سرمربي تيمملي ايران گفت خوشحالم که پس از گذشت هشت ماه توانستيم به وعده خود عمل کنيم و در حال حاضر سه تيمملي داريم که اين امر نشاندهنده پتانسيل بالاي فوتبال ايران است.
امير قلعهنوعي در گفتوگوي اختصاصي با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ افزود: به تيمي که زيرنظر مظلومي تمرين ميکند تيمملي «ب» نگوييد، در حال حاضر ما سه تيم کامل داريم که از هر کدام در زمان لازم ميتوانيم استفاده کنيم. يک تيم متشکل از بازيکنان اصلي و لژيونرها که در بازي مقابل مکزيک به آنها استراحت داديم، يک تيم نيز همان تيمي است که در سنلوئيس مقابل مکزيک بازي کرد و تيم ديگر نيز همين تيمي است که زيرنظر مظلومي تمرين ميکند و قرار است در مسابقات غرب آسيا شرکت کند.
وي در مورد ديدار تيمملي مقابل مکزيک و شکست سنگين تيم ايران در اين ديدار گفت: مطمئن باشيد که فاصله فوتبال ما از فوتبال مکزيک چهار گل نبود و حداکثر ما بايد با اختلاف يکي، دو گل شکست ميخورديم اما اشتباهات فردي و نيز اشتباهات داوري در شکست ما تأثيرگذار بودند.
سرمربي تيمملي ايران تأکيد کرد به طور مثال اگر عنايتي از موقعيت خوبي که داشت به درستي استفاده ميکرد و يا اينکه داور مسابقه آن پنالتي صددرصد را به نفع ما اعلام ميکرد، اين نتيجه رقم نميخورد.
قلعهنوعي ادامه داد: مکزيکيها براي انجام اين بازي سه هفته در اردو بودند اما ما اين ريسک را انجام داديم که بلافاصله پس از اتمام مسابقات ليگ برتر با يک سفر طولاني 30 ساعته به سنلوئيس برويم و بدون حضور لژيونرها و بازيکنان سپاهان و پرسپوليس در مقابل تيمملي مکزيک بازي کنيم. خستگي ناشي از اين پرواز نيز در باخت ما مقابل مکزيک بيتأثير نبود. تيم ما پتانسيل بازي در مقابل تيمهاي بزرگ را دارد و من باتوجه به شرايط موجود از اکثر بازيکنان تيم رضايت کامل دارم.
وي افزود: در اين ديدار برخلاف نظر خيلي از افراد، نتيجهگيري نيز براي ما مهم بود، چرا که اين نتيجه در رنکينگ فيفا تأثيرگذار است اما مهمتر از نتيجه اهدافي بود که در اين ديدار دنبال ميکرديم و خوشبختانه به آن اهداف رسيديم. در اين بازي ما ميخواستيم بازيکنان خود را محک بزنيم و نسبت به آنها شناخت لازم را پيدا کنيم و خوشبختانه توانستيم به هدف خود دست پيدا کنيم. البته همان طور که گفتم براي رسيدن به اين هدف ريسک بزرگي انجام داديم.
سرمربي تيمملي کشورمان تأکيد کرد: براي مسابقات جام ملتهاي آسيا تلفيقي از بازيکنان اين سه تيم را به همراه خود خواهيم برد.
قلعهنوعي که در هنگام انجام اين مصاحبه در محل تمرين تيمملي «ب» حضور داشت، گفت: به طور مثال از همين تيمملي «ب» حسن رودباريان، سيدجلال حسيني، مهدي رجبزاده، حسين بادامکي و سيدمهدي واعظي و چند بازيکن ديگر را به اردوي تيمملي دعوت خواهيم کرد و از ميان آنها بهترينها را براي مسابقات جام ملتهاي آسيا به مالزي خواهيم برد.