گفت و گوها به مسئله عراق محدود مي شود اما دو طرف در شرايط بي اعتمادي با يکديگر گفت و گو کردند .
گزارشگر راديو فردا در اين بخش از گزارش خود اضافه کرد :هدف آمريکا در شرايط فعلي از برگزاري مذاکره با ايران جلوگيري از پيشرفت سلاح اتمي ايران و ايجاد محدوديت براي تهران تا خطري از جانب ايران منافع آمريکا و
دوستان عرب آمريکا در منطقه را تهديد نکند .
راديو فارسي زبان آمريکا نيز در گزارشي اعلام کرد : هيئت نمايندگي آمريکا به رياست رايان کراکر سفير ايالات متحده در عراق در ديدار با هيئت ايراني به رياست حسن کاظمي قمي سفير جمهوري اسلامي در بغداد يک رشته نگراني هاي مشخص آمريکا در رابطه با رفتار ايران در عراق را به اگاهي طرف ايراني رساند .
گزارشگر راديو آمريکا خاطرنشان کرد : به گفته کراکر هيئت نمايندگي ايران به شکايات آمريکا پاسخي نداد و تنها به طور کلي از اشغال عراق توسط نيروهاي آمريکا و اينکه تلاش هاي آمريکا براي آموزش نيروهاي امنيتي جهت مقابله با چالش هاي پيش رو در عراق کافي نبوده است زبان به انتقاد کشيده است .
راديو آمريکا در بخش ديگري از گزارش خود در اين خصوص گفت : ايالات متحده مستقيما در ديداري که در واقع نخستين گفت و گوهاي رسمي و مستقيم تهران و واشنگتن در بيست و هفت سال گذشته بود از ايران خواست به حمايت از ستيزه جويان خشونت طلب در عراق پايان دهد .
راديو فارسي زبان آمريکا خاطرنشان کرد : نوري المالکي نخست وزير عراق که نشست ديروز در اقامتگاه وي در بغداد برگزار شد خطاب به هيئت هاي نمايندگي ايران و آمريکا گفت : عراقي ها خواهان داشتن کشوري با ثبات و
عاري از نيروهاي خارجي و دخالت هاي منطقه اي هستند .
ديدار نمايندگان آمريکا و ايران در راديو فارسي زبان بي بي سي نيز بازتاب داشت و گزارشگر اين راديو در واشنگتن گفت :رسانه هاي خبري آمريکا سعي کردند با اشاره به جو بي اعتمادي بين دو کشور و افزايش تنش ها بين ايران و آمريکا در هفته هاي گذشته و از طرف ديگر با توجه به اينکه انتظار زيادي از اين مذاکرات نمي رفت نتيجه اين ديدار را مهم توصيف کنند و بگويند که مذاکرات تحول خوبي بوده است .
راديو فارسي زبان کلن نيز در گزارشي با عنوان آيا يخ هاي سياست موجود ميان آمريکا و ايران در حال ذوب شدن هستند به بررسي ديدار نمايندگان ايران و امريکا در عراق پرداخت و گزارشي را در اين زمينه پخش کرد .
راديو فارسي زبان مسکو نيز مذاکرات ايالات متحده آمريکا و ايران که ديروز در بغداد برگزار شد را بازتاب داد و گفت : اين ملاقات را نمي توان ديدار دوستاني ناميد که دلشان براي يکديگر واقعا تنگ شده چراکه روابط متقابل واشنگتن و تهران از هر زمان ديگري آشفته تر است .


منبع:مبارزين
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

موضع اوباما درباره مذاکره آمريکا و ايران

گروه بین الملل - اوباما نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريکا ، اقدام دولت آمریکا برای مذاکره با ایران را تایید کرد .
به گزارش پایگاه خبری " مبارزین " به نقل از آسوشيتدپرس از واشنگتن ، باراک اوباما نامزد انتخابات آتي رياست جمهوري آمريکا روز دوشنبه در مراسم ادعاي احترام به نظاميان کشته شده آمريکايي در جنگ جهاني دوم در واکنش به انتشار خبر ديدار سفير اين کشور در عراق با همتاي ايراني خود درباره آينده عراق اين اقدام دولت بوش رييس جمهور آمريکا را تاييد کرد .
وي گفت : اگرچه من به ندرت اقدامات دولت بوش را تاييد مي کنم اما بايد اين اقدام را تاييد کنم .
وي همچين از بوش خواست ديپلماسي بيشتري در منطقه پيگيري کند . وي گفت : دليل اين مساله اين نيست که به ايرانيان اعتماد دارم بلک تصور مي کنم که آن ها تنها به منافع خود مي انديشند و نمي خواهند تا عراق به طور کامل متلاشي شود زيرا در پي اين اتفاق ميليون ها نفر به مرزهاي ايران سرازير خواهند شد .
گفتني است مخالفت اوباما با جنگ عراق بخش مرکزي تبليغات انتخاباتي وي به شمار مي رود .


منبع:مبارزين
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

دريادار شمخاني در پاسخ به فارس- 1
آمريكا با متهم سازي در مذاكره اخير باز هم اشتباه را ادامه داد
خبرگزاري فارس:شمخاني تاكيد كرد: آمريكا با متهم سازي در مذاكره اخير باز هم اشتباه اشغالگري را ادامه داد.
به گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس علي شمخاني كه در حاشيه هفدهمين همايش بين‌المللي خليج فارس در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در ارزيابي خود از نشست سه جانبه بغداد گفت: من فكر مي‌كنم آمريكايي‌ها باز هم به جاي نگاه به آينده عراق براي توجيه ناكارآمدي مجموعه اقدامات ناشي از اشغالگري به دنبال متهم سازي ديگران يك كارنامه اتهامي ارائه دادند كه بعيد است باورمندي در عالم پيدا شود كه ناكامي آمريكا را منبعث از آن كارنامه بداند.
وي افزود: اين باز هم راه خطايي است كه از روند آغاز اشغالگري آغاز شد كه با گزارش بيكر - هميلتون مي‌توانست تصحيح شود اما با ادامه اقدام امنيتي بوش تشديد شد و اين دستاوردي براي آمريكا نمي‌تواند باشد و بايد نگاه خود را تغيير دهد.
وزير سابق دفاع كشورمان در ارزيابي خود از مذاكرات لاريجاني و سولانا در 10 خرداد بيان داشت: اين هم از معادله مذاكره قوي پيروي مي‌كند. اگر بحث گذشته مطرح باشد به نتيجه نخواهد رسيد، اما اگر مذاكرات با توجه به واقعيات موجود باشد، چگونه مي‌توان اجازه داد كه يك موضوع قابل حل به دست را با دندان حل كنند.
شمخاني تاكيد كرد: اين مذاكرات با نگاه به آينده حتماً مثمر ثمر خواهد بود، اما اين منوط به دستور كار جلسه است.
عضو شوراي راهبردي روابط خارجي گفت: امريكايي‌ها در اين زمينه اعتقاد دارند كه آنها سرآشپز هستند ديگران هستند، اما كسي نبايد نقش را براي آمريكا بازي كند.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص استفاده از گزينه‌ نظامي عليه ايران نيز گفت: من به عنوان يك نظامي اعلام مي‌كنم كه وقتي ناوهاي آمريكا وارد خليج‌فارس مي‌شوند، احتمال حمله نظامي عليه ايران صفر است.
وزير سابق دفاع كشورمان صدور قطعنامه شوراي امنيت در مورد برنامه هسته‌آي ايران را محتمل دانست و گفت:بيش از 70 درصد صدور قطعنامه عليه ايران را جدي مي‌دانم.
وي گفت: تحريم‌ها نمي‌تواند از اينكه هست شديدتر شود و جمهوري اسلامي ايران وقتي قبول كرد به اين هدف برسد هزينه‌ها را هم بايد بپردازد، اما برخي از هزينه‌ها منطقي و برخي غيرمنطقي است و ما بايد از هزينه‌هاي غيرمنطقي كم كنيم.
شمخاني در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اين كه ادامه گفت‌وگوها با آمريكا در مورد عراق چقدر اميدوار كننده است، تاكيد كرد: ادامه مذاكرات ضعيف است چرا كه كراكر سفير آمريكا در بغداد بعد از مذاكرات بر دو نكته تاكيد كرد، ضمن آنكه مشخص مي‌كند اختيارات كافي در مذاكرات نداشت و اول آنكه اعلام كرد كه ادامه گفت‌وگوها را بايد به واشنگتن منعكس كند و ديگر اين كه تاكيد كرد ما جلسه تشكيل نداديم كه نشست بعدي را سازمان دهيم.

منبع: [External Link Removed for Guests]
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

مذاكره ايران و آمريکا احتمالا ادامه مي‌يابد
به گفته برخی منابع غیر رسمی، مذاکرات آمریکا و ایران در مورد عراق ادامه خواهد داشت.
امروز خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا - از قول "برخی منابع عراقی" گزارش کرد که مذاکرات ایران و آمریکا یک ماه دیگر از سر گرفته می شود در حالیکه خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز به نقل از سفیر ایران در عراق خبر داده است که دور بعدی گفتگوها "کمتر از یک ماه دیگر" برگزار می شود.
خبرگزاری فرانسه هم گفته است حسن کاظمی قمی، سفیر ایران در بغداد و رییس هیات نمایندگی جمهوری اسلامی در مذاکرات روز دوشنبه، به پیشنهاد مقامات عراقی برای دور بعدی مذاکرات اشاره کرده و با استقبال از این پیشنهاد، افزوده است که آن را به مقامات دولت ایران منتقل خواهد کرد.
در مورد موضع آمریکا، رایان کروکر، سفیر آمریکا در عراق در نشست مطبوعاتی که پس از ملاقات با هیات ایرانی برگزار کرد گفت که دولت عراق پیشنهادی را در مورد دور بعدی مذاکرات مطرح کرد و افزود در صورت دریافت رسمی چنین دعوتی، مقامات آمریکایی در مورد آن تصمیم خواهند گرفت.
ديدار اعضاي هيات‌ ايراني مذاكره كننده با آمريكا
" عبدالرضا رحماني‌فضلي " قائم مقام دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران گفت : اعضاي هيات ايراني مذاكره كننده با آمريكا در مورد عراق ، با "علي لاريجاني " دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران ديدار و گفت وگو كردند .
هيات‌ايراني به رياست " حسن كاظمي " سفير جمهوري اسلامي ايران در عراق روز دوشنبه با هيات آمريكايي در حضور مقامات ارشد عراقي در بغداد گفت وگو كرد.
رحماني فضلي در گفت وگو با ايرنا در خصوص اين ديدار گفت : در اين ديدار پيشنهاد دولت عراق مبني بر همكاري‌هاي سه جانبه ميان تهران، واشنگتن و بغداد در مورد امنيت عراق كه در گفت و گوهاي روز گذشته ميان طرف‌هاي مذاكره مطرح شده بود، بحث و بررسي شد.
اين مقام ارشد شوراي عالي امنيت ملي، دور اول گفت و گوهاي ميان ايران و آمريكا را قابل قبول دانست و گفت: در اين ديدار مساله ادامه گفت و گوها با آمريكا در مورد موضوع عراق كه يكي ديگر از خواسته‌هاي طرف عراقي بود ، مورد بررسي قرار گرفت.
رحماني فضلي اظهارداشت:درهر دو محور يادشده بايد منتظر عملكرد آمريكا و نيز نتايج عملي اين نشست باشيم.
قائم مقام دبير شوراي عالي‌امنيت ملي تصريح كرد: تهران نتايج عملي اين نشست و عملكرد آمريكا را به دقت بررسي مي‌كند و سپس درباره ادامه مذاكرات تصميم‌گيري مي‌كند.
رحماني فضلي تاكيد كرد: مباحثي كه در گفت و گوهاي روز گذشته مطرح شده صرفامساله كمك به دولت و ملت عراق براي ايجاد ثبات در اين كشور بوده است.
وي تاكيد كرد: هيات ايراني يكي از مسايلي را كه در دوراول گفت و گوها مطرح و برآن تاكيدكرده‌است مساله‌رفع اشغالگري در عراق و واگذاري مسووليت‌ها به دولت و ملت عراق است.


منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

گزارش خبري- تحليلي فارس/
سايه ديپلماسي «قايق‌هاي توپدار» بر گفتگوي ايران و آمريكا درباره عراق
خبرگزاري فارس: امروز زمان برگزاري گفت وگوهاي ايران و آمريكا در بغداد بر سر مسائل و مشكلات عراق است و اما تدارك فضاي «فشار و تهديد» از سوي كاخ سفيد ادامه اين گفتگوها را با شكست مواجه مي‌كند.
حضور ناوهاي جديدالورود آمريكايي در خليج فارس، براي برگزاري يك رزمايش، فشارهاي تازه بر سر پرونده هسته‌اي ايران، جريانات جديد لبنان و ظهور فرقه‌اي به نام فتح الاسلام، تحولات منطقه‌اي، تحركات نظامي اسرائيل و ... دست آخر گفت و گوي ايران و آمريكا درباره عراق، جملگي مسائلي هستند كه در تحولات بين المللي تاثيرگذار هستند و هر يك از آنها همانند پازل مكمل يكديگر مي‌باشند.
امروز زمان برگزاري گفت و گوهاي ايران و امريكا در بغداد بر سر مسائل و مشكلات عراق است.
پس از سرنگوني رژيم صدام و روي كار آمدن دولت ائتلافي در عراق، كه مورد حمايت جمهوري اسلامي ايران است، تحولات عراق باعث بروز ضعف اشغالگران به ويژه امريكا در ايجاد امنيت در اين كشور شد و همين امر امريكا را وادار ساخت تا از ايران بخواهد براي تقويت امنيت در عراق مشاركت كند.
اما مسائل ديگري در كنار برگزاري اين گفت و گوها شكل گرفت؛ از جمله آغاز فشارها و تهديدهاي بيشتر امريكا بر سر مسائل هسته‌اي به ايران و ورود ناوهاي امريكايي به خليج فارس و ...
به نظر مي‌رسد امريكايي‌ها باز هم براي به ثمر رسيدن اقدامات خود و به رخ كشيدن قدرت ظاهري از ديپلماسي «قايق‌هاي توپدار» براي به كرسي نشاندن خواسته‌هايشان استفاده كرده‌اند.
در گوشه‌اي از بغداد گفت و گوهاي حساسي بر سر عراق صورت مي‌گيرد و اين در حالي است كه در آب‌هاي خليج فارس و درياي عمان ناوهاي امريكايي در پي برگزاري رزمايشي هستند كه مي‌تواند ادامه گفت و گوها را با شكست همراه سازد.
رزمايش آمريكا در خليج فارس و بي توجهي به اوضاع كنوني، قطعاً بر روي نوع ديپلماسي اتخاذ شده‌ طرف ايراني تاثير خواهد گذاشت و فضاي حاكم بر اتاق مذاكره را به سمتي خواهد كشاند كه آنچه بايد، به ثمر نرسد.
همانگونه كه بارها جمهوري اسلامي ايران اعلام كرده است، فضاي مذاكرات بايد به دور از هرگونه تهديد از طرف مقابل باشد و سطح و نوع مذاكره نيز عادلانه باشد.
اعضاي تيم گفت و گو كننده ايراني در اين پروسه، كاظمي قمي سفير جمهوري اسلامي ايران در بغداد، اميري مديركل شوراي عالي امنيت ملي كشورمان و امير عبداللهيان رئيس ستاد عراق در وزارت امور خارجه هستند.
در آن سوي ميز مذاكره نيز كروكر سفير امريكا در بغداد به همراه ديگر يارانش حضور دارد.
آسوشيتدپرس رايان كروكر را چنين معرفي مي‌كند: «كارمندي است كه سابقه‌اي طولاني از انجام كارهاي سخت در كارنامه‌ شغلي خود در وزارت امور خارجه امريكا بر جاي گذاشته است. آنچه كروكر را به تهران پيوند مي‌زند مذاكرات بي سر و صدا و مهمي است كه در روزهاي پاياني سال 2001 ميلادي با مقامات وزارت خارجه ايران انجام داد تا با كمك آنان امكان برقراري ثبات و امنيت در افغانستان پس از سقوط طالبان فراهم شود.»
اما گفت و گوهايي كه قرار است امروز در بغداد انجام شود، به طور قطع با مذاكرات چند جانبه ايران و امريكا در باره‌ افغانستان تفاوت‌هاي بسياري دارد. اين تفاوت‌ها شامل گسترش اختلافات ايران و امريكا بر سر مسائل منطقه‌اي و بين المللي به ويژه پرونده هسته‌اي ايران و شكل گيري فشارهاي تازه از سوي غرب عليه ايران است.
در همين حال مقامات ارشد امريكايي از جمله وزارت خارجه ايالات متحده پس از بروز مسائل اخير تلاش كردند توقعات ايجاد شده بر سر گفت و گو با ايران را پائين بياورند تا اگر در روند گفت و گوها خللي ايجاد شد، آمادگي داشته باشد.
امريكايي‌ها تصور مي‌كردند كه در اين دور از گفت و گوها مي‌توانند مسائل ديگري را نيز مطرح كنند، اما موضع سنجيده و قاطع رهبر انقلاب در اعلام اين كه «جمهوري اسلامي ايران تنها بر سر مسائل عراق با امريكا گفت و گو مي‌كند و ايران وظايف اشغالگران را به آنها يادآوري خواهد كرد» در واقع آب سردي بود كه بر روي توقعات بسيار داغ امريكا ريخته شد.
در هر حال امريكا در اين گفت و گوها قطعاً پرونده‌اي براي خود ساخته است كه در آن اتهامات جمهوري اسلامي ايران درج شده و كروكر در اين دور از گفت و گوها به آنها خواهد پرداخت و در مقابل ايران نيز پرونده‌اي قطور از اتهامات امريكا و مواضع خصمانه آن عليه كشورمان و منطقه در دست دارد.
خروج نيروهاي اشغالگر از خاك عراق، مهمترين پارامتر گفتگوهاي ايران و آمريكا است. اگر آمريكايي‌ها به اين حقيقت واقف شوند كه حضور چهار ساله آنها در عراق باعث بروز ناامني دراين كشور است، مي‌توان به حل و فصل مسايل عراق اميدوار بود و در ادامه آن جدول زمانبندي خروج نظاميان آمريكايي را تدارك ديد.
در اين ميان اطلاع رساني از روند گفتگوها مي‌تواند اقدامات رسانه‌اي آمريكا در اطلاع رساني يكجانبه درباره اين گفتگوها را خنثي سازد. انتظار مي‌رود وزارت امور خارجه نيز در اين زمينه فعاليت مناسبي را انجام دهد.
نويسنده: محمد صفري


منبع: [External Link Removed for Guests]
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

سرانجام پس از گذشت 21 سال از رخداد «مك فارلين»، نخستين دور مذاكرات رسمي ايران و آمريكا در بغداد انجام شد.
به نظر مي‌رسيد اهميت راهبردي اين مذاكرات در تعيين مسير تعاملات ايران و آمريكا، بسيار بيشتر از موضوع مذاكرات انجام شده باشد، چراكه شكسته شدن تابوي بحث درباره موضوعات مورد علاقه دو كشور در فضايي غيرامنيتي و تهديدآميز، مي‌تواند زمينه‌ساز تداوم و تسري يافتن اين موضوع شود. هرچند هنوز قضاوت راجع به اين‌كه نشست روز گذشته و تداوم آن، مذاكره دو سر برد است يا آن‌كه يك طرف برنده و طرف ديگر بازنده است، عجولانه به نظر مي‌رسد، اما مي‌توان با مراجعه به ديدگاه‌هاي متفاوت خوش‌بينانه و بدبينانه نسبت به فرجام اين مذاكرات، به معيارهايي براي سنجش موفقيت ديپلماسي جمهور اسلامي در رويارويي نرم با ايالات متحده پي برد.
ديدگاه خوش‌بينانه به مذاكرات، نفس و اصل مذاكره ايران و آمريكا درباره عراق را ارتقاي نقش جمهوري اسلامي در خاورميانه از «يكي از عناصر تأثيرگذار» به «قدرت منطقه‌اي» ارزيابي مي‌كند كه موجب شده است آمريكا به عنوان ابرقدرت و نيروي اشغال‌كننده عراق در ميان شش همسايه اين كشور و حدود بيست كشور مؤثر در معادلات عراق، جمهوري اسلامي را طرف مستقيم مورد مذاكره و به عبارتي، مؤثرترين قدرت منطقه‌اي در معادلات داخلي عراق، شناسايي كرده و با درخواست رسمي از ايران، زمينه مذاكره را فراهم آورد.
طبيعي است، اين رويكرد تازه آمريكا با مقاومت و مخالفت ديگر همسايگان و قدرت‌هاي منطقه، به ويژه دولت‌هايي مانند اردن، تركيه و سعودي ـ كه از هم‌پيمانان استراتژيك آمريكا در خاورميانه به شمار مي‌روند ـ روبه‌رو شود كه البته تاكنون اخباري نيز در راستاي تأييد ارسال علايم منفي از سوي كشورهاي نام‌برده منتشر شده است و قاعدتا ايالات متحده نيز بايد به شكلي براي تأمين رضايت اين كشورها برآيد كه خود، نشان‌دهنده هزينه‌بردار بودن مذاكرات براي ايالات متحده است.
همچنين انجام مذاكرات رسمي با جمهوري اسلامي، تلويحا به معناي مختومه شدن سناريوي تغيير رژيم و براندازي جمهوري اسلامي از سوي كاخ سفيد تلقي مي‌شود، چراكه انجام مذاكرات به معناي باز شدن مسير ديپلماسي و به رسميت شناختن طرف مقابل و جايگزيني تعامل نرم با برخوردهاي براندازانه است. از اين نگاه، ارزش راهبردي انجام مذاكرات بغداد، به مراتب بيشتر از مواضع مطرح‌شده در متن آن است.
در مقابل، ديدگاه بدبينانه‌اي نيز وجود دارد كه مذاكرات بغداد را آغاز مسير انحرافي براي گذراندن سناريوي برخورد با ايران از بن‌بست كنوني مي‌داند.
واقعيت آن است كه موضوع عراق در وضعيت كنوني، به پايدارترين معضل سياست خارجي ايالات متحده در پانزده سال گذشته بدل شده و همه راه‌حل‌هاي ابداعي براي خروج از اين بن‌بست، كه آخرين آن، استراتژي جديد امنيتي بوش در آغاز سال جاري ميلادي بود، با شكست روبه‌رو شده است.
دولت بوش از يك سو نيازمند همراه‌سازي و دست‌كم كاهش مقاومت ايران به عنوان بانفوذترين كشور در معادلات داخلي عراق است و از سوي ديگر، به دنبال نمايشي از ديپلماسي براي اقناع ديگر كشورهاي جهان درباره پشت سر گذاشتن راه گفت‌وگو و به راه آوردن ايران است، كه هر دو اين اهداف با انجام مذاكرات بغداد به دست مي‌آيد.
اين نگاه،‌ مذاكرات بغداد را مشابه مذاكرات طولاني و بي‌نتيجه ايالات متحده با صدام در فاصله يازده ساله دو جنگ عراق و يا بحران اتمي كره شمالي مي‌داند و هدف آمريكا را از انجام اين مذاكرات، گرفتن زمان، خارج كردن برگ‌هاي برنده از دست ايران و زمينه‌چيني براي اجراي سناريوي جديد آمريكا در خاورميانه مي‌داند كه گفته مي‌شود، تابستان آينده به اجرا درخواهد آمد.
نخستين دستاورد آمريكا از اين مذاكرات، ايجاد آرامش و اطمينان در ايران و كاهش سطح هشياري و آمادگي جمهوري اسلامي در برابر تحركات آمريكاست؛ بنابراين، از اين منظر، بر اقداماتي چون قرار دادن جمهوري اسلامي به عنوان مهم‌ترين حامي تروريسم و ناقض حقوق بشر در جهان، تهديدات دنباله‌دار معاون بوش، پيگيري تشديد برخورد با ايران در پرونده هسته‌اي و ... به عنوان قراين اين تصميم ايالات متحده، انگشت گذاشته مي‌شود.
اما چگونه مي‌توان به ميزان درستي هر يك از اين دو نگاه پي برد؟!
واقعيت آن است كه نگاه خوشبينانه كه فرجام تعامل و نگاه بدبينانه كه پايان برخورد را در رويارويي ايران و آمريكا پيش‌بيني مي‌كند، از مسيرهاي گوناگوني عبور مي‌كند كه دقت در علايم ـ كه از اين پس آشكار مي‌شود ـ هويت مقصد را نشان خواهد داد.
اگر فرض را بر حسن‌نيت كاخ سفيد از مذاكرات بغداد بگذاريم، راه منطقي پيش روي ايالات متحده براي حل بحران امنيتي عراق و در سطح كلان، خاورميانه، با مشاركت تهران، اقتضا مي‌كند كه آمريكا در درجه نخست، سطح مذاكرات بغداد را از وضعيت كنوني افزايش داده و تا حد مقامات تصميم‌گيرنده در امنيت ملي دو كشور برساند.
گام دوم آمريكا براي نشان دادن جدي بودن خود در كاهش ابعاد بحران امنيتي منطقه، خروج شناورهاي نظامي وارد شده به خليج فارس در هفته‌هاي اخير و بازگشت به شرايط طبيعي امنيتي در منطقه است.
در گام سوم نيز كاسته شدن از روند برخورد با جمهوري اسلامي در پرونده هسته‌اي، كه در چهارچوب سه قطعنامه صادره در شوراي امنيت ظرف هشت ماه تبلور يافته است، كمترين نشانه چرخش در سياست خصمانه كاخ سفيد در برابر تهران ارزيابي مي‌شود.
اما در مقابل، در صورتي كه روند تحركات آمريكا در شوراي امنيت عليه ايران، به رغم گزارش و پيشنهاد بي‌سابقه دبيركل آژانس بين‌المللي انرژي هسته‌اي در راستاي پذيرش پيشرفت كنوني جمهوري اسلامي در فناوري‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي كاسته نشده و برعكس، قطعنامه چهارم در ماه جاري تصويب شود، نشان‌دهنده آن است كه نه تنها آمريكا از مذاكرات بغداد براي حل ريشه‌اي معضلات امنيتي و تعامل مثبت با ايران استفاده نكرده، بلكه اين مذاكرات ابزاري براي ارايه نشاني نادرست به تهران و مسير پيشبرد سناريوي برخورد هم‌زمان با كاهش حساسيت و نگراني بين‌المللي است.
عدم افزايش اعتماد به ارتش عراق و كاهش نقش نظامي آمريكا در اين كشور، نشانه ديگري است كه بروز آن مي‌تواند به معناي رفتار دوگانه آمريكا در عراق و تضعيف عملي دولت اين كشور، هم‌زمان با دادن شعار تقويت اين دولت باشد.
تداوم بازداشت ديپلمات‌هاي دستگيرشده در اربيل هم مي‌تواند علامت ديگري از صوري بودن ادعاي حسن‌نيت كاخ سفيد در مذاكرات بغداد باشد.
البته بديهي است كه در روزها و هفته‌هاي پيش رو در آمريكا، واكنش‌ها و عملكرد جمهوري اسلامي، بيش از هر زمان ديگري رصد مي‌شود و همان‌گونه كه ما در صدد كشف مقصود واقعي ايالات متحده از اين چرخش استراتژيك هستيم، اظهارات و رفتارهاي تهران نيز نمايشگر اهداف حقيقي ايران در اين پروژه است، بنابراين، در شرايط پيش رو، انفعال و ماجراجويي، دستپاچگي و غرور، خودكم‌بيني و خودبزرگ‌بيني، به يك اندازه براي منافع ملي زيان‌آور هستند؛ هرچند در اين ميان، راهبرد تبليغاتي و اطلاع‌رساني ايران براي كاهش زمينه سوءاستفاده رقبا از اين موضوع براي تخريب وجهه و جايگاه جمهوري اسلامي در منطقه نيز اهميت بسزايي دارد.
فارغ از اين مباحث، تحليل ارزيابي متن مذاكرات و سنجش امتيازات رد و بدل شده بين ايران و آمريكا نيز مي‌تواند چشم‌انداز واقع‌بينانه‌تري از فرجام اين مسير جديد ارايه كند؛ امري كه نيازمند فرصتي مجزاست.



منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

ناراحتي القاعده عراق از مذاكره ايران و آمريكا
اين گروه مدعي شد:‌ «شيطان بزرگ و همپيمانانش پس از آن كه همه طرح‌هاي صليبيون و شيعيان به بن‌بست خورد، براي دسيسه‌چيني عليه مردم مسلمان در كنار هم نشستند.»
يك گروه وابسته به شبكه تروريستي القاعده در عراق از گفت‌وگوهايي كه ميان ايران و آمريكا در بغداد صورت گرفت به شدت انتقاد كرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز از دبي، گروه موسوم به "دولت اسلامي عراق" مدعي "شيطاني" بودن اين گفت‌وگوها شد.
در بيانيه اين گروه كه در يك پايگاه اينترنتي منتشر كرد، ادعا شده است ايران تمايل دارد برنامه هسته‌اي خود را در ازاي موافقت آمريكا براي تسلط بر عراق كنار گذارد.
اين گروه مدعي شد:‌ «شيطان بزرگ و همپيمانانش پس از آن كه همه طرح‌هاي صليبيون و شيعيان به بن‌بست خورد، براي دسيسه‌چيني عليه مردم مسلمان در كنار هم نشستند.»
اين در حالي است كه ايران اعلام كرده گفت‌وگوهايش با آمريكا تنها درباره عراق و براي ارتقاي امنيت در اين كشور است و به ديگر مسائل پرداخته نخواهد شد


منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
-
نمایه کاربر
پست: 115
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mehregan »

ghalamman : «شيطان بزرگ و همپيمانانش پس از آن كه همه طرح‌هاي صليبيون و شيعيان به بن‌بست خورد، براي دسيسه‌چيني عليه مردم مسلمان در كنار هم نشستند.»

منظورشون از شیطان بزرگ آمریکا و هم پیمانانش ایران است؟

این القاعده بی قاعده دیوانه شده است

با عرض معذرت خدمت تمام طرفداران القاعده ناراحت نباشید من خودم به دولت محترم ایران یاد آور می شوم با شیطان بزرگ پیمان نبندند
در عوض شما هم به برج مسکونی تهران هواپیمای کنترل از راه دور و بادبادک نکوبید
جاودان اندیشه کن تا پس از مرگ نیز زندگی کنی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

در عوض شما هم به برج مسکونی تهران هواپیمای کنترل از راه دور و بادبادک نکوبید

اين حضرات هنوز در اين حد پيشرفت نکرده اند :-) و حداکثر توانشان ترکاندن 2-3 تا ترقه در عراق و سر بريدن زنان است
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

گروه دوستي پارلماني ايران و عراق در مجلس:
آزادي سريع ديپلماتهاي ايراني در جريان گفتگو با آمريكا بايد مطرح شود
خبرگزاري فارس: گروه دوستي پارلماني ايران به عراق در مجلس شوراي اسلامي در بيانيه‌اي پيرامون ضرورت آزادي سريع ديپلمات‌هاي گروگان گرفته شده در عراق خواستار مطرح كردن آزادي اين ديپلماتها در جريان گفتگو با آمريكا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس گروه دوستي پارلماني ايران و عراق در مجلس در اين بيانيه تصريح كرد: در حالي كه بيش از سه ماه از حمله نظاميان اشغالگر امريكايي به سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران در اربيل عراق و ربودن و گروگانگيري پنج ديپلمات‌ كشورمان مي‌گذرد، متاسفانه سرنوشت اين پنج ديپلمات هر روز بيشتر در هاله‌اي از ابهام فرو مي‌رود.
در ادامه اين بيانيه آمده است: در اين ميان با توجه به گزارشات و اخبار موجود ديپلمات‌هاي ايراني طي مدت اسارت تحت شديد‌ترين شكنجه‌ها و فشارهاي جسمي و روحي قرار گرفته و آسيب‌هاي جدي جسمي و روحي ديده‌اند كه اين امر موجب نگراني شديد ملت ايران بويژه خانواده‌هاي گروگان‌هاي در اسارت گرديده است.
اشغالگران مدعي حقوق بشر و آزادي كه بر خلاف كنوانسيون‌ها و مقررات بين‌المللي اقدام به حمله به سركنسولگري كشورمان در اربيل وگروگانگيري ديپلمات‌هاي ايراني كرده‌اند طي اين روند از ارايه هر گونه پاسخي به درخواست‌هاي مقامات كشورمان، دولت عراق وخانواده‌هاي گروگان‌ها براي آزادي خودداري كرده و حتي اجازه ديدار آنها باخانواده‌هايشان را نداده‌اند.
گروه دوستي پارلماني ايران و عراق در مجلس شوراي اسلامي ضمن محكوم كردن شديد اين گونه اقدامات مغاير با مقررات و قوانين بين‌المللي و يادآوري مسئوليت نيروهاي اشغالگر براي حفظ امنيت در عراق ،خواستار آزادي هر چه سريع‌تر گروگان‌هاي ايراني از بند اسارت اشغالگران مي‌باشد.
اين گروه از دولت جمهوري اسلامي ايران خواست تا در گفتگوهاي جاري با آمريكا پيرامون بحران عراق اين موضوع بسيار مهم انساني را مطرح و بر آزادي هر چه سريع‌تر اين گروگان‌ها تاكيد نمايد.

منبع: [External Link Removed for Guests]
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”