فرمت مطمئن هارد (بدون امکان بازیابی اطلاعات)
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
فرمت مطمئن هارد (بدون امکان بازیابی اطلاعات)
آیا نرم افزاری وجود داره که بوسیله اون هارد رو طوری فرمت کرد که اطلاعات اون به هیچ وجه ممکن بازیابی نشه.در موقع فروختن هارد این کار شدیدا لازم میشه.تا اطلاعات روی هارد به دست دیگران نیفته.
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون

-
- محل اقامت: www.centralclubs.com
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
براي حذف فيزيکي با استفاده ار برنامه Norton Wipe Info ميتونيد اطلاعات را حذف فيزيکي کنيد, Low Level Format هارد دیسک هم میتونه کمک کنه. ولی فرمت عادی و حتی Fdisk تقریبا هیچ کمکی به جلوگیری از بازیابی اطلاعات نمیکنه.
Norton Wipe Info يا System Mechanic ميتونه نرم افزارهاي خوبي براي اين كار باشه.
موفق باشيد.
Norton Wipe Info يا System Mechanic ميتونه نرم افزارهاي خوبي براي اين كار باشه.
موفق باشيد.

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
saeed31861, جان !
برای غیر قابل دسترس کردن اطلاعات پاک شده راه دیگه ای هم هست :
شما میتونید اطلاعات جدیدی رو روی هارد بنویسید یا هارد دیسک رو دفرگمنت کنید . قدیم الایام که این کار جواب میداد ، اما حالا نمیدونم که با نرم افزار های جدید تر هم این کار شدنی هست یا نه
امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند تایید یا تکذیب کنند .
برای غیر قابل دسترس کردن اطلاعات پاک شده راه دیگه ای هم هست :
شما میتونید اطلاعات جدیدی رو روی هارد بنویسید یا هارد دیسک رو دفرگمنت کنید . قدیم الایام که این کار جواب میداد ، اما حالا نمیدونم که با نرم افزار های جدید تر هم این کار شدنی هست یا نه
امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند تایید یا تکذیب کنند .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
AB@N جان
اطلاعات در فضاي UnFormat/Delete به صورت ساختاري 7 لايه هستند، با اين روش، اطلاعات توسط نرم افزار قابل بازيابي نيستند، اما توسط روشهاي سخت افزاري قابل بازيابي هستند، بهترين روش همون SecureWipe هست
اطلاعات در فضاي UnFormat/Delete به صورت ساختاري 7 لايه هستند، با اين روش، اطلاعات توسط نرم افزار قابل بازيابي نيستند، اما توسط روشهاي سخت افزاري قابل بازيابي هستند، بهترين روش همون SecureWipe هست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Mahdi1944 نوشته شده:AB@N جان
دوست من میشه بیشتر توضیح بدید در موردSecureWipe
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
saeed31861 جان
به طور کلي هارد ديسکها از صفحاتي دايرهاي تشکيل شدهاند که به صورت شعاعي و متحدالمرکز قطعه بندي ميشوند (به صورت مجازي و براي آدرس دهي به انها) در اين حالت قسمتهايي که به مرکز نزديکتر هستند فصاي کمتري دارند و قسمتهايي که دورتر از مرکز قرار دارند، به همون نسبت، فضاي بيشتري دارند، اما سيستم بايد فضاهاي ذخيره با حجم يکساني داشته باشند، پس در اين صورت بر مبناي کمترين خانهها تقسيم بيدي صورت ميگره، اما در اين بين فضاهاي زيادي بلااستفاده ميشوند که براي نگهداري اطلاعات حذف شده براي مدت محدود استفاده ميشوند، اين فضا معماري هفت لايه داره، که 4 لايه اون با دسترسي نرم افزاري و 3 لايه انتهايي با دسترسي سخت افزاري هستند، براي حذف کامل، بايد تمام فضاي ديسک خالي از اطلاعات شود، که با برنامههايي که f_love_s معرفي کردند به راحتي ميشه زمان حذف، از انتقال اطلاعات به لايههاي موقت بازيابي جلوگيري کرد، به اين عمل حذف امن گفته ميشه
به طور کلي هارد ديسکها از صفحاتي دايرهاي تشکيل شدهاند که به صورت شعاعي و متحدالمرکز قطعه بندي ميشوند (به صورت مجازي و براي آدرس دهي به انها) در اين حالت قسمتهايي که به مرکز نزديکتر هستند فصاي کمتري دارند و قسمتهايي که دورتر از مرکز قرار دارند، به همون نسبت، فضاي بيشتري دارند، اما سيستم بايد فضاهاي ذخيره با حجم يکساني داشته باشند، پس در اين صورت بر مبناي کمترين خانهها تقسيم بيدي صورت ميگره، اما در اين بين فضاهاي زيادي بلااستفاده ميشوند که براي نگهداري اطلاعات حذف شده براي مدت محدود استفاده ميشوند، اين فضا معماري هفت لايه داره، که 4 لايه اون با دسترسي نرم افزاري و 3 لايه انتهايي با دسترسي سخت افزاري هستند، براي حذف کامل، بايد تمام فضاي ديسک خالي از اطلاعات شود، که با برنامههايي که f_love_s معرفي کردند به راحتي ميشه زمان حذف، از انتقال اطلاعات به لايههاي موقت بازيابي جلوگيري کرد، به اين عمل حذف امن گفته ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

امروز میخوام نرم افزاری رو بهتون معرفی کنم که کارش حذف فایل به دلخواه ازروی هارد است که با کلی جستجو در یکی سایتهای خارجی پیدا کردم،اما تفاوتی که داره با استفاده از چندین متد اطلاعات بدون بازگشت حذف میشند.
لینک دانلود که خودم اپلودش کردم.
[External Link Removed for Guests]
تمامی اطلاعات مربوط به متدهای حذف در راهنمای برنامه هستش.
بعد از نصب و رستارت سیستم منویی در هنگام کلیک راست بر روی فایلی که میخواهیم حذفش کنیم با نام erase fully ایجاد میشه که به جای delete از اون استفاده کنید. و بعد از انتخاب متد و نوع حذف فایل میتوانید یکی رو انتخاب کنید.
من بوسیله چند نرم افزار مثل
ioio recovery file
Recover My Files v2
تست کردم که فایلهای حذف شده اصلا قابل بازیابی نبود.
باتشکر

لینک دانلود که خودم اپلودش کردم.
[External Link Removed for Guests]
تمامی اطلاعات مربوط به متدهای حذف در راهنمای برنامه هستش.
بعد از نصب و رستارت سیستم منویی در هنگام کلیک راست بر روی فایلی که میخواهیم حذفش کنیم با نام erase fully ایجاد میشه که به جای delete از اون استفاده کنید. و بعد از انتخاب متد و نوع حذف فایل میتوانید یکی رو انتخاب کنید.
من بوسیله چند نرم افزار مثل
ioio recovery file
Recover My Files v2
تست کردم که فایلهای حذف شده اصلا قابل بازیابی نبود.
باتشکر

-

- محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
- سپاسهای دریافتی: 26 بار

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
saeed31861, عزيز
طبق گفته شما اين برنامه فقط در خود ويندوز کاربرد دارد و بايستي به صورت دستي و تک تک فايل ها را حذف نماييم
اما برنامه اي که قبلا درخواست کرده بوديد در مورد فرمت هارد بود
حالا اگر برنامه اي وجود دارد بگوييد.
در ضمن
f_love_s, عزيز
برنامه هايي را که شما معرفي کرديد آيا تحت DOS هستند؟؟
لينکي براي دانلود اين برنامه ها وجود دارد؟
طبق گفته شما اين برنامه فقط در خود ويندوز کاربرد دارد و بايستي به صورت دستي و تک تک فايل ها را حذف نماييم
حالا اگر برنامه اي وجود دارد بگوييد.
در ضمن
f_love_s, عزيز
برنامه هايي را که شما معرفي کرديد آيا تحت DOS هستند؟؟
لينکي براي دانلود اين برنامه ها وجود دارد؟
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

[quote="PCBOYSIR"]saeed31861, عزيز
حالا اگر برنامه اي وجود دارد بگوييد.quote
دوست من شما درست می فرمایید،من اولش این سوال رو مطرح کردم ولی چون جوابی پیدا نکردم خودم شروع به جستجو کردم،در نهایت هم این نرم افزار رو پیدا کردم. در ضمن این نرم افزار قابلیت پاک کردن یک پارتیشن رو هم داره.چون تاریخ اپلودش مربوط به خیلی وقت پیشه از روی سرور پاک شده.
این بار یه جای مطمئن اپش کردم.در کل نرم افزار به درد بخوریه.
امیدوارم مفید واقع بشه.
ارادتمند شما.
لینک:
[External Link Removed for Guests]).rar
حالا اگر برنامه اي وجود دارد بگوييد.quote
دوست من شما درست می فرمایید،من اولش این سوال رو مطرح کردم ولی چون جوابی پیدا نکردم خودم شروع به جستجو کردم،در نهایت هم این نرم افزار رو پیدا کردم. در ضمن این نرم افزار قابلیت پاک کردن یک پارتیشن رو هم داره.چون تاریخ اپلودش مربوط به خیلی وقت پیشه از روی سرور پاک شده.
این بار یه جای مطمئن اپش کردم.در کل نرم افزار به درد بخوریه.
امیدوارم مفید واقع بشه.
ارادتمند شما.
لینک:
[External Link Removed for Guests]).rar