بالاخره بعد از مشورت با دوستان خوبم در اين فروم ماه قبل تصميم گرفتم ان 70 رو انتخاب كنم ! و بايد بگم خوشبختانه
از انتخابم بسيار راضي هستم و اگر باز هم در اون شرايط قرار بگيرم ان 70 رو انتخاب ميكنم!
بعد از خريد ان 70 معمولي همونجا به قول بچه ها يه مموري 1 گيگ براش جايزه گرفتم كه البته جديدا معلوم شده تقلبيه و درد سرها داريم باهاش!
در مورد خود گوشي هم بگم كه با گارانتي متفرقه رو گرفتم..گوشي خيلي خوبيه...به قول فروشنده ها مدل فنلاند و با قيمت 310 هزار + 20 مموري كارت + 7 برنامه هاي مزخرف ! و تعداد زيادي آهنگ !
همون طور كه قبلا هم گفتم انتظار داشتم خيلي هنگ كنه كه تا حالا اتفاق نيفتاده

فقط گاهي وقتها كه ميخوام وارد قسمت اهنگ ها بشم لودينگ يا پروسسينگ بسيار طولاني اي داره ( گاهي وقتها) كه حدود 40 ثانيه طول ميكشه و
فكر ميكنم به خاطر مموري غير اصل باشه !
دوربينش واقعا فوق العادست و عكسهاي بسيار زيبايي ميگيره...فقط متاسفانه از قابليت auto focus برخوردار نيست كه
باعث ميشه نتونيد از فاصله ي كمتر از 30 سانتي عكس خوبي بگيريد...در مورد فيلمبرداري هم ان 70 از اين نظر معروفه
و فيلمهايي با كيفيت بالا ( با اينكه 15 فريم در ثانيه است) و رنگهاي زنده ميگيره...البته گاهي دچار كندي هم ميشه!
يكي از مواردي كه ميشه گفت نوكيا توش ضعف داره اسپيكر هاي گوشي هست كه واقعا ضعيف هستند و صداي بسيار
نا شفافي ارايه ميدن و اصلا براي موزيك گوش دادن مناسب نيستن...در مقابل سوني اريكسون كا 310 به قول دوستان
واقعا كم اورد !
يكي ديگه از موارد منفي كه واقعا اعصاب خورد كن هم هست هدفون هاي گوشيه كه هر كدوم اندازه ي يك ماهيتابه
ساخته شدن و در گوش هيچ آدمي زادي فرو نميرود ! البته روش ساخت چين هم نوشته ! نميدونم شايد چينيا گوشهاي
بزرگي دارن يا شايدم فكر كردن مردم غير چيني گوشهاي بزرگي دارن...به هر حال هدفون ها قابل استفاده نيستن و
براي من كه از گوشيم به عنوان موزيك پلير هم استفاده ميكنم مشكل بزرگيه !
در كل مشكل ديگه اي در اين گوشي نديدم و بسيار راضي هستم و خيلي خوشحالم كه دبليو 810 رو انتخاب نكردم و
از راهنمايي هاي شما دوستان خوبم سپاسگزارم