2 روز بود سايت بالا نميومد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران-اهواز
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
2 روز بود سايت بالا نميومد
سوالم رو گفتم....چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
Re: 2 روز بود سايت بالا نميومد
از شنبه صبح تا يكشنبه شب ،سايت باز نميشد
باctrl=f5 هم حل نميشد
اين چندمين باريه كه اين مشكل پيش مياد،البته يه بار واسم ايميل اومد كه به جاي com از biz استفاده كنيم و مشكل حل شد
يه خواهش از مديران دارم كه اين مشكلات رو رسيدگي كنند
باctrl=f5 هم حل نميشد
اين چندمين باريه كه اين مشكل پيش مياد،البته يه بار واسم ايميل اومد كه به جاي com از biz استفاده كنيم و مشكل حل شد
يه خواهش از مديران دارم كه اين مشكلات رو رسيدگي كنند

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
اين موضوع در تاپيک ديگري در همين بخش هم اعلام شده، و پاسخ اون هم داده شده، فکر نميکنم نيازي به تاپيک جديد براي يک موضوع يکسان باشه، مشکل مورد نظر شما براي زماني کمتر از يک ساعت رخ داد و بعد از اون هر فردي به هر دليلي نميتونسته وارد انجمن بشه، موضوع به کش ISP و يا مرورگر خودشون بستگي داشته، موضوع دات کام و دات بيز هم که مثل بيرون کشيدن مرده از قبر ميمونه دوست عزيز، موضوع مربوط به چند ماه پيش هست که در حال انتقال مالکيت دامين بوديم و ....
موفق باشيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
DJ.:.DANGEROUS نوشته شده:شما هر وقت با این مشکل مواجه شدید CTRL+F5 را فشار دهید همه چی حله؟!!!!![]()
موفق باشید
خدانگهدار همگی
تا دلت بخواد ctrl+F5 زدم اما نشد.... 1000 بار هم history مرورگرم رو پاك كردم اما نشد...با 3 تا مرورگرهم امتحان كردم باز هم نشد
Mahdi1944 درست ميگه اين دفعه با .biz هم نميومد
اما چرا هي اين سايت اين جوري ميشه و كي بالاخره درست ميشه؟؟؟؟؟؟؟
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
shahram_sampad نوشته شده:DJ.:.DANGEROUS نوشته شده:شما هر وقت با این مشکل مواجه شدید CTRL+F5 را فشار دهید همه چی حله؟!!!!![]()
موفق باشید
خدانگهدار همگی
تا دلت بخواد ctrl+F5 زدم اما نشد.... 1000 بار هم history مرورگرم رو پاك كردم اما نشد...با 3 تا مرورگرهم امتحان كردم باز هم نشد
دوست عزیز سایت در حال حاظر مشکلی نداره و صفحات به خوبی باز میشن
همه مشکلات بر میگرده به کش مرور گر

- تماس:
Kingman_62 نوشته شده:shahram_sampad نوشته شده:DJ.:.DANGEROUS نوشته شده:شما هر وقت با این مشکل مواجه شدید CTRL+F5 را فشار دهید همه چی حله؟!!!!![]()
موفق باشید
خدانگهدار همگی
دوست عزیز سایت در حال حاظر مشکلی نداره و صفحات به خوبی باز میشن
همه مشکلات بر میگرده به کش مرور گر
Kingman_62 عزيز در حال حاضر من هم تاييد ميكنم كه سايت مشكلي نداره چون الآن تونستم بيام تو...اما اين كش مرورگر مگه با Clear كردن همه ي History هاي مرورگر نبايد پاك بشه...؟؟؟؟؟؟؟

- تماس:
shahram_sampad
پست بنده رو بخونيد کاملا جوابتون رو ميگيريد، نياز نيست دوباره پست بديد و سوالتون رو تکرار کنيد، عرض کردم کش مرورگر و يا ISP، متاسفانه شرکتهاي ارائه دهنده اينترنت در ايران در اين زمينه بسيار ضعيف عمل ميکنند و کش رو بعضا حتي تا چندين ماه کامل رفرش نميکنند و باعث بروز چنين مشکلاتي ميشوند
پست بنده رو بخونيد کاملا جوابتون رو ميگيريد، نياز نيست دوباره پست بديد و سوالتون رو تکرار کنيد، عرض کردم کش مرورگر و يا ISP، متاسفانه شرکتهاي ارائه دهنده اينترنت در ايران در اين زمينه بسيار ضعيف عمل ميکنند و کش رو بعضا حتي تا چندين ماه کامل رفرش نميکنند و باعث بروز چنين مشکلاتي ميشوند
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
Mahdi1944, عزيز سلام - خسته نباشيد
قبل از هر چيز ببخشيد اينجا مطرح کردم
خوب يه مدتي هست از طرف CC براي من ميل نمياد
منظورم وقتي هست که تو تاپيکي مشترک هستم ،قبلا هر جوابي به پست هاي من داده ميشد براي ميل ميومد اما حالا نمياد يا اگر هم بياد خيلي دير مياد
در کل مثل سابق نيست
می خواست علت را جویا بشم
موفق باشيد
قبل از هر چيز ببخشيد اينجا مطرح کردم
خوب يه مدتي هست از طرف CC براي من ميل نمياد
منظورم وقتي هست که تو تاپيکي مشترک هستم ،قبلا هر جوابي به پست هاي من داده ميشد براي ميل ميومد اما حالا نمياد يا اگر هم بياد خيلي دير مياد
در کل مثل سابق نيست
می خواست علت را جویا بشم
موفق باشيد

- تماس:
nt جان
متاسفانه سرور فعلي سيستم antispam داره و اجازهي ارسال بيشتر از 200 ايميل بر ساعت رو نميده، به همين دليل در روند ارسال ايميلها مشکل ايجاد شده که دارم باهاشون صحبت ميکنم اين محدوديت رو حذف کنند و يا روش ديگهاي براي ارسال ايميل در نظر گرفته بشه
ممنون از توجه شما
متاسفانه سرور فعلي سيستم antispam داره و اجازهي ارسال بيشتر از 200 ايميل بر ساعت رو نميده، به همين دليل در روند ارسال ايميلها مشکل ايجاد شده که دارم باهاشون صحبت ميکنم اين محدوديت رو حذف کنند و يا روش ديگهاي براي ارسال ايميل در نظر گرفته بشه
ممنون از توجه شما

ولي نه