حتما خودتون از تموم اتفاقاتی که دیروز افتاد کاملا آگاه هستید و من دیگه درباره اش صحبت نمیکنم. اما موضوعی که خیلی جنجال برانگیز شده، (مخصوصا از دیروز تا حالا) دعوت نشدن رضا عنایتی به تیم ملی است. رضا دیروز با بازی بسیار خوب و به ثمر رساندن دو گل دیگر و کسب نشان آقای گل لیگ و شکستن رکورد فرشاد پیوس، نشان داد که واقعا لیاقت حضور در تیم ملی را دارد و تمامی انتقادات، از آقای برانکو است که واقعا چرا عنایتی را به تیم ملی دعوت نمیکند؟
به هر حال باید تا 25 شهریور منتظر ماند و دید که چه اتفاقی می افتد. و سوال دیگر اینجاست که چرا آقای علی دایی هنوز یک عضو ثابت تیم ملی و نوک خط حمله (مهمترین پست بازی) است در حالی که ما برای بازی در نوک حمله بازیکنان بسیار بهتری از ایشان داریم مثل همین عنایتی یا آقای هاشمیان که معمولا پشت سر دایی بازی میکند. البته من قصد هیچگونه بی احترامی به آقای دایی را ندارم و ایشان اسطوره فوتبال ما هستند اما باید قبول کرد که دیگر پتانسیل های لازم برای بازی در تیم ملی را ندارد و چه مسائل پشت پرده ای بین ایشان و آقای برانکو و فدراسیون فوتبل وجود دارد خدا میداند
متاسفانه آقای دایی گفته که میخواهد تا 45 سالگی در تیم ملی بازی کند 8) به هر حال از این بحث ها زیاد شده و نتیجه ای هم نداشته. پس بی خیال...
دیروز سیاوش اکبرپور هم بازی بسیار خوبی ارائه داد. و یکی از گزینه هایی است که آقای برانکو را به فکر واداشته است.
خوشحال میشم اگه نظر شما رو هم در باره این صحبت ها بدانم
به هر حال استقلال باز هم افتخاری دیگر آورد و ما را خوشحال کرد. تبریک بر تمامی استقلالی ها عزیز.
امیدوارم کسی از صحبت های من دلخور نشده باشد.
------------------
ناتائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن مینگری...
آندره ژید