درگذشت بانوی آواز ایران خانم مهستی
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 5 بار
درگذشت بانوی آواز ایران خانم مهستی
درگذشت بانوی آواز ایران خانم مهستی را به علاقمندان موسیقی تسلیت عرض می کنم، وی بر اثر سرطان روده بزرگ دقایقی پیش درگذشتند.

- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
خدا رحمت کنه ایشان را درسته که مرده ولی سالیان سال صدای نازنین ایشان در بین همه علا قه مندان به این بانوی موسقی خواهد ماند .من هم مصیبت وارده را به همه علاقه مندان این بانوی بزرگ موسقی ایران تسلیت می گم.
روحش شادویادش گرامی باد
روحش شادویادش گرامی باد
چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم

- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:
همين که رفتم خونه خواهرم زنگ و گفت مهستي هم جان به جان افرين تسليم کرده .
واقعا متاثر شدم اگه بگم گريه کردم دروغ نگفتم .
واقعا دوسش داشتم .
از همون بچگي خيلي به آهنگاش گوش مي دادم .
مهستي واقعا يک خواننده بود که اصالت صدا و چهراش واسه هميشه توي اذهان باقي مي مونه
خدا رحمتش کنه

واقعا متاثر شدم اگه بگم گريه کردم دروغ نگفتم .
واقعا دوسش داشتم .
از همون بچگي خيلي به آهنگاش گوش مي دادم .
مهستي واقعا يک خواننده بود که اصالت صدا و چهراش واسه هميشه توي اذهان باقي مي مونه
خدا رحمتش کنه

پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش

- محل اقامت: lovelyle0@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 209 بار

- سپاسهای ارسالی: 62 بار
- سپاسهای دریافتی: 114 بار
- تماس:
مهستی، خواننده ایرانی در سن شصت سالگی به دلیل ابتلا به سرطان، در سانتا رزا در شمال کالیفرنیا درگذشت.
خبر درگذشت این خواننده قدیمی ابتدا در رسانه های فارسی زبان منتشر شد، وی از مدتها قبل به دلیل ابتلا به سرطان روده بیمار و بستری بود.
خدیجه دده بالا که بعدها با روی آوردن به خوانندگی نام هنری مهستی را برای خود برگزید، در سال 1946(1325) متولد شد. در نوجوانی استعدادش برای خوانندگی توسط پرویز یاحقی، یکی از مشهورترین موسیقیدان های ایران، کشف شد.
نخستین آوازهای او در مجموعه گلهای رنگارنگ که در دهه چهل از رادیو ملی ایران پخش می شد، به کارهای او اعتبار بخشید و او را به خواننده ای محبوب در دهه های چهل و پنجاه بین مردم بدل ساخت و به علاوه راه را برای ورود خواهر بزرگترش، هایده به عالم خوانندگی نیز باز کرد.
مهستی از ازدواج اول خود با خسرو ناظمیان، یک دختر به نام سحر دارد که در شمال کالیفرنیا زندگی می کند.
کمی پس از انقلاب ایران، مهستی به بریتانیا رفت و پس از چند سال به آمریکا مهاجرت کرد. در سال 2005 نیز آکادمی جهانی هنر، ادبیات و رسانه ها از وی برای 35 سال فعالیت در زمینه موسیقی سنتی و پاپ ایرانی تقدیر به عمل آورد.
از وی بالغ بر 35 آلبوم موسیقی از جمله: "هوای یار"، "آشفته"، "مسافر" و "گل امید" منتشر شده که اغلب آنها با استقبال روبرو شده است.
در بهمن ماه سال گذشته مهستی اعلام کرد که مبتلا به سرطان پیشرفته است و غفلت در درمان آن، سبب وخامت بیماری شده است و از این طریق از جامعه ایرانیان درخواست کرد تا در برابر عوامل سرطان زا و یا نشانه های این بیماری هوشیاری بیشتری به خرج دهند.
مهدی ذکایی، سردبیر مجله جوانان در لس آنجلس در باره درگذشت مهستی می گوید: "وی روز گذشته در بیمارستان درگذشت، درحالی که با وخامت حالش به منزل دخترش، سحر در شمال کالیفرنیا رفته بود و دو روز آخر نیز در اغما به سر می برد."
آقای ذکایی با اشاره به آثار برجامانده از مهستی در موسیقی ایران می گوید که تاثیر مهستی در موسیقی سنتی ایران غیرقابل انکار و با ارزش است و سرمایه موسیقی سنتی ایران محسوب می شود.
منبع
Please Login or Register to see this code
در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
گاهي به فکر فرو مي روم!
مهستي...شايد واقعا دست باشد که خيلي از پدر مادر هاي ما با اهنگ هاي او دوران عاشقي خودشان را گذرانده اند و بي راه نيست بگويم که نسل جوان امروز ما هم اگر بخواهد واقعا عاشقي کند با ترانه ها و موسيقي او عشق را احساس مي کنند....
خدا رحمتش کند...
مهستي...شايد واقعا دست باشد که خيلي از پدر مادر هاي ما با اهنگ هاي او دوران عاشقي خودشان را گذرانده اند و بي راه نيست بگويم که نسل جوان امروز ما هم اگر بخواهد واقعا عاشقي کند با ترانه ها و موسيقي او عشق را احساس مي کنند....
خدا رحمتش کند...

پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
مهستی از دید ویکی پدیا
درباره وی
مهستی از خوانندگان موسیقی اصیل و همچنین پاپ ایرانی است. وی در نوجوانی استعدادش برای خوانندگی توسط پرویز یاحقی کشف شد. خواهر او نیز یکی از بزرگترین خوانندگان درگذشته موسیقی پاپ ایران یعنی هایده است. هایده از مهستی بزرگتر بود، اما مهستی زودتر از خواهر خود پا در وادی هنر گذاشت. وی نام خود را از مهستی گنجوی شاعره ایرانی وام گرفته بود.
مهستی در روز دو شنبه چهارم تیرماه سال ۱۳۸۶ خورشیدی، در ساعات اولیه روز (۷:۵۲بامداد) و به علت بیماری سرطان روده بزرگ در کالیفرنیا چشم از جهان فرو بست.[۳] از وی ۳۵ آلبوم برجای ماندهاست.[۴]
دوره خوانندگی
در ابتدا خانواده وی نسبت به آواز خوانی او اظهار بی میلی میکردند چراکه در آن دوران خوانندگی برای یک زن مناسب تلقی نمیگردید.اما مهستی با غلبه با این باورها،چهرهای پسندیده و استوار از یک زن خواننده در اذهان عموم از خود نشان داد. و راه را برای دیگر خوانندهٔ زن هموار نمود.وی در طی دوران فعالیت هنری خود بیش از ۳۵ آلبوم ارائه دادهاست.
شروع کار مهستی در برنامهٔ گلها و با خواندن ترانهای به نام آن که دلم را برده خدایا ساختهٔ بیژن ترقی در سبک موسیقی کلاسیک ایرانی بودهاست . اما پس از طی زمان و همراه با گرایش عمومی برای موسیقی پاپ بخصوص در دوران پس از انقلاب اسلامی ایران آهنگهایی نیز درین سبک اجرا نمود.
زندگی خصوصی
دوبار ازدواج داشتهاند ولی هر دوی ازدواجها منجر به طلاق گردیدهاست . از ازدواج اول با کورس ناظمیان صاحب دختری به نام سحر هستند. ازدواج دوم ایشان هم با بهرام سنندجی صاحب کارخانهٔ کفش بودهاست .
درگذشت
بعد از چهار سال بیماری سرطان کلون (سرطان روده بزرگ) در سنتا روزا ی کالیفرنیا ی شمالی در ساعت ۷:۵۲ صبح مورخ ۴/تیر/۱۳۸۶ خورشیدی دار فانی را وداع گفت. پس انتقال پیکر او،در گورستانی در لس آنجلس شهر وست وود در کنار مزار خواهر خود هایده و مادرشان به خاک سپرده خواهند شد.
آلبومشناسی
بیشتر کارهای او از بزرگانی چون جهانبخش پازوکی در حدود ۶۰ ترانه میباشد. در اواخر و آلبوم آخر (از خدا خواسته) نیز شادمهر عقیلی عهده دار موسیقی و تنظیم کارهایشان با ترانههایی سروده از مریم حیدرزاده بودهاند.
* آشفته
* اسیر
* آوازک
* از خدا خواسته
* بزم (آواز دلدادگان)
* بزم بهار
* بیگانه
* دلداده
* قسم
* گل گندم
* گل امید
* گلهای رنگارنگ
* حقیقت
* همیشه عاشق
* همیشه سبز
* هوای یار
* هوای عاشقی
* لبخند
* مستی
* مهمان
* موج
* مسافر
* نامه
* اوج صدا
* سراب عشق
* سپیدهدم
* تقدیر
* ترانه سال
* تو بزن تا من برقصم
* ضیافت

مهستی از خوانندگان موسیقی اصیل و همچنین پاپ ایرانی است. وی در نوجوانی استعدادش برای خوانندگی توسط پرویز یاحقی کشف شد. خواهر او نیز یکی از بزرگترین خوانندگان درگذشته موسیقی پاپ ایران یعنی هایده است. هایده از مهستی بزرگتر بود، اما مهستی زودتر از خواهر خود پا در وادی هنر گذاشت. وی نام خود را از مهستی گنجوی شاعره ایرانی وام گرفته بود.
مهستی در روز دو شنبه چهارم تیرماه سال ۱۳۸۶ خورشیدی، در ساعات اولیه روز (۷:۵۲بامداد) و به علت بیماری سرطان روده بزرگ در کالیفرنیا چشم از جهان فرو بست.[۳] از وی ۳۵ آلبوم برجای ماندهاست.[۴]
دوره خوانندگی
در ابتدا خانواده وی نسبت به آواز خوانی او اظهار بی میلی میکردند چراکه در آن دوران خوانندگی برای یک زن مناسب تلقی نمیگردید.اما مهستی با غلبه با این باورها،چهرهای پسندیده و استوار از یک زن خواننده در اذهان عموم از خود نشان داد. و راه را برای دیگر خوانندهٔ زن هموار نمود.وی در طی دوران فعالیت هنری خود بیش از ۳۵ آلبوم ارائه دادهاست.
شروع کار مهستی در برنامهٔ گلها و با خواندن ترانهای به نام آن که دلم را برده خدایا ساختهٔ بیژن ترقی در سبک موسیقی کلاسیک ایرانی بودهاست . اما پس از طی زمان و همراه با گرایش عمومی برای موسیقی پاپ بخصوص در دوران پس از انقلاب اسلامی ایران آهنگهایی نیز درین سبک اجرا نمود.
زندگی خصوصی
دوبار ازدواج داشتهاند ولی هر دوی ازدواجها منجر به طلاق گردیدهاست . از ازدواج اول با کورس ناظمیان صاحب دختری به نام سحر هستند. ازدواج دوم ایشان هم با بهرام سنندجی صاحب کارخانهٔ کفش بودهاست .
درگذشت
بعد از چهار سال بیماری سرطان کلون (سرطان روده بزرگ) در سنتا روزا ی کالیفرنیا ی شمالی در ساعت ۷:۵۲ صبح مورخ ۴/تیر/۱۳۸۶ خورشیدی دار فانی را وداع گفت. پس انتقال پیکر او،در گورستانی در لس آنجلس شهر وست وود در کنار مزار خواهر خود هایده و مادرشان به خاک سپرده خواهند شد.
آلبومشناسی
بیشتر کارهای او از بزرگانی چون جهانبخش پازوکی در حدود ۶۰ ترانه میباشد. در اواخر و آلبوم آخر (از خدا خواسته) نیز شادمهر عقیلی عهده دار موسیقی و تنظیم کارهایشان با ترانههایی سروده از مریم حیدرزاده بودهاند.
* آشفته
* اسیر
* آوازک
* از خدا خواسته
* بزم (آواز دلدادگان)
* بزم بهار
* بیگانه
* دلداده
* قسم
* گل گندم
* گل امید
* گلهای رنگارنگ
* حقیقت
* همیشه عاشق
* همیشه سبز
* هوای یار
* هوای عاشقی
* لبخند
* مستی
* مهمان
* موج
* مسافر
* نامه
* اوج صدا
* سراب عشق
* سپیدهدم
* تقدیر
* ترانه سال
* تو بزن تا من برقصم
* ضیافت

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:

-
- تماس:
سلام دوستان
این هنرمند عرصه موسیقی ایران ترانه های زیادی داشت که دوتاش خیلی منو در این روزها تحت تاثیر قرار داد:
خوابیدی بدون لالایی و قصه
بگیر آسوده بخواب بی درد و غصه
دیگه کابوس زمستون نمی بینی
توی خواب گلای حسرت نمی چینی
دیگه خورشید چهره تو نمی سوزونه
جای سیلیای باد روش نمی مونه
دیگه بیدار نمی شی با نگرونی
یا با تردید که بری یا که بمونی
رفتی و آدمکارو جا گذاشتی
قانون جنگلُ زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینه ها با مهربونی
تو تو جنگل نمی تونستی بمونی
دلتو بردی با خود به جای دیگه
اونجا که خدا برات لالایی میگه
می دونم می بینمت ی روز دوباره
توی دنیایی که آدمک نداره
شاید اگر دائم بودی کنارم، یه روز میدیدم که دوستت ندارم
میخوام برم که تا ابد بمونم، سخت برای هر دومون میدونم
فکر نکنی دوری و اینجا نیستی قلب من اونجاست تو تنها نیستی
خودم میرم عکسم ولی تو قابه می شنوه حرف و ولی بی جوابه
رفتن من شاید یه امتحانه واسه شناخت تو تو این زمو نه
غصه نخور زندگی رنگارنگ یه وقتهایی دورشدنم قشنگه
مراقبه گلدونه اطلسی باش یه وقتهایی منتظر کسی باش
کسی که چشماش یه کمی روشنه شاید یه قدری هم شبیه منه
که دومی که جزو اخرین البوم او هست را اگر یه کم به معنی ان فکر کنید شاید این مساله تداعی شود که انگار از رفتن خود اگاه بوده (با توجه به مریضی که داشته )...
یادم هست زمانی که خواهرش در شب اخر عمرش در حال اجرای کنسرت بود قبل از خوانده اخرین ترانه (وداع ) گفت که این اخرین اجرای من است ودیگر بعد از این من در میان شما نخواهم بود...
و فردای ان شب وی به دیار باقی شتافت...
روح هر دوی این هنرمندان عرصه موسیقی ایران شاد باد...
در ضمن امشب ساعت 9به وقت ایران مراسم تشییع پیکر مهستی قرار است از شبکه های ایرانی خارج از کشور پخش شود...
البته فقط این مطلب رو شنیدم ولی دقیقا نمی دانم از کدام شبکه ...
این هنرمند عرصه موسیقی ایران ترانه های زیادی داشت که دوتاش خیلی منو در این روزها تحت تاثیر قرار داد:
خوابیدی بدون لالایی و قصه
بگیر آسوده بخواب بی درد و غصه
دیگه کابوس زمستون نمی بینی
توی خواب گلای حسرت نمی چینی
دیگه خورشید چهره تو نمی سوزونه
جای سیلیای باد روش نمی مونه
دیگه بیدار نمی شی با نگرونی
یا با تردید که بری یا که بمونی
رفتی و آدمکارو جا گذاشتی
قانون جنگلُ زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینه ها با مهربونی
تو تو جنگل نمی تونستی بمونی
دلتو بردی با خود به جای دیگه
اونجا که خدا برات لالایی میگه
می دونم می بینمت ی روز دوباره
توی دنیایی که آدمک نداره
فکر نکنی دوری و اینجا نیستی قلب من اونجاست تو تنها نیستی
خودم میرم عکسم ولی تو قابه می شنوه حرف و ولی بی جوابه
رفتن من شاید یه امتحانه واسه شناخت تو تو این زمو نه
غصه نخور زندگی رنگارنگ یه وقتهایی دورشدنم قشنگه
مراقبه گلدونه اطلسی باش یه وقتهایی منتظر کسی باش
کسی که چشماش یه کمی روشنه شاید یه قدری هم شبیه منه
که دومی که جزو اخرین البوم او هست را اگر یه کم به معنی ان فکر کنید شاید این مساله تداعی شود که انگار از رفتن خود اگاه بوده (با توجه به مریضی که داشته )...
یادم هست زمانی که خواهرش در شب اخر عمرش در حال اجرای کنسرت بود قبل از خوانده اخرین ترانه (وداع ) گفت که این اخرین اجرای من است ودیگر بعد از این من در میان شما نخواهم بود...
و فردای ان شب وی به دیار باقی شتافت...
روح هر دوی این هنرمندان عرصه موسیقی ایران شاد باد...
در ضمن امشب ساعت 9به وقت ایران مراسم تشییع پیکر مهستی قرار است از شبکه های ایرانی خارج از کشور پخش شود...
البته فقط این مطلب رو شنیدم ولی دقیقا نمی دانم از کدام شبکه ...

-
- تماس:
دوستان بالاخره پیکر مهستی عزیز در اغوش خاک (غربت) ارام گرفت وهمه را به این باوررساند که انهایی که در مراسم تدفین وی حضور داشتند دیگر از لحاظ جسمانی وی را به جز در فیلمهایی که از وی به یادگار مانده ملاقات نخواهند کرد وبا همه وداعی تلخ داشت ...
بگذار چون بگریم چون ابر در بهاران ...
دوستان در مراسم تدفین وی که دقایقی پیش به پایان رسید خبر تلخ دیگری عنوان شد وان این بود که حمیرا دیگر خواننده ارزنده ایران زمین به علت انجام عمل قلب در بستر بیماری ودر تخت بیمارستان است ...برای سلامتی او دعا کنیم که حداقل این یکی را فعلا داشته باشیم ...

بگذار چون بگریم چون ابر در بهاران ...
دوستان در مراسم تدفین وی که دقایقی پیش به پایان رسید خبر تلخ دیگری عنوان شد وان این بود که حمیرا دیگر خواننده ارزنده ایران زمین به علت انجام عمل قلب در بستر بیماری ودر تخت بیمارستان است ...برای سلامتی او دعا کنیم که حداقل این یکی را فعلا داشته باشیم ...