کمک ...تمام عکس هام ناپديد شده

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

کمک ...تمام عکس هام ناپديد شده

پست توسط HAJI »

من در حدود 9 ماه هست که با گوشیم عکس می گرفتم و اونارو روی کامپیوتر می ریختم آ خرین باری که گوشیمو با کابل به کامپیوتر وصل کردم حتی کاری به folder عکسام هم نداشتم بعد که موبایلم رو از کابل جدا کردم فقط folderعکسهام هیچی توش نیست ولی تمام فیلم هام و تم هام سرجاشونن.
امروز اون فولدری که توی کامپیوترم بود که عکسهارو توش می ریختم نگاه کردم اوناهم به همین وضع در آمده بودند یعنی توی اون فولدر هم هیچی نبود :lol:
حالا چیکار کنم :sad:
اضافه کنم کامپیوترم رو با nod32 virus scan کردم و ویروساشم پاک کردم ولی بازم وضع همین طوره.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

HAJI جان
RecycleBin رو بررسي کرديد؟
اگر اونجا نبود، با برنامه‌هاي بازيابي مثل R-Studio سعي کنيد اونها رو بازيابي کنيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

HAJI, ممکنه یک نسخه از اونا توی شاخه نصب ویندوز Documents & setting باشه.یک search بکنید. :-)
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

پست توسط HAJI »

Professional, hrhجان من کلا گشتم نبود
اقا مهدي اين لينکي که دادي مال rstudio درست نبود فقط يک فايل خراب رو download کرده
اگر لينک ديگه داريد برام بذاريد لطفا
من خودم
GetDataBack Data Recovery 3.03
رو download کردم همه عکسهايي که پاک شده بود رو هم نشون داد ولي اجازه نميده کپي کنم ميگه بايد regester بشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

HAJI جان
لينک هيچ مشکلي نداره، فايل به حجم 5 مگابايت و کاملا سالم هست، اگر مشکل داره، در دانلود شما هست، دوباره سعي کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط mogheyss »

سلام . میشه این کا رو کرد . با استفاده از این دستوری که میگم attrib -a -h - s \d \a
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

GetDataBack Data Recovery 3.03
رو download کردم همه عکسهايي که پاک شده بود رو هم نشون داد ولي اجازه نميده کپي کنم ميگه بايد regester بشه

اين لينک همون برنامه البته به همراه کرک.(حجم : 5 مگابايت)
[External Link Removed for Guests]

اما من خودم برای بازیابی تصاویر و فیلم ها از برنامه Recover My Files v3.9.8.5658 استفاده میکنم و ازش خیلی راضی هستم واقعا برنامه قوی و توانایی هستش و به شما هم توصیه میکنم از این برنامه استفاده کنید.
 تصویر 
لینک داونلود به همراه کرک(حجم حدود 7 مگابایت)
[External Link Removed for Guests]
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”