ايا اين F16 واقعي است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

سلام دوستان چيزي که مينويسم هيچ ربطي به اين تا÷يک نداره ولي ميخوام بدونم اين عکس ازf-16 iiaf واقعي است يا نه :? :? البته شايدم تکراري باشه ولي خوب :shock: :shock:

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

نه دوست عزيز
به طرز بسيار ناشيانه اي مونتاژ شده
اصلا بدنه اف 16 با اين عکس که يک اف 5 رو نشون ميده کاملا فرق داره :razz:
قسمت موتورها هم با فتو شاپ هم رنگ بده شده در مجموع شوخی جالبی بود
موفق باشيد
آخرین ويرايش توسط 1 on sir.mohammad, ويرايش شده در 0.

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
javedan-seda دوست من این عکس فقط یه نقاشی زیباست اگه پایین قسمت سمت راست تصویر رو نگاه کنی امضا نقاششو میبینی :-)
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

sir.mohammad, دوست عزیز درسته این یک طراحیست نه واقعیت اما مشکلی از لحاظ شکل بصری ندارد و تفاوتی با بدنه استاندارد اف16 پایه ندارد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط Maziar7 »

دوست عزير اگر منظور شما از اين عكس واقعي بودن يا مونتاژ آن است كه خوب دوستان توضيحات كامل را فرمودند.
ولي اگر منظور شما اين است كه آيا ايران f16 دارد ؟

خوب اين بحث ديگري است.
ظاهرا" بنا به روايتي تعداد 2 فروند F16 از نوع اوليه ( f16A) در اختيار ايران قرارداشته است. اما برنامه خريد F16 از آمريكا با توجه به وقوع انتقلاب در ايران مانند بسياري ديگر از برنامه هاي خريد تسليحات Cancel شد.و F16 ها تحويل ايران نشدند.

اين 2 هواپيما هم قرار بود موتور يكي تحويل پاكستان گردد و براي آن ديگري هم ظاهرا" خوابهايي ديده بودند .

در يك مقطع زماني هم ونزولا اعلام كرد كه تصميم دارد تعدادي هواپيماي f16 خود را به ايران بدهد( يا بفروشد :-) )
حال بنده بي اطلاعم كه اين صرفا" يك مانور تبليقاتي بود يا خير ؟

..........

Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط black hawk »

دوست عزیز این موضوع دو فروند اف16 از پایه موضوعی بی اساس است اصلا هیچ جنگنده ی اف16 وارد ایران نشده نتنها دی هیچ مدرکی ذکر نشده بلکه من حتی برای اتمینان تحقیق کردم ولی همچین چیزی نبوده تنها قسمتی از لوازم یدکی و لوازم پشتیبانی بود که اونها رو به پاکستان ارسال کردن تنها جنگنده جدیدی که در فرودگاهای ایران فرود آمدن یک هورنت بود که بدلیل نقص فنی فرودی کوتاه در یکی از فرودگاه های نظامی ما داشت که البته اون هم در چارچوب قرار داد فی مابین ایران و آمریکا بود
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

من حرف شما رو قبول دارم اما یه چیزی اینکه داشتن دو فروند اف-16 آ رو ما نمیگیم !بلکه یه چیزی بوده که همه گفتن حالا این همه کین من نمیدونم.
من یه دوستی داشتم که شوهر خالش تو همدان سرهنگ بود یه بار یه بحثی پیش اومد واسه همین موضوع که من منکر داشتن اف-16 شدم اما اون گفت که شوهر خالش بهش گفته دارن!همین که میدونن رنگ بدنش چطوریه که از روش ماکت ساختن ونقاشی کشیدن نشون میده که اینها وجود دارن!البته عملیاتی نیستند وفط برای نمونه وارد ایران شدن(در کل یه شیر بی دندونن)!
با تشکر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط black hawk »

دوست عزیز اول در مورد نقاشی که مربوط به پیش از انقلاب هست اما یه دلیل ساده برای بی اساس بودن این شایعه فالکن های ما هنوز رنگ نشده بودن چرا که هیچ تصویری از یک اف16 با رنگ ایران در خط تولید Lockheed Martin یا پس از خروج آن نیست حال آنکه تصویر اولین فانتوم و تامکتی که برای ایران تولید شد بعد از خروج از تولید در خود کارخانه موجود است در ثانی چیزی که قرار دادش بسته شده و سال بعد اول تحویلش انجام میشه دیگه از مرز فرستاده شدن چند اف16 برای آزمایش گذشته چون خلبانان و تعمیرکاران که در خود آمریکا تحصیل و آموزش میدیدن و راحت ترین دلیل هم اینکه کافی به سریالهای تولیدی اف16 لاکهید مارتین برای ایران نظری بندازید میبینید جای هیچ سریالی خالی نیست بد نیست نگاهی به مقاله اف16 از ایران تا اسرائیل از اینجانب در بخش هواپیماهای نظامی داشته باشید با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”