کسی پاسخی برای این سوال داره ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث تجارت الکترونيک و آنلاين، تبلیغات در وب، راههای کسب در آمد و تجارت در اینترنت به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

کسی پاسخی برای این سوال داره ؟

پست توسط Reza-2006 »

چند روز پیش یکی از همکارانم در مورد سی دی های تبلیغاتی ای که توی سایتها تبلیغ می کنند - از من سوال کرد .
منظورم کسب در آمد از اینترنت با روزی 2 ساعت کار با اینترنت و درآمد ماهی تا 900 هزار تومان .
چون نمی دونستم - بهش گفتم که تحقیق می کنم و جوابشو بعدا بهش می گم .
توی اینترنت دیدم که این سی دی ها با قیمتی بین 9000 تا 11000 تومان بفروش می رسند .
و توی توضیحاتش از تبلیغ برای شرکتی به عنوان مثال : سامسونگ نامبردند .

حالا چندتا سوال از دوستانم دارم :
1 - از دوستان کسی این سی دی ها را تهیه کرده ؟
2- اگر تهیه کرده - جواب هم داده ؟
3- انتقال حسابهای ارزی به راحتی گفته شده در کاتالوگ هست ؟ ( شنیدم که اگر پول از آمریکا ترنسفر بشه - بلوکه می شه !!! )
4- این روش با شرکتهای هرمی که ارتباط نداره ؟؟؟

خلاصه اگر کسی هر چی در این مورد می دونست - ممنون می شم که راهنماییم کنه .
تا منم اون بنده خدا را به اشتباه راهنمایی نکم !!!

البته خودم خیلی به این فرم درآمد اعتماد ندارم !

مرسی و منتظر جوابتون هستم . :-)
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza-2006 جان
به طور يقين هيچ منفعتي ندارند، فقط وقتتون رو تلف ميکنيد و همينطور جيب توليد کنندگان اون رو پر
مطمئن باشيد اگر سود و منفعتي به اين حد براشون داشت، CD نميفروختند، هيچ وقت گول اين موارد رو نبابد خورد، بله، اينها سود داره، خيلي هم زياد، اما نه براي من و شماي خريدار؛ بلکه براي فروشندگان اين ديسک‌ها :???:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

والا مهدی جان - باید بگم که ظاهرا قدرت تبلیغات خیلی بیشتر از صحبت دوستانه :-o

چون وقتی امروز به دوستم گفتم که - چیز جالبی به نظر نمی رسه ! گفت که این سی دی رو خریده . :???:

البته کمی ازش ناراحت شدم . چون اگر قرار بود که بدون مشورت بخره دیگه چه نیازی به ما بود :?

حالا خدا کنه که بدردش بخوره . البته منم سراغشو می گیرم و اگر بدرد بخور بود - نتیجشو توی این تاپیک می نویسم .

البته چشم آب نمی خوره . :-x فکر کنم که اینم مثل تبلیغات بانکها بالاخره آدم رو گول می زنه ولی آخرش پوچ پوچ در می آد . :-)

بهر حال ممنونم که جواب دادی .
اگر کسی دیگه هم اطلاعی از این بابت داشت - پست بزنه .
ممنون :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

100 درصد دروغ هست ! ( تجربه کردم نه براي کار فقط ميخواستم ببينم چيه! )
گول نخوريد! :-?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

اينا دقيقا مثل رمال هايي هستند كه به ازاي دريافت يه مقدار پول از براي شما از آينده خبر ميدن،
اگه مي تونستن چه نيازي به پول من و تو داشتند
به نظر من يه چيزايي حتي تجربشون هم ضرر داره
به قول مهدي جان

Mahdi1944 نوشته شده:Reza-2006 جان
مطمئن باشيد اگر سود و منفعتي به اين حد براشون داشت، CD نميفروختند،
بله، اينها سود داره، خيلي هم زياد، اما نه براي من و شماي خريدار؛ بلکه براي فروشندگان اين ديسک‌ها :???:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

به نظر من يه چيزايي حتي تجربشون هم ضرر داره

موافقم 100 درصد ! يه بار ديگه ميگم خواهش ميکنم اين دروغگويها رو به همه بگين ! و نزارين دوستان و آشنا هاتون گمراه بشن :AA: همه اش دروغه و البته پولي هم که توشه اونقدر کمه که حتي به پول اينترنتش هم نمي ارزه! :?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار
تماس:

پست توسط hosseinrz »

حرف دوستان کاملا تایید می شود.
این افراد آدمهای دروغ گو و سود جویی هستند که با فریب میخواهند از نادانی مردم سو استفاده کنند.
اگر این کار ماهیانه 900 هزار تومان سود داشت پس چرا خودشان این کار را نمی کنند و بیشترین انرژی خود را برای فروش این محصولات صرف می کنند ؟
سایت هایی هم که با عنوان در آمد توسط خواندن email در اینترنت فراوان هستند همه دروغ است از بازدید های شما
درآمد کسب می کنند چرا که مثل تبلیغات Adsense را در سایت خود قرار می دهند و هر بازدید شما برایشان سود دارد.
وقت شما را تلف می کنند و آخر کار هم حتی جواب شما را نمی دهند.
تعداد محدودی سیستم های Pay Per Click وجود دارند که کمپانی های معتبر و بزرگی هستند که در مقابل داشتن یک سایت بزرگ مثل همین سایت با بازدید کننده حد اقل روزی 3000 نفر می توانید با آنها کار کنید.
درآمدی که از این طریق کسب می شود در مقابل روزانه 5000 بازدید و قرار دادن Banner در صفحات سایت، ماهیانه 15 دلار است.
اگر Popup و Pop Under و PopIn هم اضافه شوند کلا حدود 220 دلار در ماه خواهد بود.
توجه داشته باشید که داشتن 5000 بازدید روزانه بسیار مشکل است و معمولا وبلاگهای پر بییننده نیز بیش از 500 بازدید کننده در روز ندارند. نکته دیگر قرار دادن این گونه تبلیغات است که باعث فراری دادن کاربران می شود.
خود تصور کنید که با ورود به این سایت، یک تبلیغ PopIn روی صفحه باشد، PopUp هم در پنجره جدید باز شود و همچنین Banner ها هم در صفحه باشند که این اگر در هر صفحه ای که می روید تکرار شود بسیار زجر آور است و کاربر را فراری می دهد.

با سپاس
ارسال پست

بازگشت به “تجارت آنلاين”