وضعيت استند باي به جاي خاموش كردن

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15899
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۷:۵۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

وضعيت استند باي به جاي خاموش كردن

پست توسط Mahdi1944 »

كارشناسان مصرف انرژي عقيده دارند قرار دادن رايانه‌ها و همچنين ساير تجهيزات الكترونيكي نظير تلويزيون در وضعيت "استند باي" به جاي خاموش كردن كامل آنها، با افزايش چشمگير مصرف برق همراه است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، علاوه بر رايانه‌ها تمامي وسايل الكترونيكي نظير تلويزيون، ضبط، ويدئو و دي‌وي‌دي‌پليرها كه به وسيله دستگاه كنترل از راه‌دور روشن و خاموش مي‌شوند، هنگام خاموش شدن با كنترل(قرار گرفتن در وضعيت نيمه خاموش يا استند باي) و بدون فشردن دكمه اصلي قطع جريان برق از روي دستگاه، همچنان به ميزان جزيي به مصرف برق ادامه مي‌دهند كه اين ميزان مصرف برق ممكن است بسته به نوع دستگاه بين ‪۱۰‬تا ‪۱۵‬وات باشد.

خاموش نكردن كامل رايانه‌ها و تجهيزات الكترونيكي علاوه بر اينكه هزينه‌هاي انرژي كاربران را بالا مي‌برد، در پي مصرف برق بالاتر و در نتيجه توليد برق بيشتر در نيروگاه‌هايي كه اغلب با سوختهاي فسيلي كار مي‌كنند، انتشار حجم بالاتري از گاز گلخانه‌اي دي‌اكسيد كربن در محيط را نيز بدنبال خواهد داشت.

اطلاعات جمع‌آوري شده توسط موسسه "انرژي سيوينگ تراست" در انگليس نشان مي‌دهد تنها در اين كشور قرار دادن ضبط صوتها، ويدئو و دي‌وي‌دي‌پليرها و همچنين تلويزيونها در وضعيت "استند باي" ساليانه هزينه‌اي در حدود ‪۶۴۱‬ ميليون پوند دربر داشته و سبب انتشار ‪۳/۱‬ميليون تن گاز دي‌اكسيد كربن در محيط مي‌شود.

اين در حالي است كه مصرف برق در رايانه‌هايي كه كامل خاموش نشده‌اند از مصرف برق در تجهيزات ياد شده در آمار فوق نيز بالاتر است و هر رايانه‌اي كه به صورت كامل خاموش نشده ممكن است حتي تا ‪۶۰‬وات انرژي مصرف كند.

با توجه به ارقام فوق و با يادآوري اين مطلب كه تا سال ‪۲۰۰۷‬تعداد رايانه‌هاي شخصي موجود در جهان از مرز يك ميليارد خواهد گذشت، مي‌توان ارزش خاموش كردن كامل رايانه‌ها در مواقع بي‌كاري آنها را درك كرد.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 627
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۴, ۱۰:۵۹ ق.ظ
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

دقيقا من هم همين نظر رو دارم و البته اين روزا طوري شده كه مخصوصا كامپيوتر صبح تا شب روشنه و كسي زياد به فكر خاموش كردن و يا stand by نميافته چون با خاموش و روشن كردن هر بار براي قطعات سخت افزاري يك شوك و اصطعلاك به وجود مياد كه عمر قطعات رو كم ميكنه :-o
ولي در اين كه در حالت stand by‌ برق به ميزان قابل توجهي مصرف ميشه هيچ شكي نيست :D
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۴, ۲:۱۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

Mahdi1944, جان فکر کنم بجای استفاده از stand by از Hibernate اگه استفاده بشه خیلی بهتره من خودم هیچ موقع شات دان نمیکنم همیشه از هایبر استفاده میکنم چون مثل استندبای برق دیگه مصرف نمیکنه و باتری رو شارژ نگه میداره :-o
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”