فرمت مطمئن هارد (بدون امکان بازیابی اطلاعات)

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

فرمت مطمئن هارد (بدون امکان بازیابی اطلاعات)

پست توسط saeed_hz »

آیا نرم افزاری وجود داره که بوسیله اون هارد رو طوری فرمت کرد که اطلاعات اون به هیچ وجه ممکن بازیابی نشه.در موقع فروختن هارد این کار شدیدا لازم میشه.تا اطلاعات روی هارد به دست دیگران نیفته.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

براي حذف فيزيکي با استفاده ار برنامه Norton Wipe Info ميتونيد اطلاعات را حذف فيزيکي کنيد, Low Level Format هارد دیسک هم میتونه کمک کنه. ولی فرمت عادی و حتی Fdisk تقریبا هیچ کمکی به جلوگیری از بازیابی اطلاعات نمیکنه.
Norton Wipe Info يا System Mechanic ميتونه نرم افزارهاي خوبي براي اين كار باشه.
موفق باشيد.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

ممنون از f_love_s
از دوستان کسی نظری نداره؟
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

saeed31861, جان !

برای غیر قابل دسترس کردن اطلاعات پاک شده راه دیگه ای هم هست :

شما میتونید اطلاعات جدیدی رو روی هارد بنویسید یا هارد دیسک رو دفرگمنت کنید . قدیم الایام که این کار جواب میداد ، اما حالا نمیدونم که با نرم افزار های جدید تر هم این کار شدنی هست یا نه :-)

امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند تایید یا تکذیب کنند . :o
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

AB@N جان
اطلاعات در فضاي UnFormat/Delete به صورت ساختاري 7 لايه هستند، با اين روش، اطلاعات توسط نرم افزار قابل بازيابي نيستند، اما توسط روشهاي سخت افزاري قابل بازيابي هستند، بهترين روش همون SecureWipe هست :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

Mahdi1944 نوشته شده:AB@N جان
اطلاعات در فضاي UnFormat/Delete به صورت ساختاري 7 لايه هستند، با اين روش، اطلاعات توسط نرم افزار قابل بازيابي نيستند، اما توسط روشهاي سخت افزاري قابل بازيابي هستند، بهترين روش همون SecureWipe هست :shock:

دوست من میشه بیشتر توضیح بدید در موردSecureWipe
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

saeed31861 جان
به طور کلي هارد ديسکها از صفحاتي دايره‌اي تشکيل شده‌اند که به صورت شعاعي و متحدالمرکز قطعه بندي ميشوند (به صورت مجازي و براي آدرس دهي به انها) در اين حالت قسمت‌هايي که به مرکز نزديک‌تر هستند فصاي کمتري دارند و قسمتهايي که دورتر از مرکز قرار دارند، به همون نسبت، فضاي بيشتري دارند، اما سيستم بايد فضاهاي ذخيره با حجم يکساني داشته باشند، پس در اين صورت بر مبناي کمترين خانه‌ها تقسيم بيدي صورت ميگره، اما در اين بين فضاهاي زيادي بلااستفاده ميشوند که براي نگه‌داري اطلاعات حذف شده براي مدت محدود استفاده ميشوند، اين فضا معماري هفت لايه داره، که 4 لايه اون با دسترسي نرم افزاري و 3 لايه انتهايي با دسترسي سخت افزاري هستند، براي حذف کامل، بايد تمام فضاي ديسک خالي از اطلاعات شود، که با برنامه‌هايي که f_love_s معرفي کردند به راحتي ميشه زمان حذف، از انتقال اطلاعات به لايه‌هاي موقت بازيابي جلوگيري کرد، به اين عمل حذف امن گفته ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

امروز میخوام نرم افزاری رو بهتون معرفی کنم که کارش حذف فایل به دلخواه ازروی هارد است که با کلی جستجو در یکی سایتهای خارجی پیدا کردم،اما تفاوتی که داره با استفاده از چندین متد اطلاعات بدون بازگشت حذف میشند. :(
لینک دانلود که خودم اپلودش کردم.
[External Link Removed for Guests]
تمامی اطلاعات مربوط به متدهای حذف در راهنمای برنامه هستش.
بعد از نصب و رستارت سیستم منویی در هنگام کلیک راست بر روی فایلی که میخواهیم حذفش کنیم با نام erase fully ایجاد میشه که به جای delete از اون استفاده کنید. و بعد از انتخاب متد و نوع حذف فایل میتوانید یکی رو انتخاب کنید.
من بوسیله چند نرم افزار مثل
ioio recovery file
Recover My Files v2
تست کردم که فایلهای حذف شده اصلا قابل بازیابی نبود. :?
باتشکر :smile: :smile:
New Member

پست توسط hamidreza2007 »

دوست عزيز ميشه نام برنامه اي که آپلود کرديد رو بزاريد.....لينک کار نمي کنه
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط jabbar sing »

منم امتحان کردم ميگه چيزي براي دانلود وجود نداره
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد

ياعلي مدد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

saeed31861, عزيز
طبق گفته شما اين برنامه فقط در خود ويندوز کاربرد دارد و بايستي به صورت دستي و تک تک فايل ها را حذف نماييم
اما برنامه اي که قبلا درخواست کرده بوديد در مورد فرمت هارد بود
حالا اگر برنامه اي وجود دارد بگوييد.

در ضمن
f_love_s, عزيز
برنامه هايي را که شما معرفي کرديد آيا تحت DOS هستند؟؟
لينکي براي دانلود اين برنامه ها وجود دارد؟
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

[quote="PCBOYSIR"]saeed31861, عزيز
طبق گفته شما اين برنامه فقط در خود ويندوز کاربرد دارد و بايستي به صورت دستي و تک تک فايل ها را حذف نماييم
اما برنامه اي که قبلا درخواست کرده بوديد در مورد فرمت هارد بود
حالا اگر برنامه اي وجود دارد بگوييد.quote

دوست من شما درست می فرمایید،من اولش این سوال رو مطرح کردم ولی چون جوابی پیدا نکردم خودم شروع به جستجو کردم،در نهایت هم این نرم افزار رو پیدا کردم. در ضمن این نرم افزار قابلیت پاک کردن یک پارتیشن رو هم داره.چون تاریخ اپلودش مربوط به خیلی وقت پیشه از روی سرور پاک شده.
این بار یه جای مطمئن اپش کردم.در کل نرم افزار به درد بخوریه.
امیدوارم مفید واقع بشه.
ارادتمند شما.
لینک:
[External Link Removed for Guests]).rar
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”