ساخت سيستم ناو بري اف-14

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

ساخت سيستم ناو بري اف-14

پست توسط mann »

در طی بازدید از سایت ایران میلیتاری فروم چند فیلم از این سایت دانلود کردم

در یکی از این فیلم ها که یک کارخانه مربوط به وزارت دفاع را نمایش می دهد گزارش گر از ساخت سیستم ناو بری انواع هواپیما به خصوص اف- 14 خبر می دهد

1-این موضوع تا چه حد واقعیت دارد؟ :shock:
2-و اصلا سیستم ناو بری چیست؟ :lol:
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

اسم اين کارخانه شرکت صنايع الکترونيک شيراز بود کسي راجع به اين شرکت اطلاعاتي نداره؟ :lol: :lol: :lol:
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

mann نوشته شده:اسم اين کارخانه شرکت صنايع الکترونيک شيراز بود کسي راجع به اين شرکت اطلاعاتي نداره؟ :lol: :lol: :lol:

دوست عزيزم mann

صنايع الكترونيك شيراز داراي قدمتي 33-34 ساله است و محصولات متنوعي را از طيف نظامي( دوربينهاي Night Vision ) تا محصولات غير نظامي توليد ميكند. چون نيمدانم دقيقا شما كدام محصولات رو ميخواهيد كه در مورد اون به شما توضيح بدم لذا آدرس سايت اين شركت رو تقديم ميكنم فكر ميكنم بهتر از توضيحات من بتواند براي شما مفيد باشد.

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

در طی بازدید از سایت ایران میلیتاری فروم چند فیلم از این سایت دانلود کردم

در یکی از این فیلم ها که کارخانه شرکت صنایع الکترونیک شیراز را نمایش می دهد که گزارش گر از ساخت
سیستم ناو بری انواع هواپیما به خصوص اف- 14 خبر می دهد

1-این موضوع تا چه حد واقعیت دارد؟ :shock:
2-و اصلا سیستم ناو بری چیست؟ :-x

خوب در مورد موضوع بالا توضيح بدين :-o
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

mann عزيز
صنايع الکترونيک شيراز يا صاشيراز از زيرمجموعه هاي صاايران و باالطبع زير مجموعه وزارت دفاع است.
سيستم هاي ناوبري و کمک ناوبري F-14 هم فقط يک تک سيستم خاص نيست بلکه همانند همه سيستم هاي ناوبري هوايي ديگه همچون: VOR,DME,NDB,ILS,INS,TACAN و ... تشکيل شده از چند سيستم هست. مسلماً همه اونها از تکنولوژي خيلي بالايي برخوردار نيستن و البته صاشيراز هم شرکت ضعيفي نيست و يک يا چند تا از اين سيستم ها قابل ساخت در اون هست. در مجموع خبر چندان خبر مهمي نيست و البته شامل اين هم هست که توانايي توليدي خوبي در مجموعه صنايع کشور هست.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

يعني زياد اميدوار نباشيم :sad: مهم نيست :lol: :lol:

اما تو اون فيلم از ساخت تجهيزات هدايت ليزري از تانک بگير تا موشک هم خبر مي ده که نياز کشور رو براي تجهيزات ليزري بر طرف مي کنه به خصوص براي بالگرد هاي سپاه

مگه هليکوپتر هاي سپاه همان ميل-17 ها نيستن به تجهيزات ليزري چه نيازي دارن :shock: :?
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

mann
منظورتون از زياد اميدوار نباشيم چيه ؟
منظور من از اينکه گفتم اين خبر خيلي مهم نيست اين بود که بگم ساخت اين سيستم چيز خيلي پيچيده و نشدني نيست، اونطور که شما از شنيدنش تعجب کردين و دنبال اثبات اون هستين.
هليکوپتر ميل 17 هم با اينکه مخصوص ترابري هست ولي توانايي نصب سيستم هاي هدف گيري و حمل و شليک موشک ضدتانک رو داراست و تجهيزات ليزري هم براي همين منظور هست.
ICT Admiral
تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

من فکر کردم حالا ناو بري منظور يارو چي بوده ناو بري چي :sad:

من فکر کردم حالا دارن قطعات رادار و ايونيک مي سازن با اين توليد بوميشون :lol:
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

Yasser نوشته شده:mann
منظورتون از زياد اميدوار نباشيم چيه ؟
منظور من از اينکه گفتم اين خبر خيلي مهم نيست اين بود که بگم ساخت اين سيستم چيز خيلي پيچيده و نشدني نيست، اونطور که شما از شنيدنش تعجب کردين و دنبال اثبات اون هستين.
هليکوپتر ميل 17 هم با اينکه مخصوص ترابري هست ولي توانايي نصب سيستم هاي هدف گيري و حمل و شليک موشک ضدتانک رو داراست و تجهيزات ليزري هم براي همين منظور هست.

بله كاملا درسته. ضمن اينكه سپاه مجهز به هليكوپترهاي كبري هم هست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

mann عزيز
احتمالاً همونطور که شما منظور رو از ناوبري متوجه نشديد حتماً در مورد تعاريف رادار و اويونيک هم دچار سوءالتفاهم هستي، چون اونها هم بخشي از سيستم هاي ناوبري و کمک ناوبري هستن. در خصوص ساخت رادار هم بايد بدونيد که ساخت انواعي از اون هم اکنون در کشور انجام ميشه و کاربردي هست.
ICT Admiral
تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

کشور هاي توليد کننده ايونيک يکي امريکا روسيه و اسراييل
امريکا واسراييل که هيچي اما روسيه
فکر مي کردم چون روسيه دچار مشکلات اقتصادي هست دنبال پوله اما ظاهرا داره تو قرار داد هاش با ايران کارشکني می کنه

از اين قطعات توليد داخل اطلاعات تکميلي نداريد :grin:

يه سوال براي من پيش اومده قطعات سخت افزاري مورد استفاده در هواپيما مثل برد هاي معموليه يا از تکنولوژي خاصي استفاده؟ چه تکنولوژي چه طوريه ؟ يعني ريز پردازنده مورد استفاده با cpuفرق مي کنه ؟ چه فرقي داره؟

ببخشيد شد چند تا سوال :o اگه زحمت نيست جواب بدين
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Mir Space Station
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط Danial_cartio »

mann عزیز
چون من خودم رشتم الکترونیک هست شاید بتونم کمکت کنم .
اول اینکه قطعات الکترونیک به دو دسته تجاری و نظامی تقسیم میشه که قطعات ودر کل تکنولوژی تجاری همین مدارات
و قطعات معمولی هست که به راحتی تو بازار گیر میاد ودر وسایل الکترونیکی معمولی استفاده میشه.
اما قطعات الکترونیکی نظامی در کل فرق میکنن و باید حتمآ یکسری ویژگی های خاصی داشته باشن که تقریبآ یکسری
از این تفاوت ها اینان : 1-حساسیت بسیار بالا 2-حداقل مصرف انرژی 3-تحمل درجه حرارت های بسیار بالا 4-کمترین واکنش پذیری به نویز و اختلال .....
برا همینه که مثلآ یه ترانزیستو 2NC55 تجاری رو میشه با 200 یا 300 تومان تهیه کرد ولی همین مدل ترانزیستور 2NC55 نظامی حدود 60 تا 70 هزار توان هست که البته گیرنمیاد که بیشترین کاربردش تو رادار هواپیما های قدیمی هست چون دیگه چندین ساله که با IC های جدید عوض شده ودلیل بیشتر سوانح هوایی همین امره چون هنوز فرق این دو رو نمی دونیم .
البته یه مورد دیگه هم هست که شامل CPU های تجاری و نظامی میشه که زمین تا آسمون با هم فرق میکنن ولی
هنوز مشاهده میشه که بعضی از متخصصان با هوش ما از CPU اینتل P4 در هواپیماهایی مثل شفق استفاده میکنن
و با افتخار از رد شدن از تحریم ها صحبت میکنن قافل از اینکه CPU های نظامی خود آمریکا رو شرکتی مثل Apple Computer تولید میکنه نه Intel :sad:
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”