فایل setup یاهو مسنجر
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
فایل setup یاهو مسنجر
من یاهو مسنجر رو از سایت یاهو دانلود کردم.حالا فایل setup رو از کجا پیدا کنم تا دفه دیگه نیازی به دانلود نباشه؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ma3ouD جان
از اينجا دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]
از اينجا دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Ma3ouD جان متاسفانه دسترسي به مسنجر ندارم و محلي که فايل Setup را ذخيره ميکنه را خاطرم نيست
فکر ميکنم در خود محلي که ياهو نصب هستش فايل Setup رو هم ذخيره ميکرد
ولي شما با يک سرچ کوچيک توي درايو ويندوزتون ميتونيد پيداش کنيد البته سري به Temporary هم بزنيد
لینک دانلود هم براتون میزارم..
موفق باشید..
فکر ميکنم در خود محلي که ياهو نصب هستش فايل Setup رو هم ذخيره ميکرد
ولي شما با يک سرچ کوچيک توي درايو ويندوزتون ميتونيد پيداش کنيد البته سري به Temporary هم بزنيد
لینک دانلود هم براتون میزارم..
موفق باشید..

-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
منم هر وقت دانلود می کنم از سایت یاهو یا جای دیگه دانلود می کنم فکر نکنم ستاپ بده خودتون که بهتر آشنا هستید یک Update Setup می ده بعدش روی اون کلیک کنید واستون دانلود و نصب می کنه ستاپی در کار فکر نکنم باشید در هر حال شما این مسیر را بروید ببینید چیزی به درد بخور نصیبتان می شود
Mycomputer>C>Program File>Yahoo!>Messenger>Install
یا در همان شاخۀ Messenger فکر کنم موجود باشه چون الآن چک کردم.یک چیزایی مربوط به ستاپ و آنینستال هست و آپدیت و مطمئناَ چیزی را که می خواهید همینجا پیدا می کنید .
موفق باشید

Mycomputer>C>Program File>Yahoo!>Messenger>Install
یا در همان شاخۀ Messenger فکر کنم موجود باشه چون الآن چک کردم.یک چیزایی مربوط به ستاپ و آنینستال هست و آپدیت و مطمئناَ چیزی را که می خواهید همینجا پیدا می کنید .
موفق باشید