وقت خودت را صرف چیزی و یا کسی کن و مهم نیست که چه شود، برای انتخاب خود احترام قایل باش.
شری کارتر - اسکات
--------------------------------------------------------------------------------
ميدوني خراب تر از شهر بم شهر ديگه اي نيست ..
.
.
.
.
پس بمتيم !!
--------------------------------------------------------------------------------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خويش ، ما را به ناز فروشان نياز نيست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نياز است....
از چارلي چاپلين مي پرسند : خوشبختي چيه ؟ ميگه خوشبختي فاصله اين بدبختي تا بدبختي بعديه....
کريستال
حشيش
ترياک
هروئين
شيشه
سيگار
.
.
.
.
.
.
همه اينا رو ميشه ترک کرد ولی تو رو نميشه ترک کرد !!!
پيرهن مشکی من از غم نيست
اس ام اس های ندادهء من کم نيست
من واسهء خودم يه قانونی دارم
توی قانون من هرکی برام اس ام اس نده آدم نيست
بليطهای اصفهان از 2000 تومن به 1000 تومن كاهش پيدا می كنه اصفهانيا اعتراض می كنن ازشون ميپرسن واسه چی اعتراض كردين می گن چون قبلا كه پياده می رفتيم 2000 تومن به نفعمون بود اما حالا 1000 تومن به نفعمونه!
مردهای فرانسوی هم زن دارن هم دوست دختر اما زنشون رو بيشتر دوست دارن، مردهای آمريکايی هم زن دارن هم دوست دختر اما دوست دخترشون رو بيشتر دوست دارن، مردهای ايرانی هم زن دارن هم دوست دختر اما مامانشون رو بيشتر دوست دارن!