آموزش زبان ترکي
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
vahid66 جان
دليلي واضح و روشن داره، چون کسي اين کار رو نکرده، اگر ميتونيد و به اين زبان آشنايي داريد، خودتون شروع کنيد
دليلي واضح و روشن داره، چون کسي اين کار رو نکرده، اگر ميتونيد و به اين زبان آشنايي داريد، خودتون شروع کنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار

-
sahar2006, جان !
ما که متاسفانه از زبان اصیل ترکی دور موندیم ! اگه قراره بخش آموزش زبان ترکی راه اندازی بشه ، درستش اینه که زبان ترکی اصیل آموزش داده بشه وگرنه زبان محاوره ای رو که همممون بلدیم ! من پیشنهاد میکنم زبان ترکی آذربایجانی اصیل رو یاد بگیریم نه ترکی استانبولی !
این لینک هم آموزش زبان ترکی نیست ، اما بسیار زیباست :
[External Link Removed for Guests]

ما که متاسفانه از زبان اصیل ترکی دور موندیم ! اگه قراره بخش آموزش زبان ترکی راه اندازی بشه ، درستش اینه که زبان ترکی اصیل آموزش داده بشه وگرنه زبان محاوره ای رو که همممون بلدیم ! من پیشنهاد میکنم زبان ترکی آذربایجانی اصیل رو یاد بگیریم نه ترکی استانبولی !
این لینک هم آموزش زبان ترکی نیست ، اما بسیار زیباست :
[External Link Removed for Guests]

-

- محل اقامت: همه جاي ايران زمين
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
AB@N نوشته شده:خوب برای شروع :
اصولا من وقتی از کسی میپرسم که معادل ترکی کلمه ی « نازک » چی هست « قف » (!) میشه ! هرکس جواب بده ، یه جایزه داره ! جایزش هم یه ماچ آبداره ! ( از نوع بادکشی ! )
والا جدیدا از کلمه " نازیح " استفاده می کنن، ولی اون قدیمی ها و پدر بزرگ مادر بزرگا از کلمه " اینجه " استفاده
می کنن که اصیل تره

-
hajarash نوشته شده:AB@N نوشته شده:خوب برای شروع :
اصولا من وقتی از کسی میپرسم که معادل ترکی کلمه ی « نازک » چی هست « قف » (!) میشه ! هرکس جواب بده ، یه جایزه داره ! جایزش هم یه ماچ آبداره ! ( از نوع بادکشی ! )
والا جدیدا از کلمه " نازیح " استفاده می کنن، ولی اون قدیمی ها و پدر بزرگ مادر بزرگا از کلمه " اینجه " استفاده
می کنن که اصیل تره
احسنت !
جایزه ی شما خط آخر !
( تا حالا کسی رو ندیده بودم که جواب این سوال رو بتونه بده ! شما حتما اون ترکیب معروف اینجه بل ! رو شنیدید ! )

آخرین ويرايش توسط 1 on ASHK HIKAYESI, ويرايش شده در 0.
دوستان عزيز. سلام از پيشنهاد بسيار زيبايتان ممنون و خوشحالم.
اميدوارم آقاي مهدي اين بخش را به بخش زبان ترکي تغيير نام داده و به بحث و تبادل نظر و آموزش و ... اختصاص بدن، بسيار ممنون ميشوم. من از طرف تمامي دوستان ترک، از سنترال کلابز تقاضا دارم، بخشي را به زبان ترکي اختصاص دهند.
هر کس موافقه براي اين تقاضا، يه نقل قولي بزنه و موافقت خودشو اعلام کنه.
حالا من يه سوال دارم که جايزش هم يه ماچ آبداره و هم يه گل زيبا و قرمز رز.
سوال: کي ميتونه بگه معادل فارسي "داشلاندي" چيه؟

اميدوارم آقاي مهدي اين بخش را به بخش زبان ترکي تغيير نام داده و به بحث و تبادل نظر و آموزش و ... اختصاص بدن، بسيار ممنون ميشوم. من از طرف تمامي دوستان ترک، از سنترال کلابز تقاضا دارم، بخشي را به زبان ترکي اختصاص دهند.
هر کس موافقه براي اين تقاضا، يه نقل قولي بزنه و موافقت خودشو اعلام کنه.
حالا من يه سوال دارم که جايزش هم يه ماچ آبداره و هم يه گل زيبا و قرمز رز.
سوال: کي ميتونه بگه معادل فارسي "داشلاندي" چيه؟

.:||:. بگذار دلت بگويد و دستت بنويسد .:||:.

اگر کمک ایستادوز منیم اوستوم ده حساب الیه اوز