بله من متوجه منظور شما شده بودم. عراق همانطور كه گفتيد صحنه نبرد عدۀ زيادي است كه بسياري از آنها از وضعيت آشفته موجود بدنبال منافع خود هستند و صدمۀ اصلي را مردم عراق مي بينند.
در ضمن درست است كه به قول آقاي البرادعي دانش هسته اي را نمي شود با بمباران تخريب كرد ولي بهرحال تاسيسات هسته اي يا نيروي متخصصي كه طي اين حملۀ احتمالي از بين مي روند مجاني بدست نيامده اند. دقت كنيد كه خود زمان بسيار ارزشمند است. طبيعتا ما نمي خواهيم هر آنچه زحمت كشيده ايم تا بسازيم را دوباره از اول بسازيم. در ضمن حمله اتمي به يك فضا مي تواند مانع از استفاده از آن فضا تا سالها شود.
به اين موضوع اينرا هم اضافه كنيد كه 100% دانش هسته اي بومي نيست و با التماس كردن و هزينه هاي بسيار از روسيه و چين وارد شده است و لذا در صورت تخريب دوباره بايد...
فيشبد
به نظر من بسياري از پيش بيني هاي شما از جمله "سپاه هم که فلنگو میببنده" و "میمونه ابن ارتش که شاید خودش تسلیم بشه" درست از آب در نخواهد آمد. نيروهاي ما آنقدر اعتقادي هستند كه به اين راحتي ها جا نزنند. مشكل اصلي فقط اينجاست كه همين اعتقادشان ممكن است به قيمت جان كساني كه نمي خواهند سهمي در جنگ داشته باشند تمام شود.
به هر حال نه ناپلئون و نه هيتلر و نه صدام و نه بوش......هيچ کس را ياراي مقابله با تاريخ نيست
آنها خود تاريخ را ساخته اند...
کفير
دوست عزيز مثل اينكه زيادي به آن برادران اعتماد داريد. قبلا هم زياد از اين چيزها شنيده ايم كه مثلا صاعقه از F18 بهتر است يا اينكه شفق صد درصد بومي است و ... اين حرفها بيشتر براي گوش مردم عادي زده مي شود.