مشكل در باز كردن سايت (فوري)
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
مشكل در باز كردن سايت (فوري)
متاسفانه من با مشكلي در باز كردن سايت مواجه شدم.وقتي آدرس centralclubs.comرا وارد مي كنم هميشه با
اين متن مواجه مي شوم.
Please Login or Register to see this code
اين پيغام هميشه در صورت وارد كردن آدرس اصلي مي آيد ولي در يك شماره 9 رقمي كه من داشتم توانستم با
آدرسهاي ديگر مثل
وارد سايت شوم ولي فقط با اين شماره 9 رقمي. من به Isp كه استفاده مي كنم تماس گرفتم آنها هم نتوانستند در آنجا
به سايت وارد شوند حتي با شماره هاي 9 رقمي دگير هم نمي توانم وارد شوم .احتمالا اين شماره اي كه من با آن وارد
مي شوم مربوط به پارس آنلاين است.
من در تهران زندگي مي كنم و ISP به من گفت كه باند و IPرا از مخابرات گرفته
با تشكر لطفا كمك كنيد چون هزينه استفاده از اين شماره هاي 9 رقمي بسيار بالاست.
اينجا تصوير پيغام را مي گذارم
[External Link Removed for Guests]
اين متن مواجه مي شوم.
اين پيغام هميشه در صورت وارد كردن آدرس اصلي مي آيد ولي در يك شماره 9 رقمي كه من داشتم توانستم با
آدرسهاي ديگر مثل
وارد سايت شوم ولي فقط با اين شماره 9 رقمي. من به Isp كه استفاده مي كنم تماس گرفتم آنها هم نتوانستند در آنجا
به سايت وارد شوند حتي با شماره هاي 9 رقمي دگير هم نمي توانم وارد شوم .احتمالا اين شماره اي كه من با آن وارد
مي شوم مربوط به پارس آنلاين است.
من در تهران زندگي مي كنم و ISP به من گفت كه باند و IPرا از مخابرات گرفته
با تشكر لطفا كمك كنيد چون هزينه استفاده از اين شماره هاي 9 رقمي بسيار بالاست.
اينجا تصوير پيغام را مي گذارم
بهترين اخلاق: اعتدال

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
بنده هم همين مشکل رو دارم .اگه ادرس خود سايت رو وارد کنم پيغام خطا ميده.
و تنها با اين لينک ميتونم وارد سايت بشم:
www.centralclubs.com/index.php
و تنها با اين لينک ميتونم وارد سايت بشم:
www.centralclubs.com/index.php
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
amiraliof جان
مشکل شما به خاطر اين هست که بنده رنج IP اينترنت مورد استفاده شما رو به خاطر يک کاربر اخراج شده بسته بودم، فعلا باز شد، اميدوارم سرو کلهاي اون فرد پيدا نشه دوباره
الان تست کنيد ببنيد مشکل رفع شده يا نه
ghadami2005 جان
DNS سايت عوض شده و مدت زماني بين 12 تا 72 ساعت نياز هست که تمام مسيربابها DNS جديد رو شناسايي کرده و اون رو باز کنند، اما مشکل شما با CTRL+F5 رفع خواهد شد، براي شما DNS شناسايي شده، اما صفحات قبلي در حين انتقال cache شده، چند بار رفرش کنيد مشکل رفع خواهد شد
موفق باشيد
مشکل شما به خاطر اين هست که بنده رنج IP اينترنت مورد استفاده شما رو به خاطر يک کاربر اخراج شده بسته بودم، فعلا باز شد، اميدوارم سرو کلهاي اون فرد پيدا نشه دوباره
الان تست کنيد ببنيد مشکل رفع شده يا نه
ghadami2005 جان
DNS سايت عوض شده و مدت زماني بين 12 تا 72 ساعت نياز هست که تمام مسيربابها DNS جديد رو شناسايي کرده و اون رو باز کنند، اما مشکل شما با CTRL+F5 رفع خواهد شد، براي شما DNS شناسايي شده، اما صفحات قبلي در حين انتقال cache شده، چند بار رفرش کنيد مشکل رفع خواهد شد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: تهران-اهواز
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
من با IE نميتونم وارد اين سايت بشم ولي با firefox ميتونم ...مشكل از كجاست...IE من با هيچ سايت ديگه اي مشكل نداره ولي براي سنرال كلوبز اين پيغام رو ميده
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/centsnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 51
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/centsnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 418
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/centsnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 419
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/centsnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 51
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/centsnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 418
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/centsnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 419
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم

- تماس:
shahram_sampad جان
تمام اين مشکلات مربوط به گذشه هستند و cache شدند، يک با temporary ها رو حذف کنيد، مشکل رفع خواهد شد
تمام اين مشکلات مربوط به گذشه هستند و cache شدند، يک با temporary ها رو حذف کنيد، مشکل رفع خواهد شد

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
سلام آقا مهدي
من هم بعد از 1 ماه تونستم وارد شم و مشکلم هم دقيقا همون متني که shahram_sampad جان گفتن
تموم راهنمايي هاي شما رو هم اجرا کردم ولي نشد و امشب به طور کاملا اتفاقي وارد شدم ، اميدوارم دفعه بعد بتونم به اين تاپيک بيام
با تشکر
من هم بعد از 1 ماه تونستم وارد شم و مشکلم هم دقيقا همون متني که shahram_sampad جان گفتن
تموم راهنمايي هاي شما رو هم اجرا کردم ولي نشد و امشب به طور کاملا اتفاقي وارد شدم ، اميدوارم دفعه بعد بتونم به اين تاپيک بيام
با تشکر
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با سلام به همه مخصو صا مدیریت محترم سایت
آقا من یکی که پدرم درومد تا وارد شدم اونم شانسی WWWرو نزدم دیدم وارد شد انگار دنیا رو بهم دادن اگر با کدWWWوارد بشید یه صفحه سبز رنگ میاد که پیغام سرورو میده میگه (موفقیت بزرگ) به هر حال خیلی خوشحالم که تونستم وارد بشم .چون من یکی که تو دنیا سه چهارتا چیز بیشتر ندارم که این سایت هم شده یکیشون!
با تشکر!
آقا من یکی که پدرم درومد تا وارد شدم اونم شانسی WWWرو نزدم دیدم وارد شد انگار دنیا رو بهم دادن اگر با کدWWWوارد بشید یه صفحه سبز رنگ میاد که پیغام سرورو میده میگه (موفقیت بزرگ) به هر حال خیلی خوشحالم که تونستم وارد بشم .چون من یکی که تو دنیا سه چهارتا چیز بیشتر ندارم که این سایت هم شده یکیشون!
با تشکر!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- تماس:
فيشبد جان
در حال حاضر از هر نظر سايت در حالت ثبات و صحت قرار دار، تمام پيغامها و صفحاتي که به هر نحوي مشاهده ميشه به cache سيستم و سرور مربوط هست که به زودي تمام اينها با رفرش کردن و رفرش شدن رفع خواهد شد
در حال حاضر از هر نظر سايت در حالت ثبات و صحت قرار دار، تمام پيغامها و صفحاتي که به هر نحوي مشاهده ميشه به cache سيستم و سرور مربوط هست که به زودي تمام اينها با رفرش کردن و رفرش شدن رفع خواهد شد