كاسياس: شوستر مربي كارداني است

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

كاسياس: شوستر مربي كارداني است

پست توسط DJ.HAMED »

تصویر
ايكر كاسياس دروازه‌بان 26 ساله رئال‌مادريد از سال 1999 به جمع قوهاي سپيد پيوست و يكشنبه در آخرين هفته بازي‌هاي اين فصل لاليگا موفق شد بعد از 4 سال جام قهرماني رقابت هاي دسته اول اسپانيا را به همراه كهكشاني‌ها بالاي سر ببرد.
او كه طي اين مدت مشكلات متعددي را پشت سر گذاشته بود و حتي تا آستانه جدايي از رئال‌ نيز پيش رفت، ثابت كرد با مقاومت و تلاش مي‌توان موفق شد. ايكر كه با همه فراز و نشيب‌هاي رئال در اين چند سال ساخت و همچنان به عنوان سنگربان شماره يك اين تيم به كارش ادامه داد با قهرماني تيمش مزد زحمات و صبوري‌هايش را گرفت و در اصل شايد او يكي از كساني بود كه اين قهرماني برايش حلاوت خاصي داشت. در كوران رقابت‌هاي نيم‌فصل رئال از شانس كمتري نسبت به ديگر حريفان برخوردار بود اما پس از حذف مردان كاپلو از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان به دست بايرن‌مونيخ، كاسياس به همراه دوستانش در لاليگا عملكرد خوبي را به نمايش گذاشت به طوري كه در دوازده بازي اخيرشان موفق شدند 10 پيروزي به دست آورند كه اين دروازه‌بان ملي‌پوش قوهاي سپيد نقش موثري در اين موفقيت‌ها داشت تا رئال سي‌امين قهرماني تاريخ باشگاهش را جشن بگيرد. به طور حتم او فصل سخت‌تري در سال آتي پيش رو خواهد داشت چون رئال مدافع عنوان قهرماني است. ايكر ميهمان يكي از سايت‌هاي خبري آلمان بود تا درخصوص حضور احتمالي شوستر به جاي كاپلو روي نيمكت كهكشاني‌ها و نيز مشكلات اين تيم سخن بگويد، متن زير ترجمه اين مصاحبه است.

چند وقتي است كه خبر جانشيني برند شوستر سرمربي آلماني ختافه به عنوان جانشين فابيو كاپلو به گوش مي‌رسد، شما فكر مي‌كنيد آيا اين انتخاب درستي است؟
من از هجده سالگي در تركيب رئال هستم يعني از سال 1999 تا به امروز؛ شايعات و اخبار گوناگوني را هر روز در مورد عزل و نصب‌هاي گوناگون شنيده‌ام اما واقعيت اين است كه براي من به عنوان يك بازيكن چه فرقي مي‌كند چه كسي به عنوان رئيس يا مربي بيايد يا برود. وظيفه من اين است كه كاري كه بر عهده‌ام گذاشته شده را خوب انجام دهم حالا اين وظيفه هر كسي كه محول كرده باشد در كل قضيه تأثيري نمي‌گذارد. اما برند شوستر را نيز يك مربي خوب و موفق مي‌بينم، اگر چه فكر نمي‌كنم كه صلاحيت اظهارنظر در اين باره را داشته باشم.

حالا به هر حال شما به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي شناختي از او و كارش در لاليگا داريد. ما شناخت شخصي‌تان را فارغ از مسووليت‌تان در چارچوب دروازه رئال مي‌خواهيم بدانيم.
آنچه كه من از او ديده‌ام و برداشت شخصي‌ام است اينكه او مربي خوبي است. عملكرد او در ختافه واقعا خيره‌كننده است مثل همان وقتي كه در لوانته بود. او تيم‌هاي نه چندان مطرح و كوچك را خيلي خوب هدايت مي‌كند اما در مورد مسووليتش در رئال‌مادريد و اينكه سرمربي ما بشود هنوز به طور جدي با او همكلام نشده‌ام(با خنده) كه بتوانم نظرم را بگويم اما جدا از شوخي تجربه رويارويي با او را از نزديك ندارم فقط يك خاطره تلخ از او در ذهنم دارم.

چطور؛ مي‌شود بگويي چه خاطره‌اي؟
وقتي در سال 1991 او بازيكن اتلتيك‌بيلبائو بود و در كوپا دل‌ري ضربه محكمي به سمت دروازه فرانسيسكو بويو كه اولين الگوي من در دروازه‌باني بود نواخت كه متأسفانه بويو نتوانست روي آن عكس‌العمل جالبي نشان دهد و واقعا من ناراحت شدم. اما در كل بايد بگويم ما فعلا داريم زير نظر كاپلو تمرين مي‌كنيم و احترام دن‌فابيو بر ما واجب است.

اما انتقادهاي زيادي درخصوص عملكرد كاپلو وجود دارد.
درست است. اما الان زير بمباران شديد نقدها و حرف‌هاست. ولي واقعيت اين است كه رئال به آرامش نياز دارد و براي ما هيچ چيز مهم‌تر از آرام بودن جو حاكم بر تيم و باشگاه نيست و نه فقط در مورد مسأله سرمربي بلكه در تمامي زمينه‌ها. اين وضعيت كنوني كه شايعات و تنش‌هاي زيادي را ايجاد كرده نه به نفع باشگاه است نه به نفع تيم.

در تيم شما يكسري تغييرات انجام شد كه در واقع يك شكافي را ايجاد كرد فكر مي‌كنيد اين شكاف هم به تنش‌هاي موجود دامن مي‌زند يا نه؟
درست است كه زيدان، فيگو و رونالدو از تيم جدا شدند و روبرتو كارلوس و بكام هم مي‌روند اما شايد اين جدايي لازم بود. در دنياي فوتبال همه چيز خيلي زود تغيير مي‌كند و زمان با سرعتي ماوراي تصور در گذر است به همين دليل نبايد از تحولات ترسيد و نگران بود بلكه شرايط جديد خيلي زود جاي شرايط قبلي را مي‌گيرد و حتي گاهي شما خيلي اين تغييرات را حس نخواهيد كرد.

در كدام حوزه تيم شما نياز به تغييرات ضروري دارد تا تقويت شود؟
اگر قرار بود به حرف من باشد و من تصميم‌گيرنده باشم در همه خطوط بازيكنان جديد و البته جوان مي‌آوردم. بازيكناني كه انگيزه شهرت و موفقيت داشته باشند مي‌توانند كمك بزرگي براي هميشه پيروز بودن تيم باشند.

اما شما با همين نفرات هم حالا قهرمان لاليگا هستيد.
بله درست است؛ اما من اين را خلق شگفتي نمي‌دانم. چهار سال براي كسب اين عنوان صبر كردن براي رئال و هوادارانش زمان زيادي است.

حذف شما در ليگ قهرمانان به دست بايرن تا چه حد براي‌تان ناراحت‌كننده بود.
خيلي زياد. نه فقط به اين دليل كه از ليگ قهرمانان جا مانديم بلكه به اين دليل كه بايرن امسال در بوندس‌ليگا‌ هم فروغ چنداني نداشت و اين شكست ما را تلخ‌تر كرد.

شما جواني‌تان را در رئال گذرانديد مي‌توانيد تصور كنيد كه روزي اين تيم را ترك خواهيد كرد؟
نه.من اصلا فكرش را هم نمي‌كنم. صد در صد رئالي هستم و خواهم ماند چون از وقتي بچه كوچكي بودم رئالي بودم. خون من سفيد است(با خنده). كوچك كه بودم با پدرم به استاديوم مي‌رفتم و هميشه اين آرزو را داشتم كه روزي در برنابئو بازي كنم.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”